Nevěra manželky - jak dál?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
MedunkaJana
24.10.13 14:33

@zzz111 A věřil by jste jí kdyby to manželství chtěla zachránit? Asi je něco špatně, když podlehla jinde. Vždy říkám, že chyba je na obou stranách, ale myslím, že by bylo lepší odejít dokud v tom nejsou děti…

• Citovat
  • Upravit
24.10.13 14:35

Ja si myslim ze je na case prestat branit tym dvom hrdlickam v stasti. Srdcu predsa nerozkazes, rozumu sa nedovolas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
24.10.13 14:39

Ono uz to nikdy nebude jako drive, vždy budou vycitky, nedůvěra… Clovek by si nemel zavírat dveře před necim lepsi, protože vse spatne je pro něco dobře… Vim o cem mluvim, akorát z opacne strany!!!

Otevri sve srdce a oci, ale uz bohužel jinym smerem.. Vim, boli to, ale… Proste uz asi není co zachranovat! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
24.10.13 14:43

Pokud nemáte děti, není co zachraňovat. Čím dříve to skončíš, tím dříve se z toho vylížeš.

• Citovat
  • Upravit
3505
24.10.13 14:45

@káťa Presne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.13 14:48

@zzz111 já bych to teda neunesla každé ráno se probouzet s tím, že můj manžel jde do práce a vlastně za někým, ke komu něco cítí. asi bych neodpustila.. :zed: v tomto jsme my baby střelené, všude taháme city. chlap je jako stroj, jde - udělá - a nechce víc vidět. to se odpustit dá, ale mít 2 vztahy a nevědět se rozhodnout? vím trápíš se, ale asi kvůli kvítí, které pro tebe nekvete :nevim: je mi tě líto, upřímně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
24.10.13 14:50

Jestli je pravda, ze se vase zena opravdu snazi s tim bojovat a nechce znicit manzelstvi…mozna tam jeste sance je. chemie muze odejit tak jak prisla, ale asi to nebude ze dne na den. otazka je, jestli ma zakladatel dost sily a trpelivosti, cekat, jak se to vyvine a trpet pritom, ani tehdy nema bohuzel zarucene, ze se manzelka vrati a budete moct neco napravovat a pokracovat dal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
24.10.13 14:52

Prvotní zamilovanost, chemie a růžové brýle můžou trvat i rok, což o to.. mně tady přijde zásadnější ta informace, že už před svatbou to z její strany bylo chladnější atd.. Řekla bych, že kolega je tady jen vyústění situace/stavu, co byl předtím sám od sebe. I když to popisuješ podrobně a srozumitelně, nečekej zrovna tady nějaké zásadní rady. To přes net totiž nejde a navíc se tu objeví spousta radikálů a radikálek, co ti budou radit, až ji pošleš do háje, zachováš se jako chlap a podobně.. Jestli se v tom chceš nějak líp vyznat, obrať se na psychologa-manželského poradce( kdybys chtěl kontakt na fakt výbornou vyzkoušenou psycholožku v Praze, napiš do SZ). Jsem taky psycholožka, ale přes obezitu, takže jsem jí posílala několik svých pacientek a byly moc spokojené. A i můj vlastní muž ji „zkousnul“ ;-) Držím palce, ať už se to u vás vyvine jakkoli.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Esim7
24.10.13 14:57

@Agáta13

zamilovanost může trvat i celá život… to už i vědci prokázali, ale o to nejde… tady jde spíše o to, že ta jeho ženská si už před svatbou nebyla 100% jistá vztahem k němu a teď to jen vyhřezlo… obecně manželské poradce neuznávám - mají zájem na tom, aby lidé spolu zůstávali pááč jsou za to placení aby se v om ti dva plácali a lepili to co nejdéle… spíše by to měl ukončit a nebo jít za psychologem - nemanželským

• Citovat
  • Upravit
1947
24.10.13 15:08
@Esim7 píše:
@Agáta13zamilovanost může trvat i celá život… to už i vědci prokázali, ale o to nejde… tady jde spíše o to, že ta jeho ženská si už před svatbou nebyla 100% jistá vztahem k němu a teď to jen vyhřezlo… obecně manželské poradce neuznávám - mají zájem na tom, aby lidé spolu zůstávali pááč jsou za to placení aby se v om ti dva plácali a lepili to co nejdéle… spíše by to měl ukončit a nebo jít za psychologem - nemanželským

Nezlob se, ale z toho, co píšeš, tak a) je vidět, že nerozlišuješ ZAMILOVANOST a PRVOTNÍ zamilovanost, natož zamilovanost a lásku. To jsou psychologické pojmy, ve kterých je rozdíl. b) nevím, co Ti kdy který manželský poradce udělal, ale jejich zájem není v tom, udržet partnerství za každou cenu. Jejich pracovní náplní je posoudit, zda má partnerství do budoucna smysl a pokud ne, provést klienty rozchodem/rozvodem tak, aby je to co nejmíň pozanmenalo. Placeni jsou za obojí stejně. C) to, že mi přijde zásadní to před svatbou, píšu i já ve svém příspěvku- škoda, že nečteš pořádně d) Jít za nemanželským psychologem je s prominutím nejhloupější rada, co tu byla zatím napsaná :nevim: - asi tak v tom smyslu, že není úplně optimální si třeba slepé střevo nechat řezat od očního doktora.. i psychologové mají specializace- a má to svůj důvod.. e) odkazuješ se na to, že vědci někde něco dokázali.. můžeš sem tedy, prosím, hodit odkaz na konkrétní vědecké studie, které jsi měla na mysli? díky.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Esim7
24.10.13 15:13

@Agáta13

zde je článek
http://www.novinky.cz/…tky-let.html

na netu, ale hledat to teď nebudu (musíš sama) je i celá ta studie na kterou článek odkazuje

manželský poradce mi nic neudělal a názor na ně nezměním - rybník si nevypustí

nemanželského psychologa jsem psala proto, že jeho manželství je v p*deli takže nepotřebuje aby mu někdo radil jak ho zachránit, ale někoho kdo mu pomůže se smutkem, lítostí a pod

• Citovat
  • Upravit
585
24.10.13 15:13

:( když srdce zavelí, rozum je v p*deli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.10.13 15:18

Nedočítala jsem celou diskusi, ale musím se ptát, jestli má vůbec cenu tohle zachraňovat, rodinu zatím nemáte, což je v tomhle výhoda..
To manželčino rozmýšlení může trvat bůh ví, jak dlouho, všichni kolem se budou jen trápit..
Taky je blbé, že jsou spolu v jedné práci..I kdyby se rozhodla zůstat s tebou, asi by ti za nějaký čas začalo vadit, že tam jsou spolu..

A jsi si jistý, že jí dokážeš odpustit a žít s ní dál a na všechno zapomenout? Dělat, že se to nikdy nestalo, nevyčítat jí to?

To jsou ale věci na které si musíš odpovědět sám.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
429
24.10.13 15:22

Těžká situace, koukám jak dobře to zvládáš. Asi bych trvala na změně zaměstnání, ale samozřejmě ani to nezaručí, že se už neuvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.10.13 15:22
@blorchi píše:
Tak tohle bych nevydrzela.Dala bych nuz na krk, bud az zmeni zamestnani, prerusi veskery kontakt a zustane s tebou, nebo at teda tahne za milencem. Jakepak copak.

Souhlasím..Musíš udělat radikální krok..Ona se může rozmýšlet donekonečna..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky