Nevěra manželek

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17809
7.8.20 12:17
@Josefuna píše:
Vy jste ovsem oba ponekud asexualni, tam neni duvod zahybat.

Izquerdo, zalozila jsi si novej nick? Protoze nick Izquerdo byl Waritou posedlej.
Manzel Warity neni asexual, Warita taky ne, psala, ze ma jenom mensi potrebu jak manzel. Prosim, nastuduj si, co znamena vyraz asexual.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
7.8.20 12:19
@My Melody píše:
Izquerdo, zalozila jsi si novej nick? Protoze nick Izquerdo byl Waritou posedlej.
Manzel Warity neni asexual, Warita taky ne, psala, ze ma jenom mensi potrebu jak manzel. Prosim, nastuduj si, co znamena vyraz asexual.

Taky se mi zdá, že novej člen tady podezřele moc o všech ví všechno možný. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.8.20 13:11
@dalimil píše:
Doufám, že volební a jiné průzkumy probíhají jinak, tohle je opravdu moc a moc legrační výzkum :-)

To určitě probíhají. Ale také stojí od 200tis. Kč více. V každém případě díky za vyjádření tvého názoru a za to, že i když tě výsledky nezajímají, tak že jsem tě alespoň mohl pobavit:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.20 13:38

Téměř 8 let spolu, 2 leté dítě, plánujeme další, z mé strany žádná nevěra, ani malý náznak, z přítelovi strany občasné smskové romanky k fyzické nevěře by se asi nesnižil, doufám… od narození dcery už ani žádné smsky, nastavili jsme si pravidla a přítel ví že kdyby mi byl nevěrný tak je mezi námi okamžitý konec, nějaké výmluvy typu byl jsem opilej a podobně nejsou pro mě omluva

• Citovat
  • Upravit
17809
7.8.20 15:06
@akavi píše:
Taky se mi zdá, že novej člen tady podezřele moc o všech ví všechno možný. :think:

Vid? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
7.8.20 15:09
@My Melody píše:
Vid? :)

Zmátla mě, že do mě nereje kvůli absenci orgasmu, ale kvůli příjmu rodiny. Filuta jedna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
7.8.20 15:29
@Josefuna píše:
Vy jste ovsem oba ponekud asexualni, tam neni duvod zahybat.

manzel rozhodne asexualni neni a ja se sama taky tak nevidim.

A ostatne to nebyla otazka, ze? Otazka znela, zda zahybame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
7.8.20 16:22
@warita píše:
manzel rozhodne asexualni neni a ja se sama taky tak nevidim.A ostatne to nebyla otazka, ze? Otazka znela, zda zahybame.

No nevim, potreba sexu klidne 1× za 3 mesice neni asexualita? U zeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.8.20 16:26
@warita píše:
manzel rozhodne asexualni neni a ja se sama taky tak nevidim.A ostatne to nebyla otazka, ze? Otazka znela, zda zahybame.
@warita píše:

Očividně Jesefuna stále nechápe, ideální je proto na ní nereagovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
7.8.20 16:31
@Hokust píše:

Jenze ono to se zahybanim dost souvisi, vis. Mas tu zeny, ktere zde psaly, ze sex maji z povinnosti a staci jim i jednou za mesic nebo mene. Takova proste nema potrebu zahybat, chapes to? Pak mas zeny, ktere maji rady casty a dobry sex a bud jedno nebo oboji doma nemaji, ty jsou potom k zahybani nachylnejsi. Nemuzes rict, ze vsechny zeny maji stejne sexualni libido. Ty utlumene nezahybaji, protoze sex jim nic nerika. Takze se tu muzes radovat z ruznych cisel, ale nevim, co z toho vyctes, kdyz neznas duvody nevery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
7.8.20 16:33
@Hokust píše:

A mimo jine, mas tu na emiminu zeny, ktere by si nikdy nenechaly od manzela udelat oralni sex, protoze je to fuj, nektere z nich ti tu i odpovidaji. Uprimne myslis, ze takova bude zahybat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.20 16:38
@Josefuna píše:
Jenze ono to se zahybanim dost souvisi, vis. Mas tu zeny, ktere zde psaly, ze sex maji z povinnosti a staci jim i jednou za mesic nebo mene. Takova proste nema potrebu zahybat, chapes to? Pak mas zeny, ktere maji rady casty a dobry sex a bud jedno nebo oboji doma nemaji, ty jsou potom k zahybani nachylnejsi. Nemuzes rict, ze vsechny zeny maji stejne sexualni libido. Ty utlumene nezahybaji, protoze sex jim nic nerika. Takze se tu muzes radovat z ruznych cisel, ale nevim, co z toho vyctes, kdyz neznas duvody nevery.

A co ty, které nebaví sex s partnerem, ale z různých důvodu zůstávají ve vztahu, ale sex omezují na minimum. Nicméně s jiným mužem v posteli by je to bavilo velmi a často. Kam mě zařadíš? 🙄 ☹️️

• Citovat
  • Upravit
792
7.8.20 16:44
@Anonymní píše:
A co ty, které nebaví sex s partnerem, ale z různých důvodu zůstávají ve vztahu, ale sex omezují na minimum. Nicméně s jiným mužem v posteli by je to bavilo velmi a často. Kam mě zařadíš? 🙄 ☹️️

No na to nic slusneho nejde rict. :mrgreen: Asi byl chlapek dobrej jako jako ploditel a penezenka, nerikej mi, ze byl supermilenec a najednou nic moc v sexu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17809
7.8.20 16:46
@Josefuna píše:

izquerdo, vitej zpet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
7.8.20 17:03
@Josefuna píše:
No nevim, potreba sexu klidne 1× za 3 mesice neni asexualita? U zeny?

coze? na tuhle hovadinu si prisla jak? prosim te neplacej nesmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí