Nevím, co dál se svou prací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
179
14.5.14 10:53

A co si pořídit nebo předělat auto na plyn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30952
14.5.14 10:53

Vis, ona prace se neda hodnotit jen dle toho, zda te bavi, nebavi, naplnuje, vucerpava. Velmi dulezite je samotne pracovni prostredi, jak se k tobe v praci chovaji. A pokud je toto v poradku, tak bych se rozhodne zustala. Troufnu si tvrdit, ze na trhu prace moc velkou cenu mit nebudes- mlada, v rizikovem veku, pouze ss… A cim mensi cenu mas, tim hure se k tobe v praci budou chovat, protoze budes jednoduse nahraditelna.

Jestli se v praci nudis a maji malo prace vsichni, tak se proste zabav. Pocitacovy kurz ciziho jazyka, samostudium, cokoli. Horsi by bylo, kdyby pro tebe praci nemeli a ostatni litali jak hadr na holi, ale pokud je malo zakazek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.14 10:55
@Anonymní píše:
Nevím proč si stěžuješ. Si líná se učit novému, nic se ti nechce, do práce chodíš znechucená. Si přesně ten typ co nikdy nebude s ničím spokojený. Kdyby si byla co k čemu, tak si najdeš brigádu a budeš chodit o víkendu makat do supermarketu a ono tě rychle tyhle hloupé řeči přejdou. DO práce by sis pak chodila odpočinout. Tak odejdi a běž na pracák, tam ti bude asi nejlíp, bude mít stejný prachy, protože nebudeš muset dojíždět, nebudeš se muset dál vzdělávat, to je přesně co potřebuješ, ne? a Měla by si aspoň čas si hledat něco co by uspokojilo.

Nevím, proč si na mě tak uhodila.. Já nejsem líná se učit novému, právě naopak.. jen se nechci věnovat něčemu, o čem 100% nevím, že se budu v tom oboru pohybovat.. a asi si nepochopila podstatu toho co mě trápí ale chápu, z toho co si napsala asi dřež jako mezek, v tom případě se nedivím žes napsala to cos napsala.. většina tady má pochopení a vědí, co to je za humus když není v práci do čeho píchnout…

• Citovat
  • Upravit
193
14.5.14 10:58

Pokud ti vadí nuda a peníze.. Jdi dělat servírku. Nebudeš se nudit ani náhodou, peníze budeš mít taky dobrý. Sice né tolik jako doteď, ale aspoň se nebudeš nudit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
14.5.14 10:59

Znám to. Pracovala jsem na pumpě. 14 hodin jsem pracovala. Bohužel pumpa byla mezi vesnicemi, takže lidi jezdili od 7 do 9 a pak až od 3 do těch 6. Ono se řekne aby člověk něco dělal, třeba se vdělával ale to je člověk tak unavenej z toho nic nedělání! Zkusila jsem si práci kde jsem se nezastavila a budu radši dřít, než se kopat do zadku!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.14 11:02
@Bernebi píše:
A co si pořídit nebo předělat auto na plyn?

Ano o tom jsme s přítelem uvažovali. Určitě by to bylo nejlepší řešení, jenže zase mi to přijde zbytečné, co když si najdu práci někde v okolí bydliště ? Opravdu nevím, jak to bude jen vím, že už nechci pracovat tady a dochází mi trpělivost.. Mám strach že udělám nějakou blbost, že dám tu výpověď a budu uplne bez práce v domění že si něco najdu..

@Cuddy píše:
Vis, ona prace se neda hodnotit jen dle toho, zda te bavi, nebavi, naplnuje, vucerpava. Velmi dulezite je samotne pracovni prostredi, jak se k tobe v praci chovaji. A pokud je toto v poradku, tak bych se rozhodne zustala. Troufnu si tvrdit, ze na trhu prace moc velkou cenu mit nebudes- mlada, v rizikovem veku, pouze ss… A cim mensi cenu mas, tim hure se k tobe v praci budou chovat, protoze budes jednoduse nahraditelna.Jestli se v praci nudis a maji malo prace vsichni, tak se proste zabav. Pocitacovy kurz ciziho jazyka, samostudium, cokoli. Horsi by bylo, kdyby pro tebe praci nemeli a ostatni litali jak hadr na holi, ale pokud je malo zakazek…

Kolektiv docela oka, jenom jsem měla asi před 2mi měsící nějaké problémy s vyřizováním ve svém rodném městě tak jsem si brala docela často dovolenou (asi 4× za měsíc) a šéfové se to nelíbilo, páč v tu dobu nebyla vůbec žádná práce a říkala, že tady tím můžu o své místo přijít.. a asi mě od tý doby nemusí, já nevím, moc se s ní nebavím… Jinak bych to spíš řekla, že tady se moc nikdo s nikým nebaví, prostě každý je u svýho pc, na obědě se všichni sejdem popovídáme a to je tak všechno. Já jsm v kanceláři většinu času sama semtam pokecám s kolegyní…

• Citovat
  • Upravit
1607
14.5.14 11:03

Sama vidíš, že Tě ve velkém na pohovory nezvou. Rozesíláš životopisy a nic…jeden certifikát Tě nevytrhne. Pokud si nezvýšíš kvalifikaci a nemáš moc zkušeností, což nemáš, prostě pro potencionálního zaměstnavatele zajímavá nejsi.

V podstatě máš příjem necelých 20 tisíc čistého (25-26 hrubého). I v Praze mají takové platy už zkušené účetní, kterou bys chtěla být. Placena jsi nadstandardně a ne, že ne a máš možnost v práci studovat.
Co až firma skončí? Půjdeš dělat pokladní za 9 měsíčně a 6 tisíc dáš za benzín?

Máš skvělou možnost na sebevzdělávání, tak se přemož a využij ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27659
14.5.14 11:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky,už nevím co dál… Pracuju jako recepční v jedný stavební firmě, jenže problém je, že tu za celý den nedělám nic jiného, než že zapíšu poštu a to je práce tak na půl hodiny a když přijde návštěva tak jim uvařím kafčo. Sem tam zvednu telefon, pošlu nějaké materiály, nebo jdu provést návštěvu do vzorového domu, což je tak jednou dnakrát za měsíc.. Jinak tu celý den jen sedím na prdeli a NIC NEDĚLÁM.. Už mi z toho hrabe, hrozně se nudím, nevím co bych si zajímavého přečetla, prostě mě to tu vůbec nebaví, připadám si tu naprosto zbytečná, nepotřebná, což taky jsem… Navíc za tou prací každý den dojíždím, takže za benzím dávám 6500 za měsíc.. Můj čistý příjem je 15500 + stravenky a co 3 měsíce 10 000 premie. Takže když si odečtu benzín, tak mám jen jakoby 9000 korun, což se vůbec nevyplatí.. Jako jo, kdo dostane 15000 za nic nedělání? Někdo by to bral všemi deseti, ale mě už to vážně leze na mozek.. Jsem tu už skoro 2 roky… Problém je, že si nemůžu sehnat práci blíž k domovu.. Už půl roku si ji aktivně hledám a pořád nic.. už dokonce přemýšlí, že půjdu dělat i prodavačku do nějakýho obchodu, kdyby to bylo jen dočasně… Co byste dělali vy? Dali byste výpověď a začli hledat novou práci? Nebo by ste si prvně tu práci našli a až pak dali výpoveď? Jenže problém je, že mám výpověďní lhůtu 2 měsíce a nikdo na Vás dva měsíce čekat nebude… Už vážně nevím co dál, hodně mě to stresuje a pak je ze mě přítel na prášky, jak mě nic nebaví.. On říká že mám ještě vydržet, ale ať si to zkusí sám, každý den 8 hodin sedět na prdeli u počítače a nic nedělat… Jinak mám Obchodní akademii, vždycky jsem chtěla dělat účetnictví, ale nemám praxi ani žádnou možnost.. a vzdělávat se v práci nejde, pořád tudy někdo prochází a kdyby mě někdo načapal že se „učím“ tak bych mohla mít problémy, i když je všem jasný že tu nemám nic moc na práci…

já bych si dala pár facek kdykoliv by mě napadlo z takové práce odejít, uvědom si že ta prodavačka, kterou by jsi chtěla dělat má 9000 čistého ( alespoň u nás ) a dojíždět by jsi musela taky a navíc by jsi chodila domů dost udřená. Vypadá to že tě pálí dobré bydlo jak se říká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30952
14.5.14 11:04

Jinak v kazdem pripade nejdriv najit praci, pak davat vypoved. Praci )zvlast pokud chces kancelarskou pouze se ss) muzes take hledat rok, to by jsi se hodne tloukla do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.14 11:05
@mončís píše:
Znám to. Pracovala jsem na pumpě. 14 hodin jsem pracovala. Bohužel pumpa byla mezi vesnicemi, takže lidi jezdili od 7 do 9 a pak až od 3 do těch 6. Ono se řekne aby člověk něco dělal, třeba se vdělával ale to je člověk tak unavenej z toho nic nedělání! Zkusila jsem si práci kde jsem se nezastavila a budu radši dřít, než se kopat do zadku!

Přesně tak.. Jako já bych ráda v tý kanceláři zůstala, dělala někde jinde třeba pomocnou účetní, nebo asistetnku, sekretářku prostě cokoli kde budu mít práci.. do toho obchodu bych šla vážně jen jako poslední možnost a né na furt…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.14 11:07
@Cuddy píše:
Jinak v kazdem pripade nejdriv najit praci, pak davat vypoved. Praci )zvlast pokud chces kancelarskou pouze se ss) muzes take hledat rok, to by jsi se hodne tloukla do hlavy.

Jj to je samozřejmě nejlepší řešení, jenže ono je to bezvýznamný jen posílat životopisy a doufat že se někdo ozve.. By bylo nejlepší, abych si to mohla oblítat osobně, ale takovou možnost nemám a o víkendech tam nikdo z vedoucích nebývá… Nejlepší by bylo, kdyby se uvolnilo místo tam kde pracuje od přítele mamka, je to přímo na vesnici a dělala bych do účetnictví, jenže to může trvat roky než se tam něco takového naskytne… ale udělala bych pro to místo všechno

• Citovat
  • Upravit
5345
14.5.14 11:08
@Zabak_kvak píše:
víkendy do toho nepočítej, to už jsou ty peníze „bokem“ a nemá to s prací nic společného.. no řekla bych že i tak to dost zveličuješ.. A tohle mě příjde docela hloupé. Zvolila bych levnější variantu. Nebo aspoň dala inzerát a brala jednoho až dva lidi sebou.

jj toto je dobrá volba, kolegyně v práci to tak má, dojíždí do Prahy z Vlašimi a v autě jedou čtyři…náklady se krásně rozpočítají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30952
14.5.14 11:10
@Anonymní píše:
Jj to je samozřejmě nejlepší řešení, jenže ono je to bezvýznamný jen posílat životopisy a doufat že se někdo ozve.. By bylo nejlepší, abych si to mohla oblítat osobně, ale takovou možnost nemám a o víkendech tam nikdo z vedoucích nebývá… Nejlepší by bylo, kdyby se uvolnilo místo tam kde pracuje od přítele mamka, je to přímo na vesnici a dělala bych do účetnictví, jenže to může trvat roky než se tam něco takového naskytne… ale udělala bych pro to místo všechno

Asi opravdu zalezi, jake misto pozadujes. Oblitavat osobne leda tak nekoho v supermarketu. Jinak na mista se vypisuji vyberova rizeni, takze sledovat nabidky na strankach a posilat zivotopisy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.14 11:10
@demian píše:
Sama vidíš, že Tě ve velkém na pohovory nezvou. Rozesíláš životopisy a nic…jeden certifikát Tě nevytrhne. Pokud si nezvýšíš kvalifikaci a nemáš moc zkušeností, což nemáš, prostě pro potencionálního zaměstnavatele zajímavá nejsi.

V podstatě máš příjem necelých 20 tisíc čistého (25-26 hrubého). I v Praze mají takové platy už zkušené účetní, kterou bys chtěla být. Placena jsi nadstandardně a ne, že ne a máš možnost v práci studovat.
Co až firma skončí? Půjdeš dělat pokladní za 9 měsíčně a 6 tisíc dáš za benzín?

Máš skvělou možnost na sebevzdělávání, tak se přemož a využij ji.

Rozesílám životopisy na místa v kanceláři v okolí mého bydlíště a takových míst moc nenabízejí.. a když, tak vezmou někoho kvalifikovanějšího, jak si napsala… ale tím, že se budu sama vzdělávat, nikdo mi žádnej certifikát nedá, papíry o tom mít nebudu, můžu to max. uvést do životopisu jako každej jinej, kdo trochu lže…

• Citovat
  • Upravit
3348
14.5.14 11:11

Auto na plyn vyuzijes hodne i na ty vylety, proste celkove se to vyplati. My mame a jsem spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat