Nevěra manželky - jak dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
18.7.16 22:15

J

Příspěvek upraven 20.07.16 v 11:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.16 22:19

Ne, nerozumím, v jaký věci? Jestli ti manželka tvrdí, že jsi proti němu sexuální mašina, ta to jistě musi být pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.7.16 22:21

.

Příspěvek upraven 20.07.16 v 11:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
18.7.16 22:23
@Michal D píše:
No myslím že kdyby to za něco stálo určitě by to nebylo jen jednou :P

to ti ale řekla ona a tys u toho nebyl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.16 22:25
@Michal D píše:

Pane bože, ty jsi naivní…Znáš rčení „Opiju tě rohlíkem“? Nenastoupil už náhodou do basy? To se pak ***** složitě…Pořád nechápu tvoji důvěru v ní, když ti tolikrát lhala…

edit admin - vulgarismy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
18.7.16 22:27
@Michal D píše:
Jestli mi rozumíte tak ve skutečnosti si sype popel na hlavu ona. Trápí nás to oba chceme to zachránit. Nebyla nevěrná srdcem jen tělem jsme jen lidé děláme chyby. Možná to je jen zkouška. Když zvládneme tohle zvládneme vsechno. Mimochodem jsem takový že jsem z ni dostal všechny detaily takže moje fantazie už nemusí pracovat. A spíme spolu dál úplně normálně(jsem toho názoru když spadnes z kone hned zas naskoc a funguje to) řekl bych že je to i lepší než předtím. A ještě v jedny věci se mi on rovnat nemohl jestli mi rozumíte. jak říkám chceme vztah zachránit moc nás to trápí. Šlo tu jen o chybu kterou může udělat každý z vás

Neznám vás, ale popel si sype na hlavu proto, že nemá kam jít. Milenec asi není perspektivní, když nastupuje do výkonu trestu. Záleží, jak moc se tím budeš užírat a jak ona bude dále reagovat. Zda za každou nevinnou poznámkou nebude vidět útok proti sobě. Můžeš zkusit odpustit, ale nezapomeneš nikdy. Alespoň takovou zkušenost jsem získal já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.7.16 22:34

@Michal D Z Tvého popisu je patrné, že jsi moc zoufalý a nevíš, kterým směrem jít. To ty si sypeš popel na hlavu, omlouváš svou ženu tím, že to byla tvá chyba. Možná trochu ano, ale ne hlavně tvá chyba. Vše je o komunikaci a ženy umí použít mnohé „zbraně“, aby je muž poslouchal. Chápu i tvou ženu, že mohla udělat chybu, ať už z jakéhokoliv důvodu, jen nechápu tu opakovanou komunikaci s milencem. Pokud tedy lituje (litovala), proč to definitivně neukončila hned? :nevim: Pokud si uvědomila, že chce být s tebou, měla přestat milence kontaktovat úplně! I kdyby jí uháněl, dalo se to jednoduše vyřešit. Omlouváš jí především díky tomu, že jí nechceš ztratit. Měl by sis srovnat sám v sobě, co chceš a co skutečně dokážeš odpustit. Pak říct ženě, že váš vztah může fungovat pouze tehdy, když…( to si analyzuješ v sobě) a pokud i ona to bude vidět stejně a bude to akceptovat, pak můžete začít znovu budovat vzájemnou důvěru. Je si tebou moc jistá a ty se snižuješ tím, že si ještě sypeš popel na hlavu ( promiň, říkáš, že ona, ale z tvého psaní to vyznívá naopak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.16 07:06

@Michal D

„Slo jen o chybu, kterou muze udelat kazdy z vas.“

Prectete si jeste jednou, co jste napsal v uvodu. To nebyla jedna chyba!!! Tam je chyb nekolik:

• misto reseni problemu prichazi detinsky plac… Kdyz s Vami byla manzelka tak nespokojena, tak mohla cestne odejit. Vy byste se bud rozhodl o ni bojovat, nebo by to skoncilo - ale byl by to rozchod cestny.
  • jak uz tu nekdo psal, kdyz jste bal tak hrozny, proc si s vami udelala dve deti a vzala si vas? Svatbu chtela ona, vidte? Na 99% tusim, ze ano. Normalni zenska si nikdy nevezme chlapa, ktery ji jen trapi…
  • kdyz neciti lasku, tak pri prvni prilezitosti mama od dvou deti zahne a udela to tak, abyste se to dozvedel. Nezlobte se na me, ale ona nepodlehla po nekolika mesicich kolegovi, ale da se rict, ze skocila na prvniho vometaka, kteryho potkala - ze to je kriminalnik o necem vypovida…
  • zapomina se tu na deti. Jak muze mama od dvou deti podrzet prvnimu vometakovi a riskovat tak, ze tim rozbije rodinu? Vam tohle nevadi?
  • umyslne Vas trapi a tim Vas manipuluje. Ona si to nemusela rozdavat s prvnim, ktereho potkala a jeste tak, abyste se to dozvedel. Dospele se chovajici clovek se snazi neveru tajit. A kdyz to nahodou praskne a dotycneho to mrzi, tak se podle toho chova - pokud je s nim opakovane v kontaktu, tak vam dava jasne najevo, ze jste ji fuk.
  • proc ji porad omlouvate? Ona nebyla stastna, vy ted nejste stastny. Proc Vy pisete na e-mimino, misto abyste sel take na diskoteku a rozdal si to tam s prvnim pometlem, ktere tam potkate? Proc to pak doma nebudete vypravet se slzou v oku manzelce, jakou jste udelal chybu? Proc si s tim pometlem obcas nenapsat, abyste manzelku trochu tal do ziveho? – Byl byste toho vubec schopen, takto se chovat? Vy asi ne, Vase manzelka ano…

PROBOHA, uvedomte si, ze tady vubec nejde o jednu neveru!!! Tady jde o cely sled udalosti - a hlavne jde o to, ze vase manzelka vas umyslne nici a hlavne i v budoucnu nicit bude. Ja na tom byl podobne - mel jsem doma hysterku, ale jeji chovani jsem neustale omlouval. Jednou dospejete do stadia, kdy si reknete, ze vam to za to nestoji. Z vlastni zkusenosti vam radim, myslete na to uz ted a zacnete se pripravovat na rozvod - dovolim si odhadnout, ze se rozvede manzelka s vami, ale rozvod bude vase vina…

• Citovat
  • Upravit
862
19.7.16 07:11
@Anonymní píše:
@Michal D

„Slo jen o chybu, kterou muze udelat kazdy z vas.“

Prectete si jeste jednou, co jste napsal v uvodu. To nebyla jedna chyba!!! Tam je chyb nekolik:

• misto reseni problemu prichazi detinsky plac… Kdyz s Vami byla manzelka tak nespokojena, tak mohla cestne odejit. Vy byste se bud rozhodl o ni bojovat, nebo by to skoncilo - ale byl by to rozchod cestny.
  • jak uz tu nekdo psal, kdyz jste bal tak hrozny, proc si s vami udelala dve deti a vzala si vas? Svatbu chtela ona, vidte? Na 99% tusim, ze ano. Normalni zenska si nikdy nevezme chlapa, ktery ji jen trapi…
  • kdyz neciti lasku, tak pri prvni prilezitosti mama od dvou deti zahne a udela to tak, abyste se to dozvedel. Nezlobte se na me, ale ona nepodlehla po nekolika mesicich kolegovi, ale da se rict, ze skocila na prvniho vometaka, kteryho potkala - ze to je kriminalnik o necem vypovida…
  • zapomina se tu na deti. Jak muze mama od dvou deti podrzet prvnimu vometakovi a riskovat tak, ze tim rozbije rodinu? Vam tohle nevadi?
  • umyslne Vas trapi a tim Vas manipuluje. Ona si to nemusela rozdavat s prvnim, ktereho potkala a jeste tak, abyste se to dozvedel. Dospele se chovajici clovek se snazi neveru tajit. A kdyz to nahodou praskne a dotycneho to mrzi, tak se podle toho chova - pokud je s nim opakovane v kontaktu, tak vam dava jasne najevo, ze jste ji fuk.
  • proc ji porad omlouvate? Ona nebyla stastna, vy ted nejste stastny. Proc Vy pisete na e-mimino, misto abyste sel take na diskoteku a rozdal si to tam s prvnim pometlem, ktere tam potkate? Proc to pak doma nebudete vypravet se slzou v oku manzelce, jakou jste udelal chybu? Proc si s tim pometlem obcas nenapsat, abyste manzelku trochu tal do ziveho? – Byl byste toho vubec schopen, takto se chovat? Vy asi ne, Vase manzelka ano…
PROBOHA, uvedomte si, ze tady vubec nejde o jednu neveru!!! Tady jde o cely sled udalosti - a hlavne jde o to, ze vase manzelka vas umyslne nici a hlavne i v budoucnu nicit bude. Ja na tom byl podobne - mel jsem doma hysterku, ale jeji chovani jsem neustale omlouval. Jednou dospejete do stadia, kdy si reknete, ze vam to za to nestoji. Z vlastni zkusenosti vam radim, myslete na to uz ted a zacnete se pripravovat na rozvod - dovolim si odhadnout, ze se rozvede manzelka s vami, ale rozvod bude vase vina…
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
19.7.16 07:37
@Michal D píše:

A ty neznáš zásady nevěrných lidí???
zatloukat, zatloukat, zatloukat… a když to praskne, tak vždycky říct, že to bylo jen jednou.
Jako ženská ti můžu na rovinu říct, že kdybych se vyspala s chlapem (a zvlášť když bych byla zadaná a údajně ho nemilovala) a nelíbilo se mi to, tak s ním nebudu nadále udržovat kontakt a už vůbec ne sex po telefonu.

Jinak nechápu, jaké všechny sledovací taktiky (kromě tebou zmíněných diktafonů) jsi musel nasadit, že víš přesně a do detailu každý aspekt jejich vztahu - kdy se po sobě poprvé dívali, kdy a jak dlouho spolu mluvili, kdy se poprvé líbali atd… nebo ti to vyprávěla žena??? Jestli ano, tak je sakra zamilovaná… i když to je patrné i z jejího chování.

• Citovat
  • Upravit
9299
19.7.16 07:46
@Bííí píše:
@Spagata Naprostý souhlas v tom, že bych taktně naznačila, že opravdu není jedinou na světě, přestože to tak necítíte. Přílišná pozornost a pochopení je někdy více na škodu, zvlášť, když se žena cítí příliš jistá. Musí taky pocítit, jaké to je, když muž uhodí pěstí do stolu a řekne, že se jede dál a žádné máčení se pořád v tomtéž, anebo udělat tlustou čáru. U mých rodičů se provalila taťkova nevěra po pětadvaceti letech spokojeného manželství - milenka neunesla rozchod a vypisovala mamce smsky. N ajednu stranu taťka mamku zklamal, na druhou stranu se už čtyři roky plácají v tom, že taťka je nejhorší a mamka se po něm veze. To není život ani pro jednoho, oba jsou na tom psychicky velmi špatně, teď možná více taťka než mamka, protože mu dává jasně najevo, že je budižkničemu, hajzl, a kdesi cosi. Konečně se taťka rozhoupal a bude rozvod - je to hnusné, ale uleví se tím všem. Ještě dalších, třeba i 30 let, mohou každý žít s někým jiným a mít plnohodnotný vztah. Hlavu vzhůru a myslet pozitivně, i když se to zdá nereálné. Ale na světě je mnoho žen, které si budou takového vztahu vážit. Když jeden zklame, někdy to už prostě není dobré lepit dohromady. Je třeba dát pozor, černý mrak pak visí nad hlavami všech, zda se to nestane znovu. :( Někdo to překoná a někdo ne, ale aby se to odpustilo a už to nikdy, ale opravdu nikdy nevytahovalo. Držím pěsti!

S tím souhlasím…
Ona tě má jistého ví že tady si že čekáš a budeš čekat až ona si vybere..Je to trochu nefér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.7.16 07:56

H

Příspěvek upraven 20.07.16 v 10:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
19.7.16 08:03
@Michal D píše:
No myslím si že ji dělalo dobře to že si jí někdo všímá že jí nadbiha lichoti to vše jsem já opomijel a on ji to poskytoval. Nemusí ti být láska

Akorát nezůstalo u tohoto v rovině teoretické, ale přešlo to do roviny soulože. A to je cesta do pekla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
19.7.16 08:06
@Michal D píše:
No myslím si že ji dělalo dobře to že si jí někdo všímá že jí nadbiha lichoti to vše jsem já opomijel a on ji to poskytoval. Nemusí ti být láska

Měl by ses probrat z těch iluzí. Vím, je to těžké, když ti tak někdo blízký vrazí kudlu do zad. Ale měl bys to vidět reálně, jinak na to doplatíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
19.7.16 08:42

Ono je chyba předpokládat, že žena by mohla být věrná, nebo dokonce spokojená. Ani jednu z těchto vlastností ženy neznají. Proto je nejlepší možností primárně předpokládat, že je ti žena nevěrná a jen občas má světlou chvilku, kdy tě miluje a je ti věrná. Když si to takhle v sobě nastavíš, nemůže tě nic překvapit. Jednou jsi muž a je ti souzeno nosit parohy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí