Nevím, co dál se svou prací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7932
14.5.14 09:52

Věřím, že ta nuda ubíjí, ale dokud bych neměla jinou práci, tak bych asi výpověď nedávala :think:
hele a lidi, co chodí kolem - vidí ti na monitor? jestli ne, tak by třeba nějaké sebevzdělávání na počítači mohlo aspoň trochu pomoct tu nudu přebít - třeba se učit nějaký jazyk nebo třeba to účetnictví, když jsi psala, že bys to chtěla dělat… je spousta možností, co dělat na počítači, když ti na monitor nikdo nevidí a ty se chceš trochu sebevzdělat…

pokud ti na monitor vidět je, tak netuším, pak leda nějaký ten kurs :nevim: :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.14 09:53

Ono je taky blbé, že ta nuda hodně vyčerpává, bere prostě energii, já přijedu po 5 hodině dom a jsem naprosto unavená a přítel na mě nechápavě kouká, jak můžu být unavená, když celý den sedím na zadku a on se zase nezastaví.. :zed: Fakt už nevím, každý den stávat s pocitem, že zase jedu do té práce a nebudu nic dělat a nudit se, vůbec se netěším a fakt z toho začínám mít stres a depku

• Citovat
  • Upravit
7932
14.5.14 09:54
@Bernebi píše:
Podle se se máš královsky, když ještě vezmu ty prémie každé 3 měsíce. Na tvém místě bych si našla diskuzi, kde se baví holky prodavačky, přečti si kolik času tráví v práci, za kolik dělají a jak se nadřou. Na tvém místě bych byla ráda za to co mám. Zkus navrhnout šéfovi aby ti nějakou práci přidal, jestli se tolik nudíš. Ve stavební firmě určitě někdo účetnictví dělá, tak bys mohla pomáhat, když jsi taky z oboru.

to je super nápad, to mě vlastně nenapadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.5.14 09:55

Pali te dobre bydlo, zkus si sednout do supermarketu k pokladne nebo vykladat zbozi a jeste rada budes vzpominat na klidek, sezeni na zadku v teplem kanclu a nicnedelani. A furt lepsi sedet a nic nedelat v praci za penize nez doma zadarmo.

Jak nevzdelavat, ze mas hotovou skolu? Prvne nepises jakou skolu, jestli maturitu, tak to v dnesni dobre neni zadne vzdelani a i kdybych si mela procvicovat slovicka v anglictine nebo zkouset nove funkce v Excelu ci PowerPointu tak to neni ztraceny cas. Nebo se naucit nejaky novy program, delat s pc, tak si nikdo nebude myslet, ze se flakas a neco si ctes.

Nebo dej tu vypoved, nepises v jakem si regionu a po tvem miste skoci deset dalsich a za pul roku tu mame diskusi - jsem doma na podpore a nemuzu sehnat zadne misto… :roll:

• Citovat
  • Upravit
19131
14.5.14 09:56

Nejlepší mi přijde ten nápad říct si o práci navíc, nebudeš se nudit, a šéf možná ocení snahu a prémie budou třeba větší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.14 09:57
@chaarleene píše:
Věřím, že ta nuda ubíjí, ale dokud bych neměla jinou práci, tak bych asi výpověď nedávala :think:
hele a lidi, co chodí kolem - vidí ti na monitor? jestli ne, tak by třeba nějaké sebevzdělávání na počítači mohlo aspoň trochu pomoct tu nudu přebít - třeba se učit nějaký jazyk nebo třeba to účetnictví, když jsi psala, že bys to chtěla dělat… je spousta možností, co dělat na počítači, když ti na monitor nikdo nevidí a ty se chceš trochu sebevzdělat…pokud ti na monitor vidět je, tak netuším, pak leda nějaký ten kurs :nevim: :think: :nevim:
@chaarleene píše:
hele a lidi, co chodí kolem - vidí ti na monitor? jestli ne, tak by třeba nějaké sebevzdělávání na počítači mohlo aspoň trochu pomoct tu nudu přebít - třeba se učit nějaký jazyk nebo třeba to účetnictví, když jsi psala, že bys to chtěla dělat… je spousta možností, co dělat na počítači, když ti na monitor nikdo nevidí a ty se chceš trochu sebevzdělat…
Na monitor mi vidět nejde, mám tu svoji „kancelář“ s dveřmi, ale je tu plotr a když někdo něco tiskne, tak sem může v padnout a to mi pak už na PC vidí, nebo když za mnou někdo přijde z vedlejší kanceláře, kde pracuje šéfová… Jako ano možná by se to dalo, ale jak mám mít chuť se vzdělávát, když nevím, jaké by mělo být moje příští zaměstnání??
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.14 10:02
@alenka84 píše:
Nejlepší mi přijde ten nápad říct si o práci navíc, nebudeš se nudit, a šéf možná ocení snahu a prémie budou třeba větší :mrgreen:

To mě vážně nenapadlo, problém je, že když mi dají práci, tak je to buď něco nascenovat nebo přerovat šanony… Za coš jsem samozřejmě ráda, jenže teď nějak nemáme žádné zakázky, takže každý je rád, že má aspoň sám pro sebe co dělat…

• Citovat
  • Upravit
1468
14.5.14 10:02

Jaaaj, čo by som za to dala, robím diaľkovo VŠ a to učenie po nociach ma ničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
14.5.14 10:04

Promiň moc tě nepovzbudim tvoji práci bych brala, já dělam ve firmě kde makam rukama a musim mít normy, a když je jednou nemám vyhrožujou mi že mě vyhodí, sráží mi peníze na minimum a podobně, myslim že díky tomu nemohu otěhotnět díky těm nervům radši bych se nudila za pěkný peníze než dřela za ho… tak asi tak :pocitac: a jinou práci hledám už půl roku a nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.14 10:04
@Hanka1 píše:
Pali te dobre bydlo, zkus si sednout do supermarketu k pokladne nebo vykladat zbozi a jeste rada budes vzpominat na klidek, sezeni na zadku v teplem kanclu a nicnedelani. A furt lepsi sedet a nic nedelat v praci za penize nez doma zadarmo.

Jak nevzdelavat, ze mas hotovou skolu? Prvne nepises jakou skolu, jestli maturitu, tak to v dnesni dobre neni zadne vzdelani a i kdybych si mela procvicovat slovicka v anglictine nebo zkouset nove funkce v Excelu ci PowerPointu tak to neni ztraceny cas. Nebo se naucit nejaky novy program, delat s pc, tak si nikdo nebude myslet, ze se flakas a neco si ctes.

Nebo dej tu vypoved, nepises v jakem si regionu a po tvem miste skoci deset dalsich a za pul roku tu mame diskusi - jsem doma na podpore a nemuzu sehnat zadne misto… :roll:

No v obchodě jsem brigádně pracovala, když jsem chodila na střední, takže vím jaké to je.. Není to nejlepší práce, ale aspoň bych pracovala a ne se tady furt užírala…

• Citovat
  • Upravit
179
14.5.14 10:07

Vem si do práce knížku :lol: nebo brouzdej po netu. Já co jsem přišla sem, na emimino, tak mi volný čas najednou chybí, spoustu ho strávím tady, třeba tu jenom čtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.14 10:07

Holky prosím Vás, já vím, že by ste za takovou práci dali cokoli, ale já ne a proto sem si přišla pro radu a tohle slyšet vážně nepotřebuju.. Jestli se mi podaří najít jinou práci v kanceláři při nejhorším v obchodě, ráda vám tady to místo přechenám a za rok si povíme, jak vás to tu baví… Já vás chápu, taky si někdy řeknu jak jsem měla zlatou práci až budu někde dřít a jak jsem byla blbá, že jsem odešla, ale opravdu ted to cítím tak jak jsem to napsala.. nevyhovuje mi to tak… přijde mi, že tady prostě zakrním… jestli se už nestalo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.14 10:08
@Bernebi píše:
Vem si do práce knížku :lol: nebo brouzdej po netu. Já co jsem přišla sem, na emimino, tak mi volný čas najednou chybí, spoustu ho strávím tady, třeba tu jenom čtu.

Jj nedávno jsem přečetla 3 e-knižky a dávám si pauzu, bolí z otho koukání do monitoru hlava a oči… Taky tady trávím spoustu času… jen doufám, že to tu nemáme monitorované, ale asi ne, už by na mě dávno přišli…

• Citovat
  • Upravit
179
14.5.14 10:11
@Anonymní píše:
Jj nedávno jsem přečetla 3 e-knižky a dávám si pauzu, bolí z otho koukání do monitoru hlava a oči… Taky tady trávím spoustu času… jen doufám, že to tu nemáme monitorované, ale asi ne, už by na mě dávno přišli…

a u vás se to bere tak přísně? četla bych normální knížku, ne přes počítač. To tam máš sedět s rukama v klíně jako svatá? 8o A co pochůzky, to u vás nemáte, nemůžeš zajít třeba na poštu, na úřad nebo podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
14.5.14 10:13

Byla jsem před pár lety v podobné situaci. Svou práci jsem se naučila tak zvládat, že jsem se tu z 8,5 hodiny - 7 hodin nudila. Po čase už i přístup na net neláká. Jenže přišla krize, firma se dostala do červených čísel, ředitel snížil počet zaměstnanců a jejich práci rozdělil mezi ostatní. Tak že teď kromě své, dělám ještě za další dva lidi a už se moc nenudím. Chápu tvůj stesk po práci, ale nejdřív najdi jinou, a pak dej výpověď. Buď ráda, že máš práci na HPP. Přítel už hledá skoro půl roku práci a jediné co sehnal je práce na živnosťák nebo DPP.

Příspěvek upraven 14.05.14 v 10:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat