Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Necekam poplacani. Ani ja bych ho nikomu nedala. Hledala jsem zeny, ktere tim prosli jak jim bylo. Asi vedet, zee nejsem jedina komu se to stalo. Jinak mi prijde zvlastni nazor poslat dohaje chlapa, protoze chce potrat. Tak sobecka byt nemuzu moje deti ho miluji a je dobry otec. Nemuzu jim rozbit rodinu proc. To co si myslim ja ty deti nemuzou odnaset a trpet za to. Navic 2 vetsi vedi jake to bylo rozbita rodina. Ja doufam, ze zmeni nazor. Uvidime. Rozhodnuta ze tam pujdu nejsem ani omylem.
Čas ti ale klepe na vrátka.
10tt už je docela dost a myslím, že po 12tt už ti nikdy interupci neudělá kromě toho kdyby bylo mimušo špatné.
@Anonymní píše:
Jinak mi prijde zvlastni nazor poslat dohaje chlapa, protoze chce potrat. Tak sobecka byt nemuzu moje deti ho miluji a je dobry otec.
Na tohle mám trošku jiný názor - klidně bych ho do háje poslala. Ztratil by totiž mou důvěru a opravdu hodně by u mě klesl v ceně.
Dobrý otec ještě nemusí znamenat, že je to dobrý člověk. To je třeba i dost častý argument u žen, které na sobě zažívají od svých manželů psychické násilí. „Sice se ke mně chová jako ke kusu hadru, ale jinak je to dobrý otec, k dětem se chová hezky.“
@malinika píše:
Promiň, ale troufám si říct, že vím, s kým žiju. Toho člověka znám a znám i jeho charakter - tím pádem vím, co od něj můžu čekat.
Samozřejmě že stát se může cokoliv, ale i tak mám jistotu, že kdyby manžel nedejbože totálně zlbnul a odešel od nás, nikdy by mě s dětmi nenechal ve štychu. Kdyby to nemělo být kvůli nám, bylo by to zcela jistě kvůli jeho rodičům.
A tak víš co. Když odejde, tak vyber náhodně dvě děti, buď je flákni lopatou, anebo, pokud jsi útlocitná, je dej za bránu dětského domova.
Hotovo, vyřešeno. Doma bude počet, který uživíš.
Tak je to správné a tak to musí být.
@pidihajzlice85 píše:
Takových naivních ženských bylo…Snad nebudeš ten případ.
Není to naivita. Asi pocházím z trochu jiného prostředí než některé z vás. ![]()
@Jitusee píše:
@malinika Pamatuj,pýcha předchází pád.
Není to pýcha. Je to jen jedna z mála jistot, které v životě mám. ![]()
@malinika To bude asi tim jiným prostředím, ze kterého pocházís ![]()
@Verca1990 píše:
Když máš ten pocit..
Mám. A přála bych ho zažít každému. Stojí to za to. ![]()
@Jitusee píše:
@malinika To bude asi tim jiným prostředím, ze kterého pocházís
Asi ano. A jsem na něj hrdá. ![]()
@malinika píše:
Není to pýcha. Je to jen jedna z mála jistot, které v životě mám.
jediná jistota v životě je ta, že nikdy nemáme nic jistého… ![]()
Zakladatelko a jak by reagoval partner, kdybys mu prostě řekla, že na ten potrat nepůjdeš a basta fidli? Jak by to přijal?
@Regina Hero Vím i o pár dalších jistotách - jednou z nich je smrt.
@malinika píše:
@Regina Hero Vím i o pár dalších jistotách - jednou z nich je smrt.
jo, ale nevíš, kdy přijde a nevíš, jestli je smrt konečná nebo jsou to jen dveře do jiné dimenze… dokud to sama nezažiješ… ![]()
@malinika Ja ti ten entuziasmus moc přeju, fakt. Ale buď opatrná, život rad učí pokoře.
Clovek by rekl, ze budeš minimalne z Marsu, kdyz se takhle povysujes.