Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možné to je, žes svůj rozchod úplně nezpracovala. Není to spíš tak, že rozum říká, že bys ho měla mít ráda, ale vlastně to tak neni?
přitažlivost ne vždy úplně ovlivnis ![]()
@Anonymní píše: Více
Když tě přitahuje jen když s ním nejsi, tak tě nepřitahuje. Není tam chemie.
Někdo v takových vztazích funguje (protože má mylně pocit, že tam chemie je), ale dle mě to je škoda, protože pak se najednou zjeví někdo, kde ta chemie bude a pochopíš rozdíl. Přijde mi blbost být s někým, koho reálně nesneseš… ![]()
Buď chvíli sama. Měsíc je krátká doba, aby jsi skočila do dalšího vztahu.
@Anonymní píše: VíceJe úplně normální, že po vztahu, který ti způsobil šrámy na duši tohle prožíváš a buď šťastná, že jsi nyní svobodná. A že tě začal přitahovat nekdo jiný?, Je to jen pocit, který ti chyběl, jenom nevysílej špatné signály, muži si to někdy můžou vzít jinak než to je anebo naopak. No a hlavně když ti s někým není dobře tak proč se scházet? Anebo mu řekni nárovinu jak se věci mají a pokud je to normální chlap pochopí. Každý má na výběr Chce to čas
Za jeden měsíc těžko zpracuješ vztah, který trval přes 4 roky a byl jaký byl. Buď teď nějakou dobu sama, potřebuješ to ![]()
@Martija @izabe @JancaS84 @bloklimiucet Všechny máte pravdu! Moc Vám děkuji za Vaše názory ![]()
@JancaS84 píše: Více
Já sem 14 dni po rozchodu po 6 letech
Byl sem vyměněn za 62 leteho.Taky raději sám než se zase zklamat
Zdravím. Dostala jsem se do takové nepříjemné situace. Přes 4 roky jsem byla v takovém toxickém „vztahu“ a je to teprve asi měsíc, co jsem se přes to plně přenesla a myslím, že už toho člověka nechci nikdy vidět ani o něm slyšet. Poslední dobou se vídám s moc skvělým klukem, je strašně hodnej a fyzicky mě opravdu přitahuje, když spolu nejsme nebo ho někde vidím tak ho opravdu chci a chci být s ním, ale když jsme spolu, tak mi na něm najednou všechno vadí a nedokážu s ním tak nějak být a modlim se kdy už odejde abych mohla být zase sama. Je to asi strašná kravina, ale já jsem z toho fakt v koncích a sama nevím co chci ani co mám dělat. Ptám se tedy, zda to třeba někdo zažil také a ráda bych vyslechla vaše názory. Přemýšlím, jestli to nemůže být spojené s tím předchozím vztahem, protože to pro mě byla opravdu nepříjemná a hodně bolestivá zkušenost. Vážně nevím co mám dělat, ani jak se mám cítit. Je mi trapně vůbec o tom psát a být to můj jediný životní problém, což ani zdaleka není, tak jsem asi fakt šťastnej člověk. Samozřejmě se z toho nehroutím a nechávám život plynout, jen je to taková nepříjemná situace, ve které nevím, jak se zachovat a co udělat. Děkuji za vaše názory, ráda si je přečtu. Hezký den