Nevěra manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
31.8.25 06:42
@Anonymní píše: Více

na chodnik ji urcite nevyhodim. zatim ji jeste porad miluju a je to matka mych deti. o rodinu vzdy pecovala prikladne. je skvela mama, o domacnost se stara od a-z. a taky je to v neposledni rade clovek, ke kteremu mam pouto, ktere uz asi do konce zivota nedokazu prerusit, at by se stalo cokoliv. i kdyz z jeji strany to tak asi v posledni dobe nebylo. premyslel jsem nad tim uz asi milionkrat a vim, ze to tak je. byli jsme spolu 18 let, zazili jsme tezke i lehke veci a vzdycky jsme stali pri sobe. zena me vzdycky podporovala.
o to vic me to cele boli, byla pro me nejdulezitejsim clovekem na svete a vim, ze prave proto bude velice obtizne pohnout se dal. ale odstrihnout se uz do konce zivota nedokazu. snad mi rozumite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
31.8.25 06:50
@pho001 píše: Více

Dej si čas…sám sobě. Na vážná rozhodnutí je vždycky času dost.

Chápu, že teď si plný pocitů…odstěhování ke kamaradovi, byl. dobry krok, abys získal odstup a prostor premyslet o tom, jaky byl váš vztah, zda Ti stojí vztah i manželka za to, abyste na nem spolecne pracovali. Pokid ano, musí chtít i manželka…a rozhodne to nebude jednoducha a bezbolestna cesta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.8.25 06:51
@pragovka píše: Více

je ze jak poznam, ze to chce? zatim jsou to vsechno jen reci… kterym neverim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
31.8.25 06:57

@pho001 nepíšeš nic o dětech jak ony tito situaci berou.
Nezapomeň na ně. I když teď bydlíš mimo domov.
Jsi dobrý chlap pravděpodobně, proto ten zájem kolegyň.
K tvé manželce. Měla paralelní vztah, teď ho asi skončila ale myslím.,že to nevyřešila. Chce být s tebou, dobře ví a uvědomuje si, že rozvod by ji radikálně změnila život. A to dle mě nechce.
Do života už s ní moc nepočítej, zůstat s ní kvůli dětem asi jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.8.25 06:58

Milionkrat jsem ji zopakoval, ze predtim, nez do toho zacnu znova investovst, chci mit jistotu, ze mame vlastne co zachrsnovat. ona me presvedcuje, ze tak, jak ma zed ve vecech jsno, jeste nikdy nemela a ze ji to vlastne cele otevrelo oci.
ale tomuhle je velmi tezke verit, pokud to trvalo pres rok a intenzivne. ten vztah byl udsjne asymetricky (podle zeny), ona si jen brala. jenze mels moznost pres tech mnoho mesicu zatahnout za brzdu. neudelala to. dokonce ho casto kontaktovala jako prva.
jtaky je to teprve druhy tyden od provaleni cele veci a porad to beru tak, ze oba mame ted sepnute survivsl instinkty a ty nam ted vsechno zatemnuji.
je dost mozne, ze mi zena za tri mesice rekne - promin, je to opravdu pryc a me to bude bolet znova, protoze mezitim do toho budu jeste vic zaintersovany, ve snaze zachranovat nas dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.8.25 07:03
@Steve718 píše: Více

nevyresila. o tom jsem presvedceny. to, ze k tomu byli do uceni aktualni situaci neznamena, ze to v sobe uzavreli.
sice si zavolali a rekli si, ze konec, ale je jen otazkou casu, kdy se on znova ozve (uz to udelal), ona bude chvili otalet. pak se mu ozve zpet, pak spolu zajdou na kafe a naraz v tom znovu litaji.
nedovedu si predstavit zustat jen kvuli detem, to je hloupost. ve variante rozchodu chci zustat nablizku a chci, abychom meli oba moznost najit si partnera. nepral bych si, abychom oba zustali sami a bez lasky jen kvuli tomu, ze jsme se obetovali detem. to by bylo toxicke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
31.8.25 07:08

@pho001…nevím…jestli jsem Ti schopna dat „spravnou“ odpověď… a co Ti presne rika…?… znovuobnoveni důvěry chce čas…a je potreba…aby slova byla v souladu s činy…kdybych ja byla neverna chlapovi…a chtela bych na vztahu pracovat…urcite bych si v prvni fazi sypala popel na hlavu…pak bych mu řekla, že o náš vztah stojím…a chci na něm pracovat…

Pravdepodobne bych uz asi vedela, proc k te nevere z me strany doslo a snazila se druhe strane vysvetlit, proc k tomu doslo… respektive popsat moje pocity…

Dalsi krok…nedat druhe strane moznost pochybovaz, ze to myslim vazne…veci typu…okamzite ukonceni kontaktu s dotycnym, zmena prace…pokud je to kolega, volne pristupny muj telefon…dodrzovani toho…na cem jsme se domluvili…

Je to tezky proces…a asi neni od veci…vyuzit k tomu pomoc odbornika…i kdyby to melo byt jen pro Tebe…aby sis ujasnil…co chces…

Pripadne vyuzit parovou terapii…i to, ze by na to Tvoje zena pristoupila…je znamka toho..ze na vztahu chce pracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.8.25 07:16

eika, ze vztah ukoncils. zavolali si, rekli si, ze konec. akorat se jeste domluvili, ze budou konzistentni v tom, ze se to stalo jen jednou. coz se potom ukazalo jsko neprsvda. sle to je tak nejak lidsky pochopitelne, manzelka chtels zachranovat situaci.
sama zaridila paroveho terapeuta. o veci se chce bavit a snazi se vysvetlit, co ji k tomu vedlo. je to vlastne uplne nejklasictejsi klise - nedostatek pozornosti ode me a citove stradani.
volne pristupny telefon mels vzdycky, sle peclive vse mazala, takze tohle nehraje roli.
jo, mozna jsme v te prvni fazi, mozna o to opravdu stoji. a mozna taky ne, porad nerozumim tomu, proc to trvalo tak dlouho s proc ho vyhledavala. to prece neni jen takova drobnost, to prece vyjadruje mnohem hlubsi pouto. a myslim si, ze tomu v uhle chvili mozna taky jeste nerozumi a nebo to vi a nechce to rict, protoze nechce dsldi ztraty.

Příspěvek upraven 31.08.25 v 07:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
31.8.25 07:22

To, co píšeš…dává smysl…taky bych nechtela vztah jen kvuli detem…

Kdyz rika, ze ma ve vecech jasno…je konkretni?… nebo jsou to jen obecne reci?

Tohle patri k nejtezsim situacim ve vztahu…a opravdu to chce cas…mne vzdycky pomahalo postupovat po jednotlivych krocich…a snazit se odprostit od emocí…

Nastavit hranice ve vztahu tak, aby mi to ubližovalo…a abych se zpetne nemusela stydet…

Jsi urcite fajn a spravny chlap…jde videt, ze se chces zachovat fer…i kdyz ona se k Tobe tak nechovala..

Počitej s tim, že Tvoje pocity…se budou menit a vyvijet…ted je to hodne cerstve. Ale jak píšeš…věřím…že se Ti podaří najít tu spravnou cestu…k tomu byt stastny…

Jen jak si psal…ted budes nekolik mesicu v…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
31.8.25 07:23

Z toho co píšeš, máš už jasno. Jen se bojíš si to přiznat sám sobě. Asi víš, že sám nezustaneš.
Jen bych se, začal připravovat na nejhorší variantu - rozvod., neboť štěstí přeje připraveným.
Jak píšeš, nic manželka neukončila, jen takové malé přerušení. Na jednu stranu chce zachraňovat, ale na druhou krom řeči nedělá nic. Na dokonce jsou ještě v kontaktu.Ona dokud nebude na stole rozvod, se nebude snažit o nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.8.25 07:25

ze ma jasno v tom, co je pro ni dulezite a ze jsem to ja a nas vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
31.8.25 07:26

Napsala jsi dobře a souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.8.25 07:26
@Steve718 píše: Více

manzelcina reakce by byla, ze ho podepise, protoze to vezme tak, ze peijima trest za vinu. nebojovala by, neprosila, nekricela… nic
vlastne to byla i jeji prvni reakce, v okamziku, kdy se to provalilo. pricitam to tomu, ze to byl sok, ale rekla doslova “pochopim, kdyz se mnou nebudes chtit zustat”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
31.8.25 07:30

Věříš tomu?
Aby to nebyl jen kalkul, asi dobře ví, že by byl o tebe zájem.
A co proto dělá? Jen řeči a kontakt asi neukončila na 100%.
Aby jsi za několik měsíců, to neřešil znovu.
Hodně sil přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.8.25 07:31

Ale abych byl fer - je to cele jen muj uhel pohledu a je dost mozne, ze ji krivdim. v kazdem pripade ji miluji a cele to bude neprijemne dlouho trvat, at uz to ma dopadnout tak ci onak. ja bych jen chtel, aby byla k sobe i ke me co nejuprimejsi, at nemateme sebe a ani deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí