Nevěra přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
29.9.20 10:46

Hele jsi masochistka nejvyššího kalibru. On nechce přijít o kamarádství? Měl by se spíš bát, že přijde o rodinu? To si rovnou žijte ve třech. Jsi hloupá bez kusu sebeúcty a vlastně si sama můžeš za to jak si necháš ubližovat. Smutné to je, chudáci děti, když myslíš, že je lepší mít zničenou mámu co tohle toleruje. Kamarádství mezi mužem a ženou neexistuje. Ten chlap chce víc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.20 10:47

@Freeandwild já jsem nevěděla, že pojede s náma… Zas takový magor nejsem, že bych jí po tom všem sama pozvala… Jela naše parta a jela právě i ona… Taky jsem nechápala, že tak vůbec šla… Byla jsem ten den zralá na prášky :D

• Citovat
  • Upravit
13954
29.9.20 10:48
@Anonymní píše:
@Josef_t ty sklony mě rozesmály :D… Právě, že já mám svědomí čisté, nikdy jsem mu nezahla… Mě právě samotnou překvapuje, že jsem ho nevzala něčím po hlavě a že to řeším celkem v klidu, ale zase to odnáším já

Ty důvodu mohou být různé. Přijetí nevěry má různé fáze (teoreticky), které trvají různě dlouho a prostě ten prvotní šok ještě zpracováváš…
Druhý důvod je ten, že je to to vlastně jedno, že jsi na vztah rezignovala už dřív jen jsi tu skutečnost nemusela řešit…

Když to řešit nebudeš, třeba ten vztah takto ve „třech“ bude i nějakou dobu fungovat, ale jen do doby, kdy se kolem tebe nemihne další chlap. Pak třeba rychle ztratíš motivaci v takovém vztahu zůstávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
@Anonymní píše:
@akavi mě právě na něm záleží, proto jsem to asi tak všechno překousla, ale taky jsem mu řekla, že mě to pořád trápí, jenže jeho reakce byla, že se vlastně nic nestalo a že kvůli jedné kravine nechce přijít o mě ani o přátelství s ni

Ta jedna kravina je to, že spolu opakovaně spali? To tak normálně přátelé dělají, no. Jestli by takhle v pohodě zasunul do nějakého svého kámoše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Anonymní píše:
@akavi mě právě na něm záleží, proto jsem to asi tak všechno překousla, ale taky jsem mu řekla, že mě to pořád trápí, jenže jeho reakce byla, že se vlastně nic nestalo a že kvůli jedné kravine nechce přijít o mě ani o přátelství s ni

To není kravina. Zasouval ho do jiné ženské. A ještě s ní výletí. Jestli je to pro něj taková kravina, tak si taky najdi kámoše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.9.20 10:50
@Anonymní píše:
@Freeandwild já jsem nevěděla, že pojede s náma… Zas takový magor nejsem, že bych jí po tom všem sama pozvala… Jela naše parta a jela právě i ona… Taky jsem nechápala, že tak vůbec šla… Byla jsem ten den zralá na prášky :D

Tak kdybych se na takovém výletu ocitla, otočím se na patě a odcházím. Vůbec bych si to neužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293

Tak na to já bych nikdy nepřistoupila ani kdybych s ním měla dětí 6 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
@Anonymní píše:
@Markéta80 no právě,… Jediné, co vím a co jsem i mu řekla, že se opravdu s ní už potkávat nechci…

Před tím společným výletem nebo až po něm? Ty já ti prostě nerozumím. Jako chápu, že chceš zachránit vztah, ale až za takovou cenu, že bys jim snad u toho svítila? 8o Prober se holka, máš snad nějakou čest, ne? Já nevim, já bych ani jednoho ve svým životě nechtěla. Tvůj starej si te nevazi a ani ne tak kvuli tomu, ze te podvedl, ale protoze dovolil, aby s vama ta cuchta jela po to vsem na spolecny vylet. To te asi moc nemiluje :think: a s takovym chces ztracet cas a nervy? Sbal ho a vyraž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
29.9.20 10:53

Dala bych na výběr, buď já nebo ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.20 10:55

@karkarka no já vím, že jsem blbá… Asi kvůli tomu, jsem teď v koncích… Kdybych nebyla blbá, už bych byla sama s detma a měla bych klid

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
29.9.20 10:57

Osobne mi prijde horsi nez nevera to, ze tvuj partner na tebe nebere zadne ohledy a evidentne je mu jedno, jak se citis. A ze to po jeho opakovane nevere asi slavne nebude je tak nejak jiste. Nevera se prekonat da, pokud to oba chteji, ale za predpokladu, ze dotycny eliminuje sve styky s danou osobou. Pokud vas vztah a jeho trvani podminuje pratelstvim s ni, nevidim tam z jeho strany zadny uprimny zajem (krome svych sobeckych). Na vztah jsou dva, ty sama muzes chtit sebevic, ale bez jeho aktivni ucasti a zajmu nezmuzes nic.

• Citovat
  • Upravit
13993
29.9.20 10:58

Odsouhlasila si mu nevěru… Noo.. Do toho bych nešla. 1. Věc by byla, ba yse začal pan hodně snažit, 2. Aby se s ní přestal stýkat i tak bych mu nevěřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
29.9.20 11:03

Už to tady někdo zmínil… ještě pořád mu můžeš říct, že jejich kamarádství už nemůže pokračovat. Chová se k Tobě tak, jak si mu dovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
29.9.20 11:06
@Anonymní píše:
@karkarka no já vím, že jsem blbá… Asi kvůli tomu, jsem teď v koncích… Kdybych nebyla blbá, už bych byla sama s detma a měla bych klid

Blbá nejsi :jazyk:, jen jsi prostě reagovala jinak než jsi čekala a jinak než si část zdejšího osazenstva představuje, že by jsi měla reagovat.

S přítelem to prober - pokud se mu nebude chtít, je jasné, že si uvědomuje, že má máslo na hlavě :roll:, ale nedej se. Musíte to spolu nějak vyřešit - i kdyby to měl být rozchod.

a poznámka: jasně, že tam ta známá byla, chce ho odlovit :cert: - druhá otázka je, jestli on chce být odloven. Třeba mu ten výlet byl ještě nepříjemnější než tobě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.20 11:07

@Pajaja1 jj, to máš pravdu, mě to právě dochází až teď po měsíci, jak jsem byla blbá

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky