Nevím si rady s uspáváním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14592
2.9.22 22:53

Nech ji občas spát na prsu prisatou a spi taky, pokud tedy můžeš a nemáš další děti :lol: v noci si ji nechavejte u vás v posteli nebo v pristavne postýlce alespoň. Proste zkus se trochu uklidnit a porad s ni tolik nemanipuluj pokud možno, nespechej a dej si s tím odllozenim do postýlky fakt nacas. Nevyspale dite je totiž ještě milionkrát horší než pouze zpruzelé vyspane dite. Takže nejdůležitější je dosáhnout toho, ať spi, a jak, je už celkem jedno.

Navíc mám tu zkušenosti ze pokud mas nervy z toho, ze dite nespi, a potřebovala bys nutně, aby spalo, tak naschvál tím tuplem spát nebude a nebude, oni na to mají asi nějaký radar nebo co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
2.9.22 22:55

A kdyz ji necháš na sobe, tak spí?
Mladší syn spal skoro cele šestinedělí jen na mě. Když jsem ho odložila, byl za chvíli vzhůru a řval. Je to těžké, ale je to ještě malé miminko, bylo zvyklé u Tebe v bříšku a třeba Tě prostě potřebuje cítit?
Nám pak hodně pomohla hacka, tam spaval rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
2.9.22 22:59
@Tichošlápek píše:
Ještě mne napadá, ze u prvního jsme to dělali tak, ze já nakojila, manžel si ho vzal a položil na ruku na tygrika na odrihnuti. No a takhle se s ním přesunul k telce na gymnasticky míč a měl ho tak třeba tři hodiny (proste cely film) mrně spalo, manžel cucel na film a já spala :palec:

Tak to byl luxus :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.9.22 23:01

@Apsalar jo prave na me spi hezky ze se sotva vzbudi..tak uz si myslim ze mam vyhrano ze spi tvrde..a pak nastane to prendavani do postylky..a to musi bejt opravdu opatrne..a jak sem psala pak nejak treba procitne hned..nebo za malou chvilinku a zacne brecet 8o ani dudlik pak neppmuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.9.22 23:02
@sabinahanz píše:
@Apsalar jo prave na me spi hezky ze se sotva vzbudi..tak uz si myslim ze mam vyhrano ze spi tvrde..a pak nastane to prendavani do postylky..a to musi bejt opravdu opatrne..a jak sem psala pak nejak treba procitne hned..nebo za malou chvilinku a zacne brecet 8o ani dudlik pak neppmuze.

Ale tak to mas řešení nasnadě. Nech ji na sobě a třeba si čti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
2.9.22 23:03

A jde o jakýkoliv spánek nebo jen o večerní/noční? Přes den nespí třeba v kočárku? Po uspání počkej s manipulací minimálně čtvrt, líp ale půl hodiny. A když bude spát s vámi v posteli, nic se nestane, jednou z toho vyroste. Nedělej si teď zbytečné starosti s něčím, co se stejně nakonec vyřeší samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.9.22 23:07

@Tichošlápek jenze ja uz takhle jedu kolikatej den a potrebuju se uz vyspat, proto resim co s tim..kdyz uz uspavam tak s tim ze uz bych sla spat taky, ze se odebiram do loznice.mam teda jako trpelivost ale..precejenom je treba 9, spi chvili teda na me a pak uz bych ji rada dala do ty postylky jenze pak je najednou 11..a to uz nema clovek naladu si cist kdyz dny predtim nic nenaspal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.9.22 23:09

@sabinahanz tak spi, když spí na tobě. Musíš vydržet ty první tři mesice, jak se začne trochu víc hýbat a vnímat, tak se to zklidni. Pořiďte mezi každým kojením zkus klimbnout :kytka: přejde to, uvidíš

Edit: a zapoj manžela, spát muze mala i na něm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
2.9.22 23:11

@sabinahanz ony to ty děti hned poznají :D vydrž, bude to lepší a lepší!!
A co tatínek, na něm by nemohla nekdy spát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85334
2.9.22 23:16

@sabinahanz to je fakt normalni, co popisujes, normalni mimino :-) tak jdi v 9 spat s ni, v polosede a cti si pres den, kdyz Ti usne a budes mit cas. Ono se zmeni casem i tohle, ten jejich spanek a ruzne faze se porad menily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.9.22 23:17

@la_amanita no pres ten den se najde bejaka chvilka kdy spi treba klidne i 2 hodiny ale pak jsou to takovy sloficky jenom kdy moc taky nespi nejak extra dlouho :think: teda pokud ji zase nemam na sobe zejo.. :? :D nerikam ze si ji pritel nevezme a nespi u neho pres den v naruci ale jinak ta noc to je horsi no.. :D a ono moc nejde spat pak v sede nebo v leze..to se clovek boji aby v polospanku nekde nepadla pak ze me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
2.9.22 23:22

Lehnout si s ní a uspat ji tam, kde bude spát celou noc. Představ si sebe.. že by jsi usnula někde a probudila se úplně jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.9.22 23:25

@Apsalar pres den jo no kdyz je ted doma tak ji obcas usne v naruci kdyz ji ma ale ta noc je horsi..on dela i nocni smeny tak je to pak stejne jenom na me to uspavani :D no je to boj a uz se mi chce z toho brecet akoras :D hlavne uspavani v naruci to uz po chvili cloveka tak boli ruka kdyz ji na sobe drzi dlouho :D a ze se snazim pak po usnuti a nedavam ji hned lehnout..cekam treba pul hodky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.9.22 23:28

@Soher ja vim no..koukam ze mi to tu vsichni radej nechat ji spat kde usne..jenze ja proste nejsem moc klidna kdyz neni u monitoru dechu..bojim se s ni spat v posteli jentak bez monitoru..ksyz je to novorozene..proto se snazim preferovat tu postylku..a bojim se ze ji v posteli prilehnem jeste…pritel je takovy ze sebou furt skube a otaci se na vsechny strany ;) zas tak velkou postel nemame no..ale jak rikam proste ten monitor..pro me je to zaklad aby bylo vsechno v poradku a nemusela sem se bat ze zaspim kdyby nedejboze prestala dejchat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
2.9.22 23:32

@sabinahanz hele super je fakt prirazit dětskou postýlku k posteli a sundat bocnici. Tak ji mas na monitoru, ona te cítí a manžel je od ni oddělen tebou :palec: ale zaklad je proste vydržet. Kdybys věděla kolikrát jsem brecela do polštáře vyčerpáním 8) a dodnes se mi dělá husina, když slyším melodii z kolotoče, co měli kluci nad postylkou (jen tak mimochodem kolotoč s melodii a promitanim na strop u nás taky fungoval skvěle, zkus to)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí