Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sear_Me_MCMXCIII píše: Více
Tak jestli jsou plnoletí, tak uřčitě pochopí, že teď zrovna není doba, kdy bys jejich mámu musel vídat u sebe doma.
@botl2 píše: Více
Podle mě není nejlepší do toho potomstvo zatahovat, ať si udělají vlastní názor? Nechci tady moc rozepisovat nějaké detaily o situaci, nikdy nevím kdo to bude číst. A tyhle stránky jeou třeba v guglu brutálně zaindexované, tak že ve vyhledávači vyjedou na prvních místech.
Příspěvek upraven 21.07.26 v 22:09
Ale jen takový postřeh, na to, jak mi bylo včera psychicky mizerně, tak dnes je to pravý opak. Asi už to přešlo do maniodepresivní psychózy? ![]()
Jak, zatahovat? Jsou dospělí. Zeptej se jich, jestli by jim nevadilo, po nějakou dobu se s mámou vídat mimo domov, než se z toho sebereš.
To není nic o zatahování. A oni to pochopí.
@Sandman1 píše: Více
Hele, u nás to nebylo tak, že by ta nevěra komplet praskla a on na sebe všecko vysypal. Tam prosakovaly různé věci, ze kterých on se různě vymlouval. Na tohle on je machr. Byl tak podělanej, abych na to nepřišla a nehodila mu ty rozvodové papíry na stůl, že lhal, jak když tiskne. Lhal tak, že tomu snad i sám věřil. A já tehdy taky. Spíš jsem tomu chtěla věřit, že on by to přece neudělal.
V tom počátku se mnou nespal- protože jsem za to mohla já, že jsem mu údajně řekla něco nepěkného ohledně kvality našeho sexu, klasika- výmluva se vždy najde.
Ale trvalo to jen pár měsíců, jinak bych si už někoho našla. Pak se ten jeho blok uvolnil (byla to asi jeho první nevěra, sám nevěděl, jak s tím pracovat) a sex byl skvělý. Pak jsem o tomto fenoménu četla, že to je běžníé kdy najednou ten nevěrný partner v tvých očích zatraktivní a sex funguje nadstanartně. Pak se to dostávalo do průměru a postupně uvadalo. Za pár let jsem pochopila, že už má ten sex se mnou jen z povinnosti. Mluvila jsem s ním o tom víckrát, že takto mi to nestačí. Bylo toho málo a bylo to pak už dost strašné- ta kvalita. Pořád jsem si ale říkala, že lepší aspoň takový sex, než žádný. Nebo než si hledat na to někoho jiného. Ale pak už to nešlo.
Takže jsem si to nakonec vyřešila sama a našla si jiný vztah. Sex v manželství jsem v ten moment definitivně ukončila a až poté se manžel sesypal a zpětně všechno přiznal. Pak jsme pár let žili v nějakém podivném čtyřúhelníku, ve kterém by manžel vydržel klidně až do smrti. Ale mě to už přestalo dávat smysl, tak jsem to řízla definitivně.
Pokud by mi to někdo vyprávěl, ten můj příběh, před 10-ti lety, tam mu řeknu, že je padlý na hlavu, že tohle bych já nikdy nežila. Ale syndrom vařené žáby dostihl i mě. Prostě jsem se v tom uvařila na docela dlouho. I když jsem si pak už žila po svém, ale i tak to byl paskvil. Nicméně kvůli těm dětem mi to stálo za to. Vím, že asi řekneš, že špatný příklad pro děti. Možná ano, ale zůstalo jim zázemí, domov, rodiče, co jsou schopní s nimi jet na dovolenou a ta rodina je pohromadě aspoň do té doby, dokud to ty děti potřebují.
Cílem těchto gest není ukázka síly, ale vlastní ochrana. Nic víc.
Game over.
@Anonymní píše: Více
Jo to je úplně nejhorsi, nic mu nechybelo ale vysukaval si jinde…to podvadenou zenu dost semele.
Bohuzel.ani chlap ani zena nedokaze priznat jadro pudla, proc…
@Andelskej_Satan píše: Více
Také jsem se ptal proč, ale odpovědět na otázku přišla až po třech létech. Odpověděl jsem si na ni sám. Měla mě sice ráda, ale milovala sebe- sve potřebyA ja byl hodného blb. Potřebovala zažít adrenalin, dobrodružství, pořádně tvrdý penis s výdrží. Potřebovala ne gentlemana ale muže, který ji ohne kdekoli a kdykoli a udělá ji to.To s manželem není žádné dobrodružství Někdo tu psal že co je dovoleno milenci je manželovi zakázáno. Je to pravda.
@Andelskej_Satan Ne. Nebaví mě to. Já k tomu potřebuji toho chlapa, jinak mi to nic neříká.
To musí být teda jeb. čka. Hlavně aby Barbíně u toho ohnutí neluplo. v zádech? ![]()
Prijde mi, ze zeny co si to ani samy nedelaji, o ten sex ani moc nestoji…ze to uspokojeni ani nepotrebuji…
@Andelskej_Satan To ti nedovedu potvrdit ani vyvrátit, nemám k dispozici žádnou statistiku. Já to mám prostě tak, že když jsem měla muže, kterého jsem milovala (to byl pouze můj exmanžel a pouze v určitou fázi vztahu), mohla jsem klidně každý den nebo i několikrát denně. Když chlapa nemám, tak jde tohle mimo mě, prostě tu potřebu nemám. Ale tím neříkám, že to tak mají všechny ženy - možná jsem naopak unikát. ![]()