Nevěra + partnerův mobil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
714
25.11.12 20:44

@Nicol.St
jj, chápu…trošku se mísí láska s nenávistí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
25.11.12 20:48

@atenai A co mám dělat?? Jak jste to zvládla? Mám pocit, že se toho strachu nikdy nezbavím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
25.11.12 20:50
@Nicol.St píše:
@atenai A co mám dělat?? Jak jste to zvládla? Mám pocit, že se toho strachu nikdy nezbavím :(

Já to taky nezvládla…je to už rok a půl, co to manžel ukončil s tou,,hvězdou" a mám tu zlost pořád v sobě…někdy je to lepší, někdy horší, podle toho, kolik času mám přemýšlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sakara
25.11.12 21:40

Na intuici věřím, několikrát se mi podezření potvrdilo - sice pozdě, ale přece.
A co se týče mobilu, projížděla jsem pravidelně včetně mailu a nestačila jsem se divit. A co teprve internet jako takový - všechny ty „nevinné“ profily..
Je mi jedno, jestli mě někdo odsoudí, ale nesnáším lež, podvádění atd, takže jsem prostě potřebovala vědět na čem jsem.
Vsadím se že polovina z těch, co tu jsou a nikdy by telefon protějšku neprohledaly, protože mu prostě věří, asi by se hodně divily, kdyby to jednou zkusily :-)

• Citovat
  • Upravit
83
25.11.12 21:57

@atenai Jenže nejvíc mě na tom právě mrzí to, že už to nikdy nebude „ono“.. chci aby to bylo jako dřív. Odpustila jsem mu, ale nikdy nezapomenu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
25.11.12 21:59
@Sakara píše:
Na intuici věřím, několikrát se mi podezření potvrdilo - sice pozdě, ale přece.
A co se týče mobilu, projížděla jsem pravidelně včetně mailu a nestačila jsem se divit. A co teprve internet jako takový - všechny ty „nevinné“ profily..
Je mi jedno, jestli mě někdo odsoudí, ale nesnáším lež, podvádění atd, takže jsem prostě potřebovala vědět na čem jsem.
Vsadím se že polovina z těch, co tu jsou a nikdy by telefon protějšku neprohledaly, protože mu prostě věří, asi by se hodně divily, kdyby to jednou zkusily :-)

Já bohužel žádnou intuici „nemám“…Na sms jsem narazila jen náhodou, vůbec nic jsem netušila, nešla jsem s tím-prostě se mu podívám do telefonu. Nikdy jsem to nedělala…Ale po té co jsem na to narazila, jsem už chodila „s úmyslem“ se podívat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sakara
25.11.12 22:29

To chápu, taky jsem původně nechtěla. Shoda náhod mi prostě nahrála, podotýkám, že první zprávy jsem nečetla v mobilu, ale v PC, kde se zapoměl odhlásit..
Lezla jsem pak všude minimálně jednou měsíčně.. Někdy jsem našla, někdy ne.
Když jsem na něj uhodila, že vím o té a té (bylo jich víc, řekla jsem jen o dvou - ale ne, že jsem to četla - prostě jsem si vymyslela něco, co mi sežral i s navijákem :-)) Ale ani tak se NEPRIZNAL!!! Což mě naštvalo nejvíc..
Každopádně už s ním nejsem i když máme děti, prostě nemůžu s takovým člověkem být..

• Citovat
  • Upravit
83
25.11.12 22:32
@Sakara píše:
To chápu, taky jsem původně nechtěla. Shoda náhod mi prostě nahrála, podotýkám, že první zprávy jsem nečetla v mobilu, ale v PC, kde se zapoměl odhlásit..
Lezla jsem pak všude minimálně jednou měsíčně.. Někdy jsem našla, někdy ne.
Když jsem na něj uhodila, že vím o té a té (bylo jich víc, řekla jsem jen o dvou - ale ne, že jsem to četla - prostě jsem si vymyslela něco, co mi sežral i s navijákem :-)) Ale ani tak se NEPRIZNAL!!! Což mě naštvalo nejvíc..
Každopádně už s ním nejsem i když máme děti, prostě nemůžu s takovým člověkem být..

To on se na štěstí aspoň přiznal…Děti sice nemáme, ikdyž bych je moc chtěla, ale nedůvěra mi to nedovoluje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.12 22:43
@Nicol.St píše:
Bohužel, se mi to taky stalo, přítel začal telefon hlídat, po té i nastavil zámek. Bylo mi to divné, tak jednou když dopsal sms (má automatický zámek po 1 minutě) jsem zastihla telefon odemčený. Podívala jsem se, to co jsem viděla, jsem vidět nechtěla. A před očima to mám dodnes, bohužel i přes strach, že to tam uvidím znova, mi to nedalo a po roce jsem se podívala znova. Opět to byla chyba.Od posledního zkouknutí uplynuly 2 roky, přítelovi tak nějak „nevěřím“, ale bojím se že tam zase něco najdu. Tak se radši už nedívám :/

Ani nevíš jak ti rozumím. Je to rok od manželovy nevěry a já stále nevěřím a jsem v tomhle už skeptická, jestli ještě věřit budu. Je to hodně těžké. Snažím se hodně ovládat a nedůvěru moc nedávat najevo, někdy to ale nejde. Bohužel si myslím, že i kdybychom se s manželem rozvedli a já si našla někoho jiného, budu nedůvěřivá i jiném vztahu. Hodně mě ta nevěra poznamela a srazila na dno.

• Citovat
  • Upravit
83
25.11.12 22:49
@Anonymní píše:
Ani nevíš jak ti rozumím. Je to rok od manželovy nevěry a já stále nevěřím a jsem v tomhle už skeptická, jestli ještě věřit budu. Je to hodně těžké. Snažím se hodně ovládat a nedůvěru moc nedávat najevo, někdy to ale nejde. Bohužel si myslím, že i kdybychom se s manželem rozvedli a já si našla někoho jiného, budu nedůvěřivá i jiném vztahu. Hodně mě ta nevěra poznamela a srazila na dno.

Přesně tak! Taky se snažím nedávat nic najevo, ale nejde to..Prostě jakmile mě začne obklopovat strach, začnu se nenápadně vyptávat, a on už moc dobře ví o co běží :/ Jo také si myslím, že ikdyž bych byla s někym jiným, měla bych nutkání „se ujistit“. Také mi to hodně ublížilo a srazilo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.12 22:59

Mám stejné pocity jako ty. Držím se pár dní a pak zase začnu s vyptáváním a manžel už přesně ví, že bude následovat rozhovor na toto téma. Jenže u nás už bylo vše řečeno snad stokrát, takže on už je z toho unavený a já taky. Ale nějak si nemůžu pomoct. Ta představa, že by se to mělo opakovat je strašná.

Jediné co mi tak trochu pomáhá je, že se ve vztazích často dějí daleko horší věci než nevěra… např. domácí násilí, alkohol, dluhy. Ale stejně důvěra je ve vztahu důležitá, ale jak ji obnovit… Myslím, že už to nejde obnovit tak jako na začátku. Ten šrám tam vždycky zůstane. Holt se s tím musíme naučit žít. Já se snažím soustředit na děti, ale jak říkám nejistota a myšlenky co když zase.. tam stejně jsou.

• Citovat
  • Upravit
83
25.11.12 23:04
@Anonymní píše:
Mám stejné pocity jako ty. Držím se pár dní a pak zase začnu s vyptáváním a manžel už přesně ví, že bude následovat rozhovor na toto téma. Jenže u nás už bylo vše řečeno snad stokrát, takže on už je z toho unavený a já taky. Ale nějak si nemůžu pomoct. Ta představa, že by se to mělo opakovat je strašná.Jediné co mi tak trochu pomáhá je, že se ve vztazích často dějí daleko horší věci než nevěra… např. domácí násilí, alkohol, dluhy. Ale stejně důvěra je ve vztahu důležitá, ale jak ji obnovit… Myslím, že už to nejde obnovit tak jako na začátku. Ten šrám tam vždycky zůstane. Holt se s tím musíme naučit žít. Já se snažím soustředit na děti, ale jak říkám nejistota a myšlenky co když zase.. tam stejně jsou.

Je to těžké, budeme se muset držet! Stejně nechápu co na tom ty chlapi mají! (neříkám, že nepodvádí i některé ženy!)Ale řekla bych, že je to hrozně sobecké :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.12 23:13
@Nicol.St píše:
Je to těžké, budeme se muset držet! Stejně nechápu co na tom ty chlapi mají! (neříkám, že nepodvádí i některé ženy!)Ale řekla bych, že je to hrozně sobecké :-/

To je, oni ti chlapi bohužel asi moc nemyslí na následky, že tím hodně té své partnerce ublíží. Asi si potřebují dokažovat, že na to mají, zvyšují si tím své ego a jim to pak dělá dobře. Holt jak píšeš… je to sobecké.

• Citovat
  • Upravit
714
26.11.12 08:36

Souhlasím se vším, ano, už to nikdy nebude takové jako bylo. Prostě je to už doživotní trápení při vzpomínce na ty události, musíme s tím žít jako s tím musí žít osoby, co ztratily někoho drahého…částečně to je, jakoby pro mě vlastně umřel.
A co se týče toho uvažování, co by bylo, kdyby to prasklo? Mockrát jsem s manželem na tohle téma mluvila a chlap uvažuje jinak než ženská…neřeší, co by-kdyby. Nechává věci plynout, doufá, že to nepraskne a řeší to, až to praskne…prostě se do toho zamotá až po uši, lituje až pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
26.11.12 15:05

To je právě to nejhorší, oni „vůbec nepřemýšlí“… Kolikrát nakonec chlap lituje víc než žena, ale pak už je pozdě :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí