Nevěra manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
6.8.20 13:17

Ja nechapu, ze vite jak to chodi a stejne se budete se mnou do krve hadat, jak je manzelstvi super a zpochybnovat muj nazor, ze vetsi blbost muz udelat dneska nemuze. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
6.8.20 13:34

Takže spolu už 19 let, manželé „jen“ 7 let. Teď čekáme své první dítě a nevěrná jsem nikdy nebyla. Manžel snad taky ne - nepátrala jsem, ale věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.20 14:18

Spolu 9 let, manželství 4 roky, 1 dítě. Nevěrná jsem byla. Byl to skvělý restart po pár letech ignorace od manžela.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.20 19:36

Spolu 20 let, vdaná 12 let, milence mám 6 let. Manžel o něm ví, fungujeme normálně.

• Citovat
  • Upravit
105952
6.8.20 19:48
@Sandokanec píše:
Ja nechapu, ze vite jak to chodi a stejne se budete se mnou do krve hadat, jak je manzelstvi super a zpochybnovat muj nazor, ze vetsi blbost muz udelat dneska nemuze. :nevim:

Asi slabá osvěta, pořád je těch blbcu až moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.20 20:09

14 let spolu, 10 let manželé, vše klape krom sexu - ten drhne hodně a dlouhodobě, moje nevěra na spadnutí, asi se neudržím, jede po mě krásnej mladší chlap..

• Citovat
  • Upravit
2801
7.8.20 10:11

8 let vdaná, věrná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
7.8.20 10:18
@warita píše:
s partnerem 10 let spolu, 2 deti. Neverna nejsem, jsem spokojena. On mi taky nezahyba, ja mam na to cich.

Vy jste ovsem oba ponekud asexualni, tam neni duvod zahybat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.8.20 10:52
@Josefuna píše:
Vy jste ovsem oba ponekud asexualni, tam neni duvod zahybat.

tyto hloupé komentáře si prosím odpusťte, jsou k ničemu. Nikdo se na to ani neptal. dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
7.8.20 11:17
@Hokust píše:
tyto hloupé komentáře si prosím odpusťte, jsou k ničemu. Nikdo se na to ani neptal. dík.

Patri to ovsem tez do tematu nevera. Zeny, ktere sex nepotrebuji, nemaji ani potrebu ho vyhledavat mi o manzelstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.8.20 11:27
@Josefuna píše:
Patri to ovsem tez do tematu nevera. Zeny, ktere sex nepotrebuji, nemaji ani potrebu ho vyhledavat mi o manzelstvi.

Otázka je, zda je ta či ona žena věrná či nevěrná. I kdybych vycházel z toho, že jsou ženy, které sex nepotřebují a není sex součástí jejich života, tak to vůbec nehraje roli. Prostě je věrná, jaký motiv má je irelevantní. Dotyčná to takto cití, zodpověděla a nevidím důvod, proč to dále rozebírat. A já jí tímto děkuji za upřímnost, stejně tak tobě, že už se v tom dále pitvat nebudeme:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
7.8.20 11:30

Sveho muže miluji vůbec si nedokážu představit že by se mě dotkl jiný chlap kdyby mi byl nevěrný on zabíju ho a moc dobře to ví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
7.8.20 11:47
@Hokust píše:
PRŮBĚŽNÉ ORIENTAČNÍ VYHODNOCENÍ:
VĚRNÁ 14X
NEVĚRNÁ 11X

TJ. 56% VĚRNÁ, 44 NEVĚRNÁ.

PROSÍM, ABY TI, CO ROZEBÍRAJÍ DŮVODY PROČ JE NĚKDO VĚRNÝ ČI NEVĚRNÝ, KDO JE LEPŠÍ ČI HORŠÍ, ATD. OTEVŘELI JINÉ DISKUSNÍ FORUM, NE ZDE. TO NENÍ SMYSLEM DISKUSE TÉTO.

VŠEM DĚKUJI ZA SOUČASNÉ REAKCE, UPŘÍMNOST A KRÁSNÝ DEN :potlesk:
VÝVOJ BUDEME SLEDOVAT A VYHODNOCOVAT DÁLE, CCA DO KONCE SRPNA A TO Z DŮVODU, ABY BYLO MOŽNÉ UDĚLAT ZÁVĚR ALESPON Z ČÁSTEČNĚ REPREZENTATIVNÍHO VZORKU:D (REPREZENTATIVNÍ BY MUSEL MÍT CCA 1400 ODPOVĚDÍ, COŽ ASI NEBUDE) :D

Doufám, že volební a jiné průzkumy probíhají jinak, tohle je opravdu moc a moc legrační výzkum :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105952
7.8.20 12:07
@Hokust píše:
tyto hloupé komentáře si prosím odpusťte, jsou k ničemu. Nikdo se na to ani neptal. dík.

je to aspekt, který potencionální nevěru celkem zásadně ovlivnuje, takže k tématu patří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.8.20 12:15
@Hokust píše:
Ahoj. K čemu toto je? No, důvodů je několik. Nejen zjistit, jaký je skutečný stav, ale také třeba zjistit, zda ženy dokážou otevřeně (ač anonymně, ale to je pochopitelné) si sami narovinu říci, že byly/nebyli svému protějšku věrní, jakým způsobem dané vyjádření pojmou, aj. Upřímně, zatím z reakcí mám pocit, že jsou odpovědi zde opravdu upřímné a koneckonců i pěkné. Opravdu mě pozitivně překvapili. A teď nemyslím ani to, zda někdo byl/nebyl věrný, ale spíše to jak to popsal, vysvětlil. Pokud mluvíme o vzorku - jsem povoláním auditor a vzorkuji často. Ano, uvědomuji si limity tohoto „průzkumu“, ale lze říci, že byl učiněn formou náhodného výběru (reagovat může kdokoliv). Pokud bych měl vymezit velikost základního souboru, tak ten je otevřený, protože odpovídající mohou stále reagovat (současný vzorek v řádu jednotek je zatím nereprezentativní, ale uvidíme třeba za týden či dva..). Jinak z odpovědí odpovídajících (je mi hloupé říkat respondentů) vyplývý, že se jedná o ženy s dlouholetým trvajícím vztahem, převážně s dítětem. Výsledek zatím tedy nehodnotím, ale průběžně lze říci, že v dané skupině těchto odpovídajících opravdu prozatím vyplývá, že 50 procent těchto žen je věrných, 50 procent nikoliv.

Na tohle jsem jsou uz docela rozsahle vyzkumy, vychazi to nejak kolem tech 50%, spise vice. Je to proste fakt, s kterym musis pracovat a pdole toho se prizpusobit ve vztazich. Ono neni tak zasadni problem, jestli si zenska tajne sukne 1 mesicne nekde, ale to, ze to pak skoro nikdy neklape v tom vzahu, kdyz zenska zahyba. Recept je proste jednoduchy, nedelat zadny zavazky-zadna manzelstvi, spolecny majetky, decka. :nevim: Proste byt spolu a kdyz si dobre uzivate, sex klape, tak neresit, ze mozna je neverna. Resit to mas az kdyz ten vztah proste neklape a je jedno jestli kvuli nevere, pak ji proste reknes ahoj a jdete dale bez zadnych komplikaci. Ale samozrejme zensky naseres tim, ze nechces svatbu, to jim nesmis rikat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí