Nevím, co dál. Chce interrupci :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148219
12.1.17 17:59
@Jitusee píše:
@Anna766 A jakto? Stále je to přeci díte a nemůže za to, co se stalo. Stejne jako jine nemůžou za rodičů,,nezodpovednost ".
Nechci se hádat, jen me zajímá rozdíl. Je to prece furt miminko, clovek, život.

JE a já to tak beru, pochopim ty pohnutky, ne čin samotný, snad chápeš. V mé rodině jsme tento problém řešili taky. U mě hrozily ty zdravotní komplikace, a taky to tak i dopadlo, a já se rozhodla pro dítě a nelituju, nikdy nebudu.Moje dcera taky řešila jestli dítě ano nebo ne, rozhodla se pro dítě i přes to že na něj zůstala sama a já si jí za to vážím, nikdy jsme nikdo zúčastněný té volby nelitoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
12.1.17 18:09

@Anna766 Chapu,me by osobně zajimalo jak se k tomu postaví Talitha nebo Gosi.
Ja tohle vázne neodsuzuju a hned v mem prvním příspěvku jsem psala, ze jsou situace kdy je to podle me,,vhodne " řešení a prave tyhle jsem mela na mysli.
Jste silne ženy, vy vašeho rodu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
12.1.17 18:11
@Bábrdl píše:
@Gosi Můžu se zeptat jestli souhlasíš s interrupcí v případě znásilnění? Nebo když je dítě těžce postižené? (Nechci vyvolávat nějaký flame, opravdu, každý má právo na svůj názor. jen jsem zvědavá).

S jednou holcinou jsme se tady v diskusi dobraly, ze v pripade znasilneni male holky, u ktere by bylo mozne tehotenstvi v pripade, ze se na ten incident prijde vcas ma asi urcitou fci tableta po… u ostatnich je to individualni a na posouzeni psychologa, bylo by fajn, kdyby mela do porodu dozor a podporu a pak se vzdat ditete… prece jen jsou to i jeji geny, ale jedny to muze trauma prohloubit, pro jinou by naopak potrat mohl znamenat dalsi trauma navic, takze je to pochopitelne, ale prvni bych resila s ni, nebrala bych to jako automatickou indikaci…ona pro prwvenci nic udelat nemohla, tak je pochopitelne, pokud to bude chtit resit, tak az po poceti… co se postizeni tyce, je to pomerne sirokej pojem( predpikladam, ze neresime rozstep rtu, ale postizeni typu ES a podobna, co jsou hodne spatne slucitelna se zivotem, pripadne DS) a chapu ty, co to ukonci, ale i ty, co si dite nechaji… pro me osobne nejdesivejsi tezke postizeni se da poznat az po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
12.1.17 18:15
@Jitusee píše:
@Anna766 A jakto? Stále je to přeci díte a nemůže za to, co se stalo. Stejne jako jine nemůžou za rodičů,,nezodpovednost ".
Nechci se hádat, jen me zajímá rozdíl. Je to prece furt miminko, clovek, život.

Pouzivas slovo nezodpovednost v souvislosti se znasilnenim jako provokaci? Ona je i otazka, jestli se bavime a je pro tebe otazka znasilneni ciste teoreticka, nebo mame s vyynucenym stykem prakticke zkusenosti a nastesti to nedopaldo, ale byl prostor pro premysleni jak se pripadne rozhodnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
12.1.17 18:27

@Gosi Asi sem uplne natvrdla, ale to se jako ptáš me, jestli s tim mam zkušenost? 8o
Me pouze zajímal tvůj nazor na tohle konkrétně, jelikož názory na interupci mas velmi vyhraněně.
A slovo nezodpovednost jsem použila v souvislosti s rodiči, kdyz jim selže ochrana.
Jestli je rozdíl, kdyz si nekdo nechá vzít miminko z nešťastne události, nebo z nezodpovednosti? V podstatě jde stale o lidsky život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
12.1.17 20:14
@Gosi píše:
je to srovnatelné… jasně je asi trochu humánější to dítě nechat roztrat, nebo mu na tu hlavičku jen dupnout, než ho hodit do kamen, ale ani to mi nepříjde uplně cajk… jako kdybys řekla, že je ještě v pořádku zabít novorozence, ale u tříleťáka už je to vražda…

i ty teoretičko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
12.1.17 21:36
@Verca1990 píše:
@Gosi Už přeháníš, hanba by tě měla proplesknout. Fuj :nevim:

8o 8o 8o Kvůli čemu? Že je odpůrcem potratu? Vždyť je v diskuzní tématu, kde si každý může říkat to, co si myslí (pokud je to v rámci slušnosti a bez uráženi druhých).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148219
12.1.17 21:40
@malinika píše:
8o 8o 8o Kvůli čemu? Že je odpůrcem potratu? Vždyť je v diskuzní tématu, kde si každý může říkat to, co si myslí (pokud je to v rámci slušnosti a bez uráženi druhých).

Já si třeba i myslím že by hanba měla proplesknout ženu která potrat používá coby antikoncepci, pár takových znám a ošklivím si je kvuli tomu.Jdou na přerušení i třikrát za sebou a nejsou schopny se naučit přemýšlet o ochraně. Ale za názor? To snad přece ne.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148219
12.1.17 21:45
@Verca1990 píše:
Hanba by ji měla liskat za to, jak se pustila do anonymky, která nedávno byla na potratu. milé dámy a pokud názor sdílíte, zasloužíte totéž. Je mi z vás opravdu zle. Kam ta doba dneska spěje proboha :think:

No schválně, kam myslíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
12.1.17 21:48

@malinika @Anna766 Holky ja myslim, ze ne kvuli názoru. Ale její posledni komentář pro me sem četla snad 20× a stale to chapu tak, ze se me vlastne ptá, jestli me nekdo neznasilnil :lol: No buď jsem natvrdla, nebo to uz pres čáru je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.1.17 21:53

Já myslím že to přehání v diskuzi kde se paní rozhoduje nad potratem..stačilo pár prvních názorů..ted už je fakt mimo..
at si založí diskuzi : chci vás všechny přesvědčit od potratů…a tam at si hraje na boha, ale tady už to přehání

• Citovat
  • Upravit
36504
12.1.17 21:55
@Verca1990 píše:
No o tom se raděj ani nevyjadřuji. Chudák její chlap, jestli se sním baví takto i doma. Hulvát jsi Gosi, neskutečnej hulvat..

Možná se to řadě lidí nelíbí, ale Gosi má právo vyjádřit svůj názor. A nemohu říci, že by na něm něco nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148219
12.1.17 21:56
@Verca1990 píše:
No o tom se raděj ani nevyjadřuji. Chudák její chlap, jestli se sním baví takto i doma. Hulvát jsi Gosi, neskutečnej hulvat..
Promiň ale hulvát jsi tu ty 8o proč tak vyskakuješ,co ti kdo dělá?Přečti si po sobě jak se vyjadřuješ a pak piš něco o hulvátství.Já jsem napsala naprosto nevinou otázku a diskutuju v klidu :nevim:
@Verca1990 píše:
Si jako děláš prde*l, že to s ní sdílíš? Příjde ti normální se do ní pouštět a mluvit před ní o vejškrabu a veřejně ji ponižovat? Skutečně? Fuj! :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148219
12.1.17 21:59
@Jitusee píše:
@malinika @Anna766 Holky ja myslim, ze ne kvuli názoru. Ale její posledni komentář pro me sem četla snad 20× a stale to chapu tak, ze se me vlastne ptá, jestli me nekdo neznasilnil :lol: No buď jsem natvrdla, nebo to uz pres čáru je.

Já se přiznám že jsem to nepobrala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
12.1.17 22:02

@Anna766 No ja prave taky ne, fakt jsem to četla 20× a nechapu to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...