Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pajaja1 no absurdní to je, já si totiž teď připadám, jako úplná kráva, že jsem to takhle řešila… A nedala mu vybrat, buď já s detma nebo to kamarádství, těžko říct, jestli věřím, že už mezi níma nic není a nikdy nebude
@Pajaja1 věděl o tom, že na to výletu bude, ani ona neměla trošku soudnosti, že by třeba na ten výlet nešla,,, pripadala jsem si hrozně
@Anonymní píše:
Holky, mám takový problém a nevím s tím už rady… Před časem jsem přišla příteli na nevěru s naší známou.. Vždy se hodně spolu bavili, jezdili na kole, chodili na pivo.. Nikdy mi to nevadilo.. Najednou jsem zjistila, že spolu během měsíce několikrát spali,… Rozhodla jsem se jim to odpustit, dokonce jsem souhlasila, ať zůstanou dále přátelé..Dokonce s náma byla společně i na výletě.. Ale já na to musím pořád myslet, mám strach, že k sobě cítí víc, i když oba tvrdí, že ne…máme dva syny, i kvůli nim se to snažím dát do pořádku ať je vše jako dřív, ale nemyslela jsem, že to pro mě bude tak těžké…
Promiň, ale jsi blázen ![]()
@Anonymní píše:
@Tomatam no já se taky tak cítím, ale nechci vše zničit… Nízké sebevědomí nemám a nemyslím si, že za to můžu sama..
Ale to je přece on, kdo všechno zničil / ničí, ne ty.
@Anonymní píše:
@Rachel_cz taky si to o sobě začínám postupem času myslet
Musíš si začít sama sebe víc vážit. Polož mu (obrazně samozřejmě) nůž na krk. Takhle z tebe musí mít legraci oba dva.
Já bych tohle nedala, jsem člověk, který nedává druhou šanci. Prostě jednou tě zradil (a dokonce opakovaně) a teď mu to ještě promineš. No absolutně neexistuje takové chování z jeho strany. Ta paní nebo slečna by se taky měla zamyslet, asi nebude nic moc inteligentního, když jí tohle není blbé.
@Anonymní píše:
@Rachel_cz taky si to o sobě začínám postupem času myslet
Jednej hned, včera bylo pozdě.
On spal s kamarádkou a ty jsi mu vlezla do telefonu.
Oboustranné narušení důvěry, oboustranná zrada, v podstatě jste si kvit.
Vůbec se tady neřeší příčina ale jen důsledky, tedy proč utíká/utíkal ke kamarádce.
Takže se zeptej sama sebe, zda:
Pokud si na všechny 3 body odpovíš „ne“, tak je blbec on a nemá smysl s ním vůbec ztrácet čas.
@Anonymní píše:
@Pajaja1 no absurdní to je, já si totiž teď připadám, jako úplná kráva, že jsem to takhle řešila… A nedala mu vybrat, buď já s detma nebo to kamarádství, těžko říct, jestli věřím, že už mezi níma nic není a nikdy nebude
Nevěš hlavu. Vždycky můžeš jít za ním a říct mu, že to nedáváš, tak ať vypadne.
Neodpověděla jsi mi na otázku, proč s ním jsi. Nemusíš mi odpovídat. Ale sama sobě bys lhát neměla.
Nezůstávej v roli oběti, i když je to jednodušší. Vezmi svůj život do svých rukou a začni jednat.
@HornyHippo to mi právě není jasné, proč s ní spal, tvrdí, že to byl takový úlet… Právě, že jsem zhubla, starám se o sebe dost, sex jsme měli skoro denně a myslím, že jsem furt stejná, ne žádná semetrika ![]()
A ta kamarádka ví, že ty to o nich víš? Jak reagoval, když jsi mu to řekla? Já nějak nechápu, že jela na výlet i přes to, že věděla, že ty o všem víš..a on dělá jakoby nic?
jak dlouho jste spolu?
@snee Ano ví o tom, přítel ji to volal hned, jak jsem mu řekla, že to vím… Stále zapiral, když jsem mu řekla, že jsem vše četla, tak byl jak opareny, ale když poznal, že ho nechci vyhodit, začal toho celkem zneužívat… Ta známá mi i psala, že ji to moc mrzí a že to nic neznamenalo… Ale víš jak, moc tomu nevěřím
@Anonymní píše:
Ještě pořád mu ten výběr můžeš předložit. Vlastně jinou možnost ani nemáš. Dát mu znát, že ti došla trpělivost. Ať si vybere. To, jestli to bude z jeho strany jen „naoko“, určitě poznáš.
Kolik je synům? Jsi na něm závislá finančně? Pokud má problémy s vnímáním vztahů, řekla jsi mu, že tě to bolí?
@Tomatam no já se taky tak cítím, ale nechci vše zničit… Nízké sebevědomí nemám a nemyslím si, že za to můžu sama..