Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Pajaja1 jj, to máš pravdu, mě to právě dochází až teď po měsíci, jak jsem byla blbá
Jak napsal Josef_t… nejsi blbá, tady jsou v soudech často někteří hned hotoví. Když se problém netýká přímo nás, je vždy jednodušší hodnotit.
Vysvětli mu, že je vážně absurdní v tom kamarádění pokračovat. Ať se zamyslí nad tím, jak Tě to uráží. ![]()
@Anonymní píše:
@Pajaja1 jj, to máš pravdu, mě to právě dochází až teď po měsíci, jak jsem byla blbá
postavila ses do podřízené pozice
ačkoliv jsi měla právo na opak..
dělají si z tebe kozy..
takže Odpustit jemu sice ANO, ale kamarádka by letěla jak Halleyova kometa!! si necháš dělat na hlavu nebo co? Buď ty-nebo ona. Jiná cesta není.
Příspěvek upraven 29.09.20 v 11:19
@Anonymní píše:
Já si teda nemyslím, že bys byla blbá. Jen nemusíš hned vidět východisko, můžeš být tou situací paralyzovaná, znejistěná, uvnitř nevíš, co by bylo, kdyby jsi ho postavila před hotovou věc ( buď já nebo ona), možná se bojíš, že by si vybral ji.
@Pajaja1 píše:
Jak napsal Josef_t… nejsi blbá, tady jsou v soudech často někteří hned hotoví. Když se problém netýká přímo nás, je vždy jednodušší hodnotit.
Vysvětli mu, že je vážně absurdní v tom kamarádění pokračovat. Ať se zamyslí nad tím, jak Tě to uráží.
Ono je absurdní už to, že by životní partnerka měla svému muži vysvětlovat, že tahat milenu na společny výletík je fujky.
@Russet píše:
Ono je absurdní už to, že by životní partnerka měla svému muži vysvětlovat, že tahat milenu na společny výletík je fujky.
To ano, to by bylo hodně za čarou. Úplně ji tam ale netahal on, byl to výlet s partou, ikdyz o tom, že tam bude, jistě věděl.
Vypadá to, že už si pár absurdit asi dovolil v minulosti a prošlo to.
No ty jo, místo aby si sypal popel na hlavu a snažil se, tak ti řekne že řešíš kraviny? A ona má ještě tolik drzosti, že s vámi klidně jede na výlet, jako by se nic nestalo??No joooo, on nechce přijít o kamarádku… Měl by si srovnat priority a ty taky. On se chová tak, jak si mu dovolila, takže z jeho pohledu se vlastně nic nestalo ![]()
A ta milenka musí mít hodně hroší kůži. Dost možná je to jak ve filmu Medvídek. On se to dovědéla až jako poslední.
@ddraketa píše:
@Blankaspl… Protože on nechce přijít o kamarádství s ní, není to pro mě jednoduché… Žere mě to čím, dal tím víc
Ale oni se nekamarádí, oni jsou milenci ![]()
Ty jsi jim to umožnila praktikovat dál
navíc spolu jezdíte i na výlety, no to mi hlava nebere.
@Anonymní píše:
@akavi mě právě na něm záleží, proto jsem to asi tak všechno překousla, ale taky jsem mu řekla, že mě to pořád trápí, jenže jeho reakce byla, že se vlastně nic nestalo a že kvůli jedné kravine nechce přijít o mě ani o přátelství s ni
kravině? Jako odpustit je jedna věc, ale nechat ze sebe dělat krávu… Hele, on něco pokakal, na něm je, ať se snaží… Větší část úklidu stejně zbyde na tebe… Ale brát milenu na výlet a trpět jim " kamarádství" - ty nejsi normální…
O co chce/nechce přijít, to si měl rozmyslet, než ji ohnul… ![]()
Jo tak on nechce kvůli kravině přijít o kamarádku, no to by mě teda dojal
Takže buď by ta kometa okamžitě a definitivně vyletěla z našeho života, nebo bychom se my dva už neměli o čem bavit. Neskutečný, chlap by si měl sypat hlavu popelem a smekat se, abys mu to odpustila a jediný s čím si on dělá hlavu - aby nepřišel o kámošku a ona se ti klidně směje do očí na společném výletě. Měla jsi mu udělat pořádnej sajgon ve chvíli, kdy jsi na to přišla, teď má pocit, že si s tebou může vytřít zadek a bagatelizovat to, co udělal.
@Anonymní píše:
Holky, mám takový problém a nevím s tím už rady… Před časem jsem přišla příteli na nevěru s naší známou.. Vždy se hodně spolu bavili, jezdili na kole, chodili na pivo.. Nikdy mi to nevadilo.. Najednou jsem zjistila, že spolu během měsíce několikrát spali,… Rozhodla jsem se jim to odpustit, dokonce jsem souhlasila, ať zůstanou dále přátelé..Dokonce s náma byla společně i na výletě.. Ale já na to musím pořád myslet, mám strach, že k sobě cítí víc, i když oba tvrdí, že ne…máme dva syny, i kvůli nim se to snažím dát do pořádku ať je vše jako dřív, ale nemyslela jsem, že to pro mě bude tak těžké…
Tak to seš dobrá. Možná bych se snažila mu to odpustit, ikdyž by mi to dělalo velký problém. Ale abych ho nechala aby se s ní dál stýkal a jela s náma na výlet? Ani náhodou! Abych mu byla schopná s ním nějak zkusit dál žít tak by tu,,kamarádku'' musel úplně odstřihnout. Opravdu tě obdivuju že v tomhle zvládáš žít. Z mého pohledu si mu v podstatě povolila milenku, se kterou jezdíte na společné výlety.
No, to jsi ze sebe skutečně udělala kardinální blbku.. Ty budeš hodně naivní viď.. Z tebe mají oba pěknou srandu a potáhnou to spolu vesele dál.. Tohle se stát mě, tak první co udělám, že by dostali oba po hubě a pak by se vidělo..
![]()
@Anonymní píše:
@karkarka no já vím, že jsem blbá… Asi kvůli tomu, jsem teď v koncích… Kdybych nebyla blbá, už bych byla sama s detma a měla bych klid
Sama s dětmi můžeš být kdykoliv.
Proč s tím chlapem zůstáváš? Tipuju si, že kvůli penězům. Nemáš kam jít, nemáš se na koho obrátit… je to tak?
Pokud ne, s bídákem vyraž dveře. Uleví se Ti. A až on uvidí, že mu to vlastně tak hladce neprošlo, se buď začne snažit, aby si Tě získal zase zpátky nebo poznáš, že tenhle chlap nestojí za zlámanou grešli. ![]()
Také bych ti zahnul.
Kdybych zahnul svému miláčkovi, tak vím, že neodpustí a jestli jsme manzele, hypotéka nebo děti řešit nebude. I ty kufry by mi nebalila, jen by ty krámy vyhodila na ulici.
protože bych všechno znicil a nezaslouzil bych si nic jiného.
My na druhé šance v tomto nevěříme.
Zakládáme si na důvěře.
Ve tvém případě si za to můžeš sama svým nízkým sebevědomím.
Měla by jsi se správně teď cítit, povedená, nešťastná, ublížená a pěkně nasraná. Nechat ho v tom minimálně půl roku vykoupat a ignorovat ho.
Ne, běžíš za ním s odpuštěním ![]()