Nevím, co dál se svou prací
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Rozesílám životopisy na místa v kanceláři v okolí mého bydlíště a takových míst moc nenabízejí.. a když, tak vezmou někoho kvalifikovanějšího, jak si napsala… ale tím, že se budu sama vzdělávat, nikdo mi žádnej certifikát nedá, papíry o tom mít nebudu, můžu to max. uvést do životopisu jako každej jinej, kdo trochu lže…
Tak znovu - existují on-line kurzy, kde Ti certifikát dají. A nejsou to jen jazyky.
Pokud umíš dobře anglicky, pak existují stránky, kde přímo přednáší profesoři z různých fakult. Vybereš si předmět a normálně sleduješ přednášky, děláš úkoly, etc. Po složení zkoušky, dostaneš certifikát. Pokud máš zájem, zeptám se známého, který takto studuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klasika, ma každý argument plno odpovědí proč to nejde
Za co ti tam vlastně dávají tolik peněz?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To by byla malá šance že bych našla někoho kdo by jel směr přes Štěchovice do Horoměřic
Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá výmluvu.
Třeba nejede přímo do Horoměřic, ale aspoň na část trasy, ev. s nějakou menší zajížďkou, bys někoho našla, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bavím se nad tvou tupostí! Prosím, kde pracuješ? Chci také brát takové prachy za nic, mít čas na sebevzdělání a ještě se v pracovní době vykecávat na netu. Já mám na rozdíl od tebe dvě vysoké, několikaletou praxi a práce se hledá i tak složitě.
Nenapadlo tě se přestěhovat? Prachy za benzín investuješ do nájmu a budeš mít možnost hledat v Praze?
Jo a nehrej si na chudinku! Předchozí anonym má pravdu! Jsi líná veš a současný stav ti vyhovuje!
Každý má možnost změny a něco dělá místo prázdných keců.
- Citovat
- Upravit
@demian píše:Díky, kouknu na to
Tak znovu - existují on-line kurzy, kde Ti certifikát dají. A nejsou to jen jazyky.
Pokud umíš dobře anglicky, pak existují stránky, kde přímo přednáší profesoři z různých fakult. Vybereš si předmět a normálně sleduješ přednášky, děláš úkoly, etc. Po složení zkoušky, dostaneš certifikát. Pokud máš zájem, zeptám se známého, který takto studuje.
- Citovat
- Upravit
@demian píše:No pochybuju, že ho vysadím někde na okruhu a on si dojde pěšky
Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá výmluvu.
Třeba nejede přímo do Horoměřic, ale aspoň na část trasy, ev. s nějakou menší zajížďkou, bys někoho našla, ne?
@Anonymní píše:
Bavím se nad tvou tupostí! Prosím, kde pracuješ? Chci také brát takové prachy za nic, mít čas na sebevzdělání a ještě se v pracovní době vykecávat na netu. Já mám na rozdíl od tebe dvě vysoké, několikaletou praxi a práce se hledá i tak složitě.
Nenapadlo tě se přestěhovat? Prachy za benzín investuješ do nájmu a budeš mít možnost hledat v Praze?
Jo a nehrej si na chudinku! Předchozí anonym má pravdu! Jsi líná veš a současný stav ti vyhovuje!
Každý má možnost změny a něco dělá místo prázdných keců.
Jistě, kdybych z toho neměla deprese a stresy, tak by mi to naprosto vyhovovalo ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak jeď do toho zahraničí, když si myslíš, že máš co nabídnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je také dobré vzít v úvahu, že děláš hodně gramatických chyb. Jako recepční… pozor. Můžeš se cvičit třeba v pravopise, ale myslím to dobře.
- Citovat
- Upravit
@WTFF píše:
Tak jeď do toho zahraničí, když si myslíš, že máš co nabídnout.
Já jsem ale nikde nenapsala, že mám co nabídnout.. Jen si myslím, že když mám aspoň OA, tak bych mohla dělat jinou administrativní práci, kde mě budou zaměstnávat a ne jak tady, že jsem jako „administrativní pracovník“ šoupnutý na recepci.. Původně jsem měla pracovat v odvětví realizace staveb, jenže tam narychlo někoho potřebovali a já dělala ještě školu… tak jsem skončila na recepci… chyběli mi 2 měsíce…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já jsem ale nikde nenapsala, že mám co nabídnout.. Jen si myslím, že když mám aspoň OA, tak bych mohla dělat jinou administrativní práci, kde mě budou zaměstnávat a ne jak tady, že jsem jako „administrativní pracovník“ šoupnutý na recepci.. Původně jsem měla pracovat v odvětví realizace staveb, jenže tam narychlo někoho potřebovali a já dělala ještě školu… tak jsem skončila na recepci… chyběli mi 2 měsíce…
ted jsi mě pobavila jsi fakt naivní husička jinak to napsat nejde. Opravdu si myslíš že když máš OA že všichni padnou na zadek??? Víš co je lidí co mají lepší vzdělání než ty a berou mnohem menší peníze a nestěžují si?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
ted jsi mě pobavila jsi fakt naivní husička jinak to napsat nejde. Opravdu si myslíš že když máš OA že všichni padnou na zadek??? Víš co je lidí co mají lepší vzdělání než ty a berou mnohem menší peníze a nestěžují si?
Ne nemyslím si že všichni padnout na zadek, ale myslím si, že si můžu najít jinou práci v administrativě kde mě zaměstnávat budou… a v tom případě nechápu, k čemu je vyšší vzdělání, když jim to je k hovnu!!! Moje známá je taky vyučená prodavačka a dělá mistrovou ve fabrice vysokoškolačkám.. takže klidně si říkejte jak je nejlepší mít VŠ, ale ne v ČR… jiná kamarádka má OA a div se, dělá účetní ve firmě a to bez praxe.. spíš bych řekla, že to záleží na známostech a jestli mám VŠ nebo SŠ s maturitou je většinouo u kandele, záleží na praxi, mám zatím dva roky, ale nikdo nebude zjištovat že jsem dělala na recepci… takže takové keci si nech pro někoho jiného, já jsem se se svým dosaženým vzděláním spokojená, stačí mi střední škola a věřím, že i se střední se dá pracovat někde v kanclu…
- Citovat
- Upravit
Aha, takže jsme Tě tady dostatečně nepolitovaly. V tom je problém?
Divila byses, ale ano. U pohovorů se dopodrobna vyptávají na náplň práce v předchozím zaměstnání a lež snadno odhalí. Obzvlášť u někoho, kdo má jen 2 roky praxe na recepci.
Také dbají na vystupování uchazeče. U pásu je to možná jedno, ale ne u kancelářských a obchodních pozic.
VŠ není na dvě věci, minimálně ukazuje na schopnost uchazeče kriticky a analyticky myslet, na schopnost dotáhnout záležitosti do konce a celkově bude jeho projev na vyšší úrovni (viz již zmiňované pravopisné chyby, které děláš).
Jen pro zajímavost - pokud se „všechna místa“ získávají přes známé, kdo pomohl Tobě? A drží nad Tebou ještě ochrannou ruku?
Pokud ne, budeš to mít, děvče, těžké. Vzala sis pár dní volno a nadřízená viděla, že jsi placena za nic. Může snadno argumentovat tím, že se Tvé místo zruší, práce převede na někoho jiného a může tak prosadit zvýšení platů pro oddělení. Pokud firma nebude platit Tebe, ještě si sníží náklady.
Na tohle by nejvyšší šéf mohl slyšet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@demian píše:
Aha, takže jsme Tě tady dostatečně nepolitovaly. V tom je problém?Divila byses, ale ano. U pohovorů se dopodrobna vyptávají na náplň práce v předchozím zaměstnání a lež snadno odhalí. Obzvlášť u někoho, kdo má jen 2 roky praxe na recepci.
Také dbají na vystupování uchazeče. U pásu je to možná jedno, ale ne u kancelářských a obchodních pozic.VŠ není na dvě věci, minimálně ukazuje na schopnost uchazeče kriticky a analyticky myslet, na schopnost dotáhnout záležitosti do konce a celkově bude jeho projev na vyšší úrovni (viz již zmiňované pravopisné chyby, které děláš).
Jen pro zajímavost - pokud se „všechna místa“ získávají přes známé, kdo pomohl Tobě? A drží nad Tebou ještě ochrannou ruku?
Pokud ne, budeš to mít, děvče, těžké. Vzala sis pár dní volno a nadřízená viděla, že jsi placena za nic. Může snadno argumentovat tím, že se Tvé místo zruší, práce převede na někoho jiného a může tak prosadit zvýšení platů pro oddělení. Pokud firma nebude platit Tebe, ještě si sníží náklady.
Na tohle by nejvyšší šéf mohl slyšet.
Ano, držel mi to tady rodinný příslušník… a já sem nechtěla politovat, chtěla jsem jen poradit, jak to mám dál udělat… od těch kdo si to jednou vyzkoušel co to je nemít žádnou práci v práci, tak poradili, místo toho komandování tady a poučování jak stojím se svým vzděláním za prd… sama vím co si můžu dovolit, na jakou pozici se můžu hlásit.. a už se tu před 3 měsící propouštělo a já nijak na žadu nepřišla, protože někdo tady na tý recepci sedět musí…
- Citovat
- Upravit
To by byla malá šance že bych našla někoho kdo by jel směr přes Štěchovice do Horoměřic