Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Michal D„Slo jen o chybu, kterou muze udelat kazdy z vas.“
Prectete si jeste jednou, co jste napsal v uvodu. To nebyla jedna chyba!!! Tam je chyb nekolik:
PROBOHA, uvedomte si, ze tady vubec nejde o jednu neveru!!! Tady jde o cely sled udalosti - a hlavne jde o to, ze vase manzelka vas umyslne nici a hlavne i v budoucnu nicit bude. Ja na tom byl podobne - mel jsem doma hysterku, ale jeji chovani jsem neustale omlouval. Jednou dospejete do stadia, kdy si reknete, ze vam to za to nestoji. Z vlastni zkusenosti vam radim, myslete na to uz ted a zacnete se pripravovat na rozvod - dovolim si odhadnout, ze se rozvede manzelka s vami, ale rozvod bude vase vina…
- misto reseni problemu prichazi detinsky plac… Kdyz s Vami byla manzelka tak nespokojena, tak mohla cestne odejit. Vy byste se bud rozhodl o ni bojovat, nebo by to skoncilo - ale byl by to rozchod cestny.
- jak uz tu nekdo psal, kdyz jste bal tak hrozny, proc si s vami udelala dve deti a vzala si vas? Svatbu chtela ona, vidte? Na 99% tusim, ze ano. Normalni zenska si nikdy nevezme chlapa, ktery ji jen trapi…
- kdyz neciti lasku, tak pri prvni prilezitosti mama od dvou deti zahne a udela to tak, abyste se to dozvedel. Nezlobte se na me, ale ona nepodlehla po nekolika mesicich kolegovi, ale da se rict, ze skocila na prvniho vometaka, kteryho potkala - ze to je kriminalnik o necem vypovida…
- zapomina se tu na deti. Jak muze mama od dvou deti podrzet prvnimu vometakovi a riskovat tak, ze tim rozbije rodinu? Vam tohle nevadi?
- umyslne Vas trapi a tim Vas manipuluje. Ona si to nemusela rozdavat s prvnim, ktereho potkala a jeste tak, abyste se to dozvedel. Dospele se chovajici clovek se snazi neveru tajit. A kdyz to nahodou praskne a dotycneho to mrzi, tak se podle toho chova - pokud je s nim opakovane v kontaktu, tak vam dava jasne najevo, ze jste ji fuk.
- proc ji porad omlouvate? Ona nebyla stastna, vy ted nejste stastny. Proc Vy pisete na e-mimino, misto abyste sel take na diskoteku a rozdal si to tam s prvnim pometlem, ktere tam potkate? Proc to pak doma nebudete vypravet se slzou v oku manzelce, jakou jste udelal chybu? Proc si s tim pometlem obcas nenapsat, abyste manzelku trochu tal do ziveho? – Byl byste toho vubec schopen, takto se chovat? Vy asi ne, Vase manzelka ano…
Skvělé napsáno, není co dodat
Tak vám mockrát děkuji za odpověďi. A tímto uzavírám diskusi. Děkuji dam pak vědět jak vše dopadlo. Nashledenou
@Michal D
Dovolena to urcite rozsekne, tak nebo tak. Manzelka by mela prestat precenovat tu svou fyzickou neveru. Jednou jsi ji odpustil, fyzicky se ji nestitis, tak proc se v tom proboha patla? Hazi svuj pocit viny na tebe, na vase manzelstvi. Fakt trosku pritvrd, pouzij mluvu toho borce na hrane zakona. "Neni to mejdlo, neubyla, tak jsem s tim smir, ze nejses dokonala. "
Uprimne, ty bys mel bejt nastvanej, a ne, ze ona si bude vymejslet, ze ji to trapi.
Hm jsem rad ze tato diskuze tady je. Strasne mi pomohla a nabila me trochou energie. Ma situace je uplne stejna jen jsme spolu deset let a mame dvě nadherne děti 6a9 a pred rokem jsme si koupily na hypo pozemek. Asi jsem najivni udelala mi to uz po ctvrte. Nerikam nejsem svaty jednou jsem take byl nerveny poblazneny zamilovany, ale mel jsem jasno celkem hned. Ted mi rika ze jsem s ni ze zviku a kvuli detem ze mezi nama bylo vic spatneho nez dobreho. Me pocity jsou strasne. Tohle se nedalo vubec poslouchat. Snad vim ja nejlepe co k ni citim a proc jsem s ni. Zas na druhou stranu nebude mi bez ni lepe nez se takto dokola uzirat. Otazkou je bojovat ci to vzdat? Tusim ze jako vzdy ji spadnou ruzove bryle a budeme spolu, ale ma to smysl? Asi mi praskne srdce a doufam ze mam dost sil na cokoliv. Dekuji ze jsem se mohl nekde podelit o sve staroti. Preji vam krasny den.
@vertunka ja jsem si hodne rychle uvedomil ze ji podvadet nechci nebylo mi z toho dobre poblazneni me preslo prez noc co jsem odesl radoby od ni. Rano uz jsem byl zpet s prosikem vim ze ji miluju.asi je to jednostrane, ale lhostejn ji urcite nejsem.
Jestli nemáš žádnou sebeúctu a chceš do konce života fňukat jaká je to mrcha, tak s ní zůstaň. Chlap, tím myslím opravdový chlap, by jí chytil za flígr a vyrazil s ní dveře.
@Semirek Ty jsi zahnul první ona Ti to vrací. Nechápu, co to je za vztah
.
Možná byste si měli oba najít partnery, které nebudete podvádět.
@vertunka ja jsem si hodne rychle uvedomil ze ji podvadet nechci nebylo mi z toho dobre poblazneni me preslo prez noc co jsem odesl radoby od ni. Rano uz jsem byl zpet s prosikem vim ze ji miluju.asi je to jednostrane, ale lhostejn ji urcite nejsem.
@Černá vdova píše:
@Semirek Ty jsi zahnul první ona Ti to vrací. Nechápu, co to je za vztah.
Možná byste si měli oba najít partnery, které nebudete podvádět.
Nebyl jsem prvni.
@Semirek píše:
@terien Asi jo ale nato ji moc miluju nebo jsem slaboch.
Ty vážně dokážeš milovat někoho, kdo tě podvádí? Já se něco takového dozvědět, tak se mnou budou cloumat různé pocity, ale láska to určitě nebude. Spíše to u tebe bude jen zvyk.
@Semirek píše:
Hm jsem rad ze tato diskuze tady je. Strasne mi pomohla a nabila me trochou energie. Ma situace je uplne stejna jen jsme spolu deset let a mame dvě nadherne děti 6a9 a pred rokem jsme si koupily na hypo pozemek. Asi jsem najivni udelala mi to uz po ctvrte. Nerikam nejsem svaty jednou jsem take byl nerveny poblazneny zamilovany, ale mel jsem jasno celkem hned. Ted mi rika ze jsem s ni ze zviku a kvuli detem ze mezi nama bylo vic spatneho nez dobreho. Me pocity jsou strasne. Tohle se nedalo vubec poslouchat. Snad vim ja nejlepe co k ni citim a proc jsem s ni. Zas na druhou stranu nebude mi bez ni lepe nez se takto dokola uzirat. Otazkou je bojovat ci to vzdat? Tusim ze jako vzdy ji spadnou ruzove bryle a budeme spolu, ale ma to smysl? Asi mi praskne srdce a doufam ze mam dost sil na cokoliv. Dekuji ze jsem se mohl nekde podelit o sve staroti. Preji vam krasny den.
Vážně? Počtvrté a ty se ptáš, jestli bojovat. Trochu sebeúcty, už podruhé by bylo naposled. A bojovat bys určitě měl, ale jen o děti.
Urcitě od ní běž pryč, jednou to je kolega z prace, pak to bude pumpař od benzinky, kde jezdí tankovat.
argument, ze nechce ničit vztah, který maji vaše rodiny? kvuli toho se přece nebudeš užírat. Ty vedle ní funguješ, staráš se, čekáš jestli ti to nesedne, zatímco ona někde v kanclu vyhuluje kolegu…
Myslím, že by sis měl dát studenou sprchu, sbalit ji hadry a vyhodit ji. podle toho co píšeš, tak jsi ještě mladý a můžeš si v klidu žít a hledat partnerku, která se nezačne ku*vit půl roku po svatbě.
Za pár týdnu to přebolí a nakonec budeš rád, že ses neužíral bůhvi jak dlouhou.
Navíc její argument, že to nechce ničit, protože se vaše rodiny znají je ubohost sama za sebe. A i kdyby nakonec s tebou chtěla zůstat kvůli tebe a ne kvůli řečí z okolí, tak věř, že bůhvijaká vášeň z její strany stejně nepřijde.