Nevím, jestli se dokážu postarat o mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
23.2.12 16:36

no a jinak - jasně neboj. hlavně hodně lásky a mazlení… a pořádně držet.
půjde ti to.
a mmch. žádnej učenej z nebe nespad.
naučíš se hodně už v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
23.2.12 17:00

Čekám druhý a bojím se víc než poprvý.
Navíc to má být kluk (první holka), tak si pořád říkám, abych ho dole neuskřípla. :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
23.2.12 17:17

Já čekám taky první mimčo a občas mě přepadaj stejný pochybnosti, jako tebe. Ale co - zvládli to jiný, proč bysme to nezvládli my :) Navíc si myslim, že je nejdůležitější mít to malý ráda a se zbytkem ti dycky někdo poradí :) Takže klid a těš se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
23.2.12 19:52
Anonymní píše:
Ahojky,omlouvám se za anonymitu ale to pro mě trochu citlivější téma a stydím se. Jsem prvorodička, druhý trimestr s přítelem jsme miminko moc chtěly a oba se na něj těšíme jenže když nad tím začnu přemýšlet začínám pochybovat o tom že se o něj dokážu postarat. Bojím se že ze mě bude blbá máma a vůbec si nebudu vědět rady když přítel bude v práci a já budu sama doma. Pořád nad tím musím přemýšlet a čím víc nad tím přemýšlím tím víc se začínám bát že to nezvládnu a že prckovi nedej bože svojí neschopností nějak ublížím :,( Vím že se říká že každá žena má v sobě vrozený mateřský put a že se po porodu projeví ale co když nee?? Měla jste to některá taky tak a kdy to přešlo?? Díky za odpovedi.

Ahojky :mavam: , ja jsem na tom podobne-taky od zacatku tehu premyslim, jak to zvladnu.Pritel mi hodne pomaha, ale az bude v praci a ja budu s malou sama doma, tak mam strach, ze to nezvladnu.. :oops: :oops: tedka cim vic se blizi TP tim jsem klidnejsi.. :nevim: snad to zvladnem :hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
18.4.12 16:53

Ja mam taky velkej strach jak to zvladnu......miminko je neplanovany,takze to byl docela sok.....uz jsme si zvykli a samozrejme se moooc tesime.....Jen mam proste strach jestli to zvladnu,jestli budu dobra mama a ne nejaka zla krkavci mama.......Proste jsem z toho cela vyhukana a doufam ze budu dora maminka jako ta moje!Moje mamca cekala prvni mimi v 18,nevim jak to zvladla byt tak super mamcou a mit 4 deti.......moooooc ji obdivuji a mam ji mooooc rada, jen doufam ze to mam v gench hihihiji.......:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí