Nevěra přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20774
29.9.20 10:28
@Anonymní píše:
@Markéta80 no celkem se snaží, ale vždy když na to přijde řeč, tak pomalu já tak špatná, která to chce pořád řešit… No jsem asi fakt kráva, měla jsem to stoupnout hned, co jsem se to dozvěděla

Jak si se to vubec dozvedela a ze to bylo nekolikrat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.20 10:33

@chelsinka1988 měla jsem to podezření už chvíli, choval se divně a byl na mě pořád nepříjemný… Udělala jsem tu prasarnu a vlezla jsem mu do mesengeru.. Moc pyšná na to nejsem

• Citovat
  • Upravit
13954
29.9.20 10:33

S těmi výlety a podobně - máš v sobě nějaké masochistické sklony či co? :think:

• kamarádku poslat do háje.
  • přítel to musí skončit nebo to skončí mezi vámi

Jiné řešení není, ani kdyby jsi snad sama měla nějaký ten vroubek nebo špatné svědomí, pokud chce vztah zachovat, není jiná cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
29.9.20 10:34
@Anonymní píše:
@akavi no právě mě překvapuje, jak se k tomu postavil, mám pocit, že to bral jako samozřejmost, že to takhle dopadne

Víš, ono se to dá bud přeložit tak, že jsi tolerantní až na půdu (tj. si s ní vesele může užívat dál) nebo taky tak, že ti na něm už až tak moc nezáleží (resp. na tom, jestli bude i nadále spát a trávit čas s milenkou, hlavně, že se vrací domů k tobě). Proč mu neřekneš, že to je pro tebe problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.20 10:36

@Josef_t ty sklony mě rozesmály :D… Právě, že já mám svědomí čisté, nikdy jsem mu nezahla… Mě právě samotnou překvapuje, že jsem ho nevzala něčím po hlavě a že to řeším celkem v klidu, ale zase to odnáším já

• Citovat
  • Upravit
20774
29.9.20 10:38
@Anonymní píše:
@chelsinka1988 měla jsem to podezření už chvíli, choval se divně a byl na mě pořád nepříjemný… Udělala jsem tu prasarnu a vlezla jsem mu do mesengeru.. Moc pyšná na to nejsem

Aby to tvoje milosrdenství spíš nevedlo k tomu, že oni si svůj vztah zlegalizujou v tvý “přítomnosti”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
29.9.20 10:38
@Anonymní píše:
@Markéta80 no celkem se snaží, ale vždy když na to přijde řeč, tak pomalu já tak špatná, která to chce pořád řešit… No jsem asi fakt kráva, měla jsem to stoupnout hned, co jsem se to dozvěděla

je to šílený :?, pro něj se ovšem nic nezměnilo ale ty se trápíš a trápit budeš kamkoliv půjde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
29.9.20 10:41
@Anonymní píše:
Holky, mám takový problém a nevím s tím už rady… Před časem jsem přišla příteli na nevěru s naší známou.. Vždy se hodně spolu bavili, jezdili na kole, chodili na pivo.. Nikdy mi to nevadilo.. Najednou jsem zjistila, že spolu během měsíce několikrát spali,… Rozhodla jsem se jim to odpustit, dokonce jsem souhlasila, ať zůstanou dále přátelé..Dokonce s náma byla společně i na výletě.. Ale já na to musím pořád myslet, mám strach, že k sobě cítí víc, i když oba tvrdí, že ne…máme dva syny, i kvůli nim se to snažím dát do pořádku ať je vše jako dřív, ale nemyslela jsem, že to pro mě bude tak těžké…

A znáš důvod, proč s ní spal?

Mám z toho pocit, že byl nebo je nějaký důvod na Tvojí straně a vlastně jsi ráda, dokud to byla známá, která ho nechce na trvalo pro sebe.
A teď se bojíš ne nevěry, ale že by si ho mohla odvést. :think:

• Citovat
  • Upravit
Badboda
29.9.20 10:41
@Anonymní píše:
@Josef_t ty sklony mě rozesmály :D… Právě, že já mám svědomí čisté, nikdy jsem mu nezahla… Mě právě samotnou překvapuje, že jsem ho nevzala něčím po hlavě a že to řeším celkem v klidu, ale zase to odnáším já

Tak ono to k smíchu není. Byl ti nevěrný. Ví to on i milena, že to víš, a jedete všichni 3 na výlet :roll: kromě toho, že je to pro většinu je absurdní, tak je to sebemrskačství…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.20 10:42

@akavi mě právě na něm záleží, proto jsem to asi tak všechno překousla, ale taky jsem mu řekla, že mě to pořád trápí, jenže jeho reakce byla, že se vlastně nic nestalo a že kvůli jedné kravine nechce přijít o mě ani o přátelství s ni

• Citovat
  • Upravit
15172

Promiň, ty nejsi tolerantní, ty jsi blbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785

Cože :D?
Takže milenku ještě bereš na výlety… chudáci milenci, takhle nepřeješ jejich lásce, že jí nevezmeš třeba rovnou do společného pelechu.
Prosímtě vzpamatuj se a kopni toho blba do zadku. Pro syny to stejně není nejlepší příklad… Máma se trápí a táta souloží s kámoškou. Hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35919
29.9.20 10:43

No to si se dobře ponizila. Jet s milenkou na výlet COŽE? Manžel i ona jsou teda dobře bezpaterni. Úplný odpad. Ty s ním po tomto chceš ještě být. Oni spolu spí dál, nebuď naivní, akorát si teď budou dávat víc pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.20 10:45

@Markéta80 no právě,… Jediné, co vím a co jsem i mu řekla, že se opravdu s ní už potkávat nechci…

• Citovat
  • Upravit
53518
29.9.20 10:46
@Blankaspl píše:
Nezlob se, ale můj obdiv rozhodně nemáš. Jsi hodně naivní. Proč na sobě takto necháváš štípat dříví? Dobře, nevěru jsi odpustila, máš dvě děti, ok. Ale proč se má tvůj chlap s „kamarádkou“ dále vídat? To mi hlava nebere.

V podstatě jsi mu milenu odsouhlasila. Jasně, oni spolu 3× zadováděli a teď jako k sobě už vůbec netíhnout, když se to provalilo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí