Nevím, zda ho chci a jak se zachovat

Anonymní
13.7.24 04:08

Nevím, zda ho chci a jak se zachovat

Zdravím. Dostala jsem se do takové nepříjemné situace. Přes 4 roky jsem byla v takovém toxickém „vztahu“ a je to teprve asi měsíc, co jsem se přes to plně přenesla a myslím, že už toho člověka nechci nikdy vidět ani o něm slyšet. Poslední dobou se vídám s moc skvělým klukem, je strašně hodnej a fyzicky mě opravdu přitahuje, když spolu nejsme nebo ho někde vidím tak ho opravdu chci a chci být s ním, ale když jsme spolu, tak mi na něm najednou všechno vadí a nedokážu s ním tak nějak být a modlim se kdy už odejde abych mohla být zase sama. Je to asi strašná kravina, ale já jsem z toho fakt v koncích a sama nevím co chci ani co mám dělat. Ptám se tedy, zda to třeba někdo zažil také a ráda bych vyslechla vaše názory. Přemýšlím, jestli to nemůže být spojené s tím předchozím vztahem, protože to pro mě byla opravdu nepříjemná a hodně bolestivá zkušenost. Vážně nevím co mám dělat, ani jak se mám cítit. Je mi trapně vůbec o tom psát a být to můj jediný životní problém, což ani zdaleka není, tak jsem asi fakt šťastnej člověk. Samozřejmě se z toho nehroutím a nechávám život plynout, jen je to taková nepříjemná situace, ve které nevím, jak se zachovat a co udělat. Děkuji za vaše názory, ráda si je přečtu. Hezký den :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31195
13.7.24 05:20

Možné to je, žes svůj rozchod úplně nezpracovala. Není to spíš tak, že rozum říká, že bys ho měla mít ráda, ale vlastně to tak neni? :) přitažlivost ne vždy úplně ovlivnis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
13.7.24 06:39
@Anonymní píše: Více

Když tě přitahuje jen když s ním nejsi, tak tě nepřitahuje. Není tam chemie. :nevim: Někdo v takových vztazích funguje (protože má mylně pocit, že tam chemie je), ale dle mě to je škoda, protože pak se najednou zjeví někdo, kde ta chemie bude a pochopíš rozdíl. Přijde mi blbost být s někým, koho reálně nesneseš… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36145
13.7.24 07:10

Buď chvíli sama. Měsíc je krátká doba, aby jsi skočila do dalšího vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
13.7.24 08:22
@Anonymní píše: Více
Je úplně normální, že po vztahu, který ti způsobil šrámy na duši tohle prožíváš a buď šťastná, že jsi nyní svobodná. A že tě začal přitahovat nekdo jiný?, Je to jen pocit, který ti chyběl, jenom nevysílej špatné signály, muži si to někdy můžou vzít jinak než to je anebo naopak. No a hlavně když ti s někým není dobře tak proč se scházet? Anebo mu řekni nárovinu jak se věci mají a pokud je to normální chlap pochopí. Každý má na výběr Chce to čas
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
13.7.24 08:54

Za jeden měsíc těžko zpracuješ vztah, který trval přes 4 roky a byl jaký byl. Buď teď nějakou dobu sama, potřebuješ to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.7.24 12:21

@Martija @izabe @JancaS84 @bloklimiucet Všechny máte pravdu! Moc Vám děkuji za Vaše názory :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.24 22:00
@JancaS84 píše: Více

Já sem 14 dni po rozchodu po 6 letech
Byl sem vyměněn za 62 leteho.Taky raději sám než se zase zklamat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...