Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jasne, neberu ti to, jak to mas ty, respektuji. Mam jen jine zkusenosti.
@Andelskej_Satan píše: Více
Když jsem s partnerem, který mě přitahuje, můžu mít sex absolutně pořád. Když jsem sama, něco taky dělám, ale frekvence se nedá srovnávat.
@Hokust píše: Více
Ahoj, Já 22 let manzelstvi 0× - nevěry, žena 6× nevěra. Vydržel jsem hodně ale aztrozvod ji otevřel oči kdo ji miluje. Teď jsme spolu ale žijeme jako milenců na hromádce.
Ahoj, to mě zaujalo. Můžeš nám o tom říct více?
Ale pendrek jí něco otevřelo oči. ![]()
Jsi jí stejně u p*** jako před tím.
Jen už je v pozici, kdy si milenci dávají větší pozor, aby ji neměli za dveřmi s kufry. ![]()
Proc jsi tak trpěl. Pochopim 1× odpustit, ale 6×. Rozvod su myslim ji neotevrel oci, jen nastala jina situace, nez za manzelatvi. A ekonomika je neúprosná.
Nechápu, jak můžeš s někým, kdo se takto k Tobě chová, být? Máš asi trošku posunutou hranici sebeúcty?
@Sear_Me_MCMXCIII Právě 6× ho podvedla ale podle mě to bylo víckrát a pořád je s ní? Tohle kdybych udělal já tak bych si musel před zrcadlem pořádně nafackovat. Se ani nedivím že ho tolikrát podvedla když nemá žádnou sebeúctu. Rozvod jí rozhodně neotevřel oči kdo ji skutečně miluje ale pouze zjistila že single život sama neutáhne a nechce se jí žít od výplaty k výplatě.
Tak mé dojmy měsíc po rozchodu. Asi jsem prošel všechny fáze: popíráním, vztekem, smlouváním, depresí i smířením. Ty fáze na sebe asi přesně nenavazovaly, spíše se chaoticky prolínaly. A hodně jsem to, co se stalo, přehodnotil. Od počátečního zoufalství a smutku jsem skončil u radosti z toho, že je ta paní konečně pryč a že začíná něco nového ![]()
Zjistil jsem, že většinu psychického utrpení si člověk způsobuje sám sobě. Jak tady někdo v diskuzi výše psal radu pro podvedené „Netrapte se, nesnažte se, rozejděte se“ - je to geniální a funguje to, děkuji ![]()
@Sear_Me_MCMXCIII píše: Více
Mě ex podváděla a nakonec se mě vysmála do očí a prasklá za sebou dveřmi. První dva dny to byla fakt síla kdy se ve mě střídal jeden pocit za druhým a pár krát jsem měl chuť si sednout do auta a tomu jejímu milenci pořádně rozbít hubu ale proč bych si dělal problémy kvůli ženě co mě vrazila kudlu do zad. A i když ti partner tak moc ublíží tak tam jsou pořád ty společné roky a ty nejdou ze dne na den vymazat a trvalo to nějaký čas ale prostě jsem si řekl že zatím udělám tlustou čáru a začnu znova protože nejsem první chlap kterého žena podváděla a nebudu ani poslední. Život je moc krátký na to abych ho plýtval na takového člověka.
Ještě doplnění. Doba nástupu účinku antidepresiv je údajně 2-3 týdny
. To by tak odpovídalo. Takže je to, co jsem napsal výše reàlné nebo jsem pod drogama? To nevím, ale cítím to jako prožívanou realitu.
@Petrrrr píše: Více
Buď rád, že odešla, taky mi to chvíli trvalo, než jsem si to v sobě srovnal. Nechci znít, jako náboženský fanatik, ale jestli máš pocit, že to sám nezvládneš, tak popros Pána Ježíše Krista, aby vstoupil do Tvého srdce a aby Ti pomohl. Věř tomu, že Ti pomůže
@Sear_Me_MCMXCIII píše: VíceUž 7 let mám přítelkyni a máme skoro 3 holčičku.