Nevěra přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3172
29.9.20 19:21
@Anonymní píše:
@snee Ano ví o tom, přítel ji to volal hned, jak jsem mu řekla, že to vím… Stále zapiral, když jsem mu řekla, že jsem vše četla, tak byl jak opareny, ale když poznal, že ho nechci vyhodit, začal toho celkem zneužívat… Ta známá mi i psala, že ji to moc mrzí a že to nic neznamenalo… Ale víš jak, moc tomu nevěřím

no a jak jsi reagovala? Když ti napsala? Já si to vůbec neumím představit..jak to máte doma finančně? Jsi schopná se kdyžtak o sebe sama postarat, tak abys nestrádala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
29.9.20 19:24
@Russet píše:
Tak kdybych se na takovém výletu ocitla, otočím se na patě a odcházím. Vůbec bych si to neužila.

Co neužila? Užila! S rozběhem :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
29.9.20 19:27
@HornyHippo píše:
On spal s kamarádkou a ty jsi mu vlezla do telefonu.
Oboustranné narušení důvěry, oboustranná zrada, v podstatě jste si kvit.

Vůbec se tady neřeší příčina ale jen důsledky, tedy proč utíká/utíkal ke kamarádce.
Takže se zeptej sama sebe, zda:

1. jsi ztloustla nebo ses o sebe přestala starat
  2. se snížila vaše frekvence sexu z tvé strany
  3. se z tebe nestala semetrika, co ho neustále něčím štve

Pokud si na všechny 3 body odpovíš „ne“, tak je blbec on a nemá smysl s ním vůbec ztrácet čas.

Promiň, ale to je možná důvod pro nevěru, ale ne pro to, dělat z manželky totální kra.vu
Doufám, že nejen mě toto přijde absurdní a vlastně upřímně nevím, jak na to reagovat, abych zůstala slušná :,( :think: :pocitac: :pankac:

Příspěvek upraven 29.09.20 v 19:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
29.9.20 19:29

Upřímně bych mu řekla, jak se teď cítím (tj. že to pro mě asi kravina není) a zajímalo by mě, co s tím on bude dělat. Podle jeho reakce se dá tušit, zda má cenu vztah zachraňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
29.9.20 22:13
@fenny píše:
Upřímně bych mu řekla, jak se teď cítím (tj. že to pro mě asi kravina není) a zajímalo by mě, co s tím on bude dělat. Podle jeho reakce se dá tušit, zda má cenu vztah zachraňovat.

To klidne zakladatelka muze.
A on ji rekne, ze ma smulu a bude se s ni kamaradit (rozumej sexovat) dal.

A protoze, vi ze ona neni schopna od nej odejit, tak bude vysmaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
29.9.20 23:13
@Anonymní píše:
@snee Ano ví o tom, přítel ji to volal hned, jak jsem mu řekla, že to vím… Stále zapiral, když jsem mu řekla, že jsem vše četla, tak byl jak opareny, ale když poznal, že ho nechci vyhodit, začal toho celkem zneužívat… Ta známá mi i psala, že ji to moc mrzí a že to nic neznamenalo… Ale víš jak, moc tomu nevěřím

Zbožňuji ty kecy - „vyspal/vyspala jsem se s jiným, ale nic to neznamenalo,“ jako by ti někdo vrazil kudlu do stehna a řekl „jé promiň já netušil, že tě to bude bolet“.

1. jasně že zapíral - protože Plzák
  2. bere to tak, že je mu odpuštěno a chce to hodit rychle za hlavu

Řešení máš v podstatě dvě a tohle dej přečíst příteli.
a) půjdete do poradny, ještě chvíli se v tom budete babrat, on si musí ještě víc posypat popel na hlavu a třeba se vám podaří se s tím vyrovnat.

1. ty se dostaneš přes různé fáze za několik měsíců do stavu, kdy ti to bude jedno. Ale až ti to bude jedno tak ti přestane být partnerem, s největší pravděpodobností si najdeš kamaráda, milence, partnera..
  1. bude se známou pokračovat, odejde k ní dřív než se dostaneš do poslední fáze. Nejspíš se bude chtít vrátit, ale už nebude kam…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
29.9.20 23:30
@Anonymní píše:
@Markéta80 no celkem se snaží, ale vždy když na to přijde řeč, tak pomalu já tak špatná, která to chce pořád řešit… No jsem asi fakt kráva, měla jsem to stoupnout hned, co jsem se to dozvěděla

co ti v tom brání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.20 23:39

@snee přečetla jsem si zprávu až po dnu… nebyla jsem schopná to číst… Od listopadu jdu do práce po mateřské a myslím, že bych to sama zvládla… O. Rozchodu uvažuju čím dál tím víc,,, několikrát jsem si chtěla promluvit, že mě to trápí, ale vždy to hrozně zlehčuje

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.20 23:42

@Josef_t Přesně, jak to píšeš… Pořád říká, že to nic neznamenalo a vlastně se zas až tolik nestalo, že nechápe, proč by nemohli být kamarádi… No taky mi to hlava nebere… Hrozně to zlehcuje, místo toho, aby to zkusil nějak napravit a přerušil s ní kontakt sám od sebe…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.20 23:44

@neila vlastně asi nic, od listopadu jdu po mateřské do práce, pracovní dobu mám dobrou a finančně to taky zvládnu,, dokážu se sama o děti postarat, stejnák jsem to dělala i do teď, vše kromě financí bylo na mě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.20 23:46

@Chytrak Doufám, že mi to konečně docvkane a budu schopná od něho odejít, co nejdřív

• Citovat
  • Upravit
106439
29.9.20 23:51
@Anonymní píše:
@jahuhudka můj problém je, že jsem vždy myslela na druhé, víc jak na sebe a teď jsem tahle dopadla

Jak se tohle někomu přihodí? To je výchovou nebo geny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
30.9.20 00:23

Ano, pro vztah dokážeš udělat vse. Ale díky mé vlastní zkušenosti už nikdy neodpustim. Odpuštěním, pokud se chlap nesnaží je to, že mu to opět dovolíš.. a dovolíš mu si dělat co chce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
30.9.20 00:43
@Anonymní píše:
@Josef_t Přesně, jak to píšeš… Pořád říká, že to nic neznamenalo a vlastně se zas až tolik nestalo, že nechápe, proč by nemohli být kamarádi… No taky mi to hlava nebere… Hrozně to zlehcuje, místo toho, aby to zkusil nějak napravit a přerušil s ní kontakt sám od sebe…

Ale vždyť je to tak jednoduché, pokud chce kamarádku, navrhni volný vztah a najdi si taky kamaráda - v té partě si jich na nezávazný vztah dá říct určitě několik. Jak to bude vnímat potom - asi moc dobře ne.

Prostě si jen myslí, že mu to prošlo moc snadno. Ublížil si a nechce za to zaplatit, ale pokud nezaplatí, tak o tebe přijde. Třeba ne hned, ale teď má ještě šanci to napravit, až na vztah rezignuješ, už nebude co spravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
30.9.20 09:40
@Anonymní píše:
@Tomatam no já se taky tak cítím, ale nechci vše zničit… Nízké sebevědomí nemám a nemyslím si, že za to můžu sama..

Ty nechceš všechno zničit?
No vidíš, nakonec snad za všechno přece jen můžeš ty. :lol:
Na tvém místě bych si našel milence, ať si to vyzkouší z druhé strany. Budete si fyfty f8fty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí