Nevím, já už vážně nevím - partner, pití, žloutenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.9.13 22:57

@wildcherry
Asi jsem si myslela, že se změnil. Tím, jak jsme byli od sebe, jak údajně trpěl. Že nás to oba ( ač nechtěně ) posunulo dál… Asi ne. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.13 23:01

@kotýsek
Přemlouvat ho nebudu, svým způsobem se mi ulevilo. Ale on to nikdy nevzdá. A po tom, co mi pomohl s bytem, mě má tak nějak „v šachu“. Musím se obrnit a nevšímat si případných řečí, že jsem vypočítavá mrcha… Já do toho dala taky mraky peněz, času, měla jsem tu měsíc neplánovaně bráchu, kterého jsem živila. To už je jedno…
Jen mám trochu výčitky, že jsem ho prostě vyhodila ( protože vím, že můžu, trvale jsem tu hlášená jen já a malej, já platím nájem ), protože doufám, že jsem mu tím nezamezila možnosti jít do práce. Ale snad ne, je dospělej, tak si musí poradit.

• Citovat
  • Upravit
24379
17.9.13 23:23
@Anonymní píše:
@wildcherry
Asi jsem si myslela, že se změnil. Tím, jak jsme byli od sebe, jak údajně trpěl. Že nás to oba ( ač nechtěně ) posunulo dál… Asi ne. :roll:

Vic mas v SZ. Zlati…kolikrat to bylo a kolikrat jsi ho ty tahala ze srajd.Ty mu vazne nemas byt za co vdecna. Jedine za co si ho muzes vazit je prcek, to je ale vse. Nenech se jim neustale vyuzivat. Opravdu skoda, ze jsi ho zde nepolsala lepe.Vy.se.r se uz na neho!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.13 23:27

@wildcherry
To je moje specialita - nejrychleji zapomínám to nejhorší a dávám druhé, třetí, x… šance. Pokud ne, mám pocit, že jsem zlá a s tím se těžko vyrovnávám. No, asi mám dneska jen depku… Potřebuju něco zvládnout sama, protože je hezký, že jsem si našla jiný - větší a levnější - byt, že jsem se odhodlala k už asi 9. stěhování, ale zbytek…? Bez pomoci ostatních bych to nezvládla… Ach jo. No, už to nevrátím. Pokusím se vzít Tvou radu k srdci a uvědomit si, že mu nejspíš nic nedlužím…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky