Nevěra manželky - jak dál?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1957
25.10.13 10:10

Já myslím, že ten víkend nic nerozhodne. Ona se nechce rozhodnout. Jí milenec dělá dobře. Ale nechce před ostatními vypadat jako mrcha, tak to hraje na snahu, že nechce nikomu ublížit. Taky si není jistá, jak by to bylo s tím novým. Kdo ví, jak to vlastně chce on. Takže to tak nějak protahuje a nakonec se začne litovat, jak to má chuděra těžké. Prostě by jí vyhovovalo mít všechno, manžela, zázemí, spokojenou širokou rodinu + milence na obdiv a vzrůšo. Takový krásný ideální svět. :dance: To by se líbilo každé. Bude to tak pokračovat, dokud jí to okolí (manžel) dovolí.
Když praskne nevěra, je podle mně jediné stravitelné a jakžtakž slušné řešení hned to ukončit, nebo hned partnerovi říct, že jdu za svým „srdcem“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.10.13 13:00
@Šárka x píše:
Víc hlav víc ví, nadruhou stranu rozhodnutí je na Vás a já Vám přeji, ať jste přes to vš v životě šťastný.
P.S.ona se nestydí, možná opravdu už není ta láska k Vám tak velká, jen neví jak to říci, protože nechce zranit, ale neuvědomuje se, že tak bodá ještě víc. Ale to jen dedukce, možná to tak není.

Bohužel máte asi pravdu a Vaše dedukce je správná… že ta láska už není taková si uvědomuju. Kdyby byla, myslím, že by to neudělala. Sama mi přiznala, že se u ní určitý cit vytratil a že asi podvědomě, i když nechtěla, začla hledat jinde… Jak ale může hledat cit ke mně, když ho investovala jinam? Chápu, odpověď neexistuje. Je to spíš taková řečnická otázka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
25.10.13 13:05

@zzz111

krásných, hodných a věrných ženských, které chtějí solidního chlapa (což vypadá, že ty jsi) je na světě mnoho, tak aby jsi zbytečně neztrácel čas… to musíš posoudit ty sám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
25.10.13 13:07
@vendulka72 píše:
Já myslím, že ten víkend nic nerozhodne. Ona se nechce rozhodnout. Jí milenec dělá dobře. Ale nechce před ostatními vypadat jako mrcha, tak to hraje na snahu, že nechce nikomu ublížit. Taky si není jistá, jak by to bylo s tím novým. Kdo ví, jak to vlastně chce on. Takže to tak nějak protahuje a nakonec se začne litovat, jak to má chuděra těžké. Prostě by jí vyhovovalo mít všechno, manžela, zázemí, spokojenou širokou rodinu + milence na obdiv a vzrůšo. Takový krásný ideální svět. :dance: To by se líbilo každé. Bude to tak pokračovat, dokud jí to okolí (manžel) dovolí.
Když praskne nevěra, je podle mně jediné stravitelné a jakžtakž slušné řešení hned to ukončit, nebo hned partnerovi říct, že jdu za svým „srdcem“.

S tímhle bezezbytku souhlasím, s každým slovem…

• Citovat
  • Upravit
Šárka x
25.10.13 13:20
@zzz111 píše:
Bohužel máte asi pravdu a Vaše dedukce je správná… že ta láska už není taková si uvědomuju. Kdyby byla, myslím, že by to neudělala. Sama mi přiznala, že se u ní určitý cit vytratil a že asi podvědomě, i když nechtěla, začla hledat jinde… Jak ale může hledat cit ke mně, když ho investovala jinam? Chápu, odpověď neexistuje. Je to spíš taková řečnická otázka…

Možná by k Vám měla být upřímná a alespoň Vám říci, co jí ve vztahu s Vámi chybělo, že to šla hledat jinde. Buď by se na tom dalo pracovat, anebo vytěžit v budoucím vztahu, kdyby tento nevyšel. Pokud by to bylo jen o pocitu zamilovanosti tak je ta žena kapánek sobecká.
Je sobecké myslet na sebe a ve fungujícím vztahu hledat citové povyražení jinde.
Co se týká citů a jejich investic - je příliš náročné dělit své srdce na dvě strany. Nelze sedět na dvouch židlích…
Muži prý sjsou nevěrní, ale neradi opouští své ženy, neboť je to pohodlné, ženy když je nevěrná, je to často spoejé s láskou a palí mosty…tak jsem to občas někde slyšla, ale není to má zkušennost, takže to může být vyjímka potvrzující pravidlo…

• Citovat
  • Upravit
13
25.10.13 13:45
@vendulka72 píše:

Uvidíme, jestli víkend rozhodne nebo ne. Osobně ale doufám, že se to někam posune. V tomto týdnu jsme si řekli, že si promluvíme právě o víkendu. Rozhodně jí nechci natlačit do toho, aby se rozhodla být se mnou. Příjmám i druhou variantu. Veškerá lítost, ať už moje nebo její musí jít stranou. Ona si konečně musí uvědomit, že jsou to naše životy. Pokud by se tedy rozhodla zůstat se mnou i přesto, že to tak necítí, nemá to smysl. Ani já bych nemohl být šťastný. To jí samozřejmě chci říct. Nechci, aby brala ohled na rodinu, kamarády a vlastně ani na mě. Budeme tam sami, nikdo kdo by do toho zasahoval. Bude to jen o nás a našem rozhodnutí. Pořád jsem to bral tak, že chci čekat na její volbu a často jsem zapomínal, že i já mám právo se rozhodnout. Nikde totiž není psáno, že i když mi řekne, že chce být se mnou, tak jí hned padnu kolem krku. Potřebuju cítit, že to tak chce, že se konečně rozhodla.

To, že by v tomto chtěla pokračovat - ja, ona, milenec moc nevěřím. Možná před tím, než se to provalilo. Asi si sama uvědomuje, že to „nějak“ musí dopadnout.

Na téma milenec zcela jistě ale také dojde. Vím o tom člověku už poměrně dost a popravdě nechápu, co na něm vidí. A to jak po fyzické, tak po charakterové stránce.
Chvíli jsem si říkal, že bych si s ním zašel „promluvit“. Asi by to ale v této situaci nikam nevedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
25.10.13 13:48

@zzz111 připadá mi, že to máš srovnané a přeju ti, ay se to vyřešilo, rychle a co nejmíň bolestně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
25.10.13 13:53

Mně se zdá, že ona sama opravdu neví, co dělat. Chtělo by jí trochu nakopnout, aby si ujasnila, co chce, nějakým způsobem jí přivézt k žárlení.
Byla jsem nedávno v podobné situaci, jako tvoje manželka. Jenže já bych něco takového nesnesla. Už když jsem si uvědomila, že mě přitahuje někdo jiný, tak pomalu v tý chvíli jsem doma oznámila, že končím. A i kdybyse bejvalej stavěl na hlavu a odstrkoval ušima, tak by to na mém rozhodnutí nezměnilo vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
25.10.13 14:00

Taky si myslím, že pokud už je zamilovaná do jiného, tak na manžela žárlit nebude.
A taky si myslím, že dokud bude zamilovaná, tak se kolegy nevzdá, zvlášť, když se vidí dennodenně v práci. Pokud by se rozhodla zůstat s tebou, trvala bych na změně zaměstnání. A že je v jejím oboru nedostatek míst - tak holt má smolíka, děti nemá a tak může třeba dojíždět dále. Za blbost se holt platí. Pokud by nechtěla odejít z práce, nevěřila bych, že něco skončila. Spíše že tebe chce uchlácholit, abys dal pokoj a hlavně aby nebyla za mrchu a nemusela to rodinám a okolí oznamovat a zároveň si ponechala i „lásku“.

• Citovat
  • Upravit
749
25.10.13 14:02

Já si tím prošla také ale podvádějící byl manžel máme spolu dvě malé děti 2,5 roku a 6měsíců když jsem čekala druhé tak mi řekl že mě nemiluje a že jsi někoho našel, a že se nemůže rozhodnout a že nikomu nechce ublížit atd. prostě ty stejné kecy… nakonec po narození dcery odešel za svou milenkou… a zase se po třech měsících vrátil zpátky k nám.
já to zkoušela po dobrém a pořád jsem s manželem se snažila o tom mluvit atd… ale nikam to nevedlo pokaždé se mi dostala odpověd že potřebuje čas, došla mi trpělivost a řekla jsem mu aŤ si jde dělat blbečka z někoho jiného…
to doporučuji i vám, pokud vám žena za to stojí nechte ji odejít pokud o vás opravdu stojí bude mít čas nad tím přemýšlet jak ji chybíte pokud spolu nebudete a vy budete mít čas přemýšlet o tom jestli vám za to stojí s ní být i přes to všechno…
navíc když odejdete nebo ji necháte odejít tak můžete nechat po nějaký čas dveře otevřené nemusíte být na sebe oškliví…

Můj manžel se vrátil, ale já to nějak nemůžu překousnout a navíc on se nesnaží a zjistila jsem že mě podvádí vesele dál… takže má smůlu…
vy si to promyslete nikdo vám nemůže poradit co udělat nebo neudětal protože každá situace je jiná jenom můžeme přispět svými zkušenostmi…
jo mimochodem můj manžel to táhnul s milenkou už přes rok a já to vím už také skoro rok a pořád neví co chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
25.10.13 14:04

A ještě ten pocit nedůvěry je hrozný a peru se s tím každý den :-/
pokud spolu nemáte děti je čas se poohlédnout i jinde, já vím že ji milujete a nechcete bey ní být, ale věřte tomu že se budete akorát trápit a užírat a začátek bude bolet ale zvyknete si a bude to lepší… ukažte ji že máte svoji hrdost :kytka: ať to dopadne tak jak si přejete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.10.13 14:12
@Šárka x píše:
Možná by k Vám měla být upřímná a alespoň Vám říci, co jí ve vztahu s Vámi chybělo, že to šla hledat jinde. Buď by se na tom dalo pracovat, anebo vytěžit v budoucím vztahu, kdyby tento nevyšel. Pokud by to bylo jen o pocitu zamilovanosti tak je ta žena kapánek sobecká.
Je sobecké myslet na sebe a ve fungujícím vztahu hledat citové povyražení jinde.
Co se týká citů a jejich investic - je příliš náročné dělit své srdce na dvě strany. Nelze sedět na dvouch židlích…
Muži prý sjsou nevěrní, ale neradi opouští své ženy, neboť je to pohodlné, ženy když je nevěrná, je to často spoejé s láskou a palí mosty…tak jsem to občas někde slyšla, ale není to má zkušennost, takže to může být vyjímka potvrzující pravidlo…

Co mě taky moc štve je její neschopnost definovat, kde je problém. Ať už jsem s ní kdykoliv mluvil, nikdy nebyla schopná říct, co jí vadilo, co bylo špatně. Pořád říkala, jak jsem skvělej chlap, že ví, jak budu skvělej táta, že se o mě může vždycky opřít a spolehnout se na mě… Pokud přišli negativa, tak pouze z minulosti, kdy jsme společně nežili (nejednalo se o nevěru ani o nic dalšího zásadního).

Ano, bohužel je to hodně o těch citech. Příjde mi, že si neuvědomuje, že vztah nemůže být celý život o zamilovanosti a je potřeba ho dál budovat a stavět i na jiných hodnotách. Nevím, názor obyčejného chlapa, možná se pletu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
25.10.13 14:18

Jste rozumný chlap a píšete hezky… nedáme to dohromady :mrgreen: :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.13 14:27
@zzz111 píše:
Co mě taky moc štve je její neschopnost definovat, kde je problém. Ať už jsem s ní kdykoliv mluvil, nikdy nebyla schopná říct, co jí vadilo, co bylo špatně. Pořád říkala, jak jsem skvělej chlap, že ví, jak budu skvělej táta, že se o mě může vždycky opřít a spolehnout se na mě… Pokud přišli negativa, tak pouze z minulosti, kdy jsme společně nežili (nejednalo se o nevěru ani o nic dalšího zásadního).Ano, bohužel je to hodně o těch citech. Příjde mi, že si neuvědomuje, že vztah nemůže být celý život o zamilovanosti a je potřeba ho dál budovat a stavět i na jiných hodnotách. Nevím, názor obyčejného chlapa, možná se pletu…

Ex meho manzela se s nim tehdy rozesla protoze „na ni byl moc hodny.“ Vlastne nemela zadny problem s nim, ale proste se zamilovala jinde… Takze mozna uz pro ni neni moc cesty zpet, vas vidi jako skveleho chlapa, ale srdce ji porucilo jit nekam jinam… S tou zamilovanosti, ja vam nevim… Samozrejme vztah stale stavime, ale zamilovani jsme porad, porad mame motylky v brise a chvilky kdy bychom na sebe skocili hned ted a tady… Zmenily se akorat okolnosti proc to treba nejde(s pobihajicimi malymi detmi kolem na sebe proste nemuzeme skocit ted a tady).
Preju vam at se to brzy vyresi.

• Citovat
  • Upravit
anonymoussss
25.10.13 14:30

@zzz111 kopla bych ji do prdele. Po světě běhá tolik hodných ženských, a tyhle mrchy akorát berou to dobré z mužského trhu a pak s vámi zametají. Určitě bych kolem ní nechodila po špičkách a nejednala v rukavičkách.. Bože jak mě takhle se chovající vdané ženské serou, neváží si toho co mají doma :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky