Nevím, jestli to nechat být

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14649
9.6.23 22:07
@Kateline 24 píše:
No my jsme spolu chvilku. Jak už jsem psala, zažila jsem to i v předchozích vztazích. Nelíbí se mi to, že se ke mě takhle chová. Takových narážek měl už pár a vždycky se mě to dotklo. Ví to, bohužel tenhle humor nesdílím. Nedokážu se tomu zasmát. Vždycky se mě to dotkne. Přijde mi, že tím to vždycky úplně zabije. Myslím si, že to je o povaze, že takový už zůstane.

A proč se tě to tak dotýká? Cítíš se degradovaná na pouhý objekt mužské sexuální touhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
9.6.23 22:27

Ja teda vubec nechapu, co je na tom spatne :nevim: Bych byla rada, ze mu nemusim nic davat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
9.6.23 22:27
@Sonarka píše:
Ja takhle davala nedavno penize milenci za pulku pobytu a rikam mu, ze to je za ten sex :lol: :lol: Nastesti se neurazil a zasmal se se mnou :P Neprijde mi to jako neco, co by bylo treba dal resit, proste sranda :nevim: Asi mate odlisny humor, me by na tom nic nepohorsovalo… :think:

On za tebe neplati?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
9.6.23 22:57
@Kaja35 píše:
On za tebe neplati?

Platí jen za manželku, na milenku už nezbývají peníze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
10.6.23 00:59

Kdyby zakladatelka videla jak po sobě s manželem hážeme drobaky s dodatkem - to je za dnešní výkon :P tak by ji slak trefil. Popravdě, neznám žádného chlapa, který by se tomuhle typu humoru nezasmál. Obavam se, zakladatelko, že budeš v menšině, hledej mezi feministy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
10.6.23 07:37

No s tebou musí být sranda.
My to s mužem takto praktikujeme už 15 let a oběma to vyhovuje, mám takhle spoustu peněz na svoje útraty :mrgreen: vždycky říkám, že mu to zaplatím v naturáliích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
10.6.23 07:46

Mě na tom zarazí to, ze mu chceš platit půlku za kino. To snad automaticky plati muž?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
10.6.23 07:49

Fakt zvláštní… :think: Mě by vůbec nenapadlo při podobné hlášce přemýšlet, že je něco špatně.
Příště bych sama řekla, že se vyrovnáme v pelechu… :mrgreen:
Ale zas si musejí oba v tomto stylu “humoru” sednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
10.6.23 07:51
@Kateline 24 píše:
Zdravím všechny, chtěla bych vás poprosit o radu. Jak byste se zachovaly, kdybyste šli s přítelem do kina, on zaplatil celou útratu, domluvily se s ním, že se později vyrovnáte (nezval mě, na ten film jsem chtěla já). Další den jsem od něho odjížděla, tak jsem se mu připoměla, aby mi řekl kolik mu mám dát a on reagoval slovy: „Už jsi mi to splatila“ a ukázal přitom na postel, takže asi chápete, jak to myslel. Na to jsem se ho zeptala, jestli to myslí vážně a on mě ujišťoval, že je to jenom vtip a vyrovnali se za to kino. Jde o to, že mě to dost zamrzelo a není to poprvé, co měl takové blbé vtipy podobného rázu.Zažila jsem to vlastně i v předchozích vztazích (nebyly důvodem rozchodu). Nemám nic proti legraci, ráda se zasměju, ale myslím si, že všechno má své hranice a takové řeči se mi nesnadno přecházejí. Jak byste reagovaly na mém místě? Děkuju moc za vaše reakce

Smysl pro humor nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
10.6.23 07:53
@Daisy86 píše:
Myslím, že jsi zareagovala správně, ozvala ses, že to, co řekl, bylo přes čáru. Na druhou stranu bych z toho závěry nedělala a kontakt neutínala. Byl to blbý vtip, pokud se chlap poučil, už si to příště pohlídá.

A co řekl tak strašnýho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5105
10.6.23 07:58
@Kateline 24 píše:
No my jsme spolu chvilku. Jak už jsem psala, zažila jsem to i v předchozích vztazích. Nelíbí se mi to, že se ke mě takhle chová. Takových narážek měl už pár a vždycky se mě to dotklo. Ví to, bohužel tenhle humor nesdílím. Nedokážu se tomu zasmát. Vždycky se mě to dotkne. Přijde mi, že tím to vždycky úplně zabije. Myslím si, že to je o povaze, že takový už zůstane.

A ja myslim, ze pokud budes takova kopretinka, vecne dotcena… ze dlouho s tebou nebude.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5105
10.6.23 08:00
@Semtex píše:
A proč se tě to tak dotýká? Cítíš se degradovaná na pouhý objekt mužské sexuální touhy?

Asi ma nejaky problem se sebevedomim.. :nevim: At je to jak je to, tyhle netykavky, co se vecne urazi…ty zrovna chlapy moc nerajcujou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
10.6.23 08:08
@Kateline 24 píše:
Zdravím všechny, chtěla bych vás poprosit o radu. Jak byste se zachovaly, kdybyste šli s přítelem do kina, on zaplatil celou útratu, domluvily se s ním, že se později vyrovnáte (nezval mě, na ten film jsem chtěla já). Další den jsem od něho odjížděla, tak jsem se mu připoměla, aby mi řekl kolik mu mám dát a on reagoval slovy: „Už jsi mi to splatila“ a ukázal přitom na postel, takže asi chápete, jak to myslel. Na to jsem se ho zeptala, jestli to myslí vážně a on mě ujišťoval, že je to jenom vtip a vyrovnali se za to kino. Jde o to, že mě to dost zamrzelo a není to poprvé, co měl takové blbé vtipy podobného rázu. Zažila jsem to vlastně i v předchozích vztazích (nebyly důvodem rozchodu). Nemám nic proti legraci, ráda se zasměju, ale myslím si, že všechno má své hranice a takové řeči se mi nesnadno přecházejí. Jak byste reagovaly na mém místě? Děkuju moc za vaše reakce

Myslim, ze ses ho musela svym chovanim dotknout. Kino zaplatil a jasne ti dal najevo, ze se mu to vratilo tim, ze se mel s tebou hezky.

Z dalsiho tveho chovani - musime jet presne napul - vyzniva, ze si od nej chces drzet odstup. Nic si nedluzime, nemame zadne zavazky mezi sebou, muzu se sbalit a jit z minuty na minutu.

Z toho co pises mi vychazi, ze te vztah s nim nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
10.6.23 08:15

Byl to vtip :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
10.6.23 08:31
@zudina píše:
Mě na tom zarazí to, ze mu chceš platit půlku za kino. To snad automaticky plati muž?!

Taky nechápu ty dnešní holky, co jedou striktně vše napůl. Chudák chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria