Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@slavuska1 me je 24 a jemu 39… když se ho nebudu dovolat tak bude furt jsem nadavat a ze ho nemilujia bůhví co tam povidam atak. Přitom to není žádná pravda
láska není o tom, že za ním běháš jak cvičený pejsek. prostě se mu postav, on si zvykne, pokud tě miluje..
@slavuska1 píše:
láska není o tom, že za ním běháš jak cvičený pejsek. prostě se mu postav, on si zvykne, pokud tě miluje..
Vím ze ne, on to tak cítí protože ho ex podvadeli. Proto se tak boji.
Co s nim? Prvne bych se zamyslela co se sebou. Nejsi jeho majetek aby ses ho musela dovolovat nebo prosit zda muzes nekam jit. Ze nadava, ze neni uklizeno? Pan nema rucicky? Maly breci? Tak at se postara… Jaky si to udelas, takovy to budes mit. Ses jeho decko nebo partnerka? O zakazu mailu, fb atd… radsi nemluvim, to bych ho hnala svinskym krokem.
@geilens píše:
Co s nim? Prvne bych se zamyslela co se sebou. Nejsi jeho majetek aby ses ho musela dovolovat nebo prosit zda muzes nekam jit. Ze nadava, ze neni uklizeno? Pan nema rucicky? Maly breci? Tak at se postara… Jaky si to udelas, takovy to budes mit. Ses jeho decko nebo partnerka? O zakazu mailu, fb atd… radsi nemluvim, to bych ho hnala svinskym krokem.
Kolikrát si tak připadám jak děcko. Nedej bože když malej něco rozbije…on nemůže uklidit, nikdo neudělá za něho dřevo, neposeka trávu. Zvladaj to ostatní tak proc ne já? Kolikrát už si opravdu připadám jak ne schopna. Když se malej poprvé odrel tak jsem si pěkně vyslechla jak na nej nedávám pozor. To by jsi ho opravdu hnala i když by jsi ho mela rada? Já se bojím. co potom?
@Anonymní píše:
Podvedly ho proto, že dělal takové scény. Ať uděláš cokoli, stejně nebudeš dost vzorná. Čím víc se mu budeš snažit dokázat, že jsi věrná a hodná, tím víc bude majetnický.
To není život, to je teror. On má velký problém se svým sebevědomím a proto si krade z tvého. Pozor na to, to je o zdravý rozum.
@Anonymní píše:
To je snad duvod te tyranizovat? Protoze zakaz styku s rodici, prateli a vse co jsi popsala pro me tyranizovani je
@Anonymní píše:
Kolikrát si tak připadám jak děcko. Nedej bože když malej něco rozbije…on nemůže uklidit, nikdo neudělá za něho dřevo, neposeka trávu. Zvladaj to ostatní tak proc ne já? Kolikrát už si opravdu připadám jak ne schopna. Když se malej poprvé odrel tak jsem si pěkně vyslechla jak na nej nedávám pozor. To by jsi ho opravdu hnala i když by jsi ho mela rada? Já se bojím. co potom?
Vim, ze ti toto nepomuze, ale ja bych s takovym clovekem nebyla a uz vubec bych s nim nezakladala rodinu. Ale pro tebe je pozde bycha honit. Co psycholog nebo poradna, sel by? Protoze tohle fakt neni normalni. Jsi schopna se mu postavit? Nebo jen kyves hlavou a kajes se za kazdy prohresek?
@geilens píše:
Vim, ze ti toto nepomuze, ale ja bych s takovym clovekem nebyla a uz vubec bych s nim nezakladala rodinu. Ale pro tebe je pozde bycha honit. Co psycholog nebo poradna, sel by? Protoze tohle fakt neni normalni. Jsi schopna se mu postavit? Nebo jen kyves hlavou a kajes se za kazdy prohresek?
Naší mi to říkali taky, ale já byla slepá
ne nešel by, taky jsem nad Hům uvažovala. On si neprizna svohi chybu. Postavit se dokážu tak napůl. Nejhorší je, ze když se pohadame tak druhy den dela ze se nic nestalo. Když mu to pripomenu tak stejně za to mužů ja
@Anonymní píše:
Naší mi to říkali taky, ale já byla slepáne nešel by, taky jsem nad Hům uvažovala. On si neprizna svohi chybu. Postavit se dokážu tak napůl. Nejhorší je, ze když se pohadame tak druhy den dela ze se nic nestalo. Když mu to pripomenu tak stejně za to mužů ja
To se tezko radi, dokud se mu nebudes schopna postavit natolik, aby te zacal respektovat, tak nic nesvedes
mas v nejhorsim pripade kam jit?
@Anonymní píše:
Taky mi dva vztahy skončili nevěrou, teď máme dvě děti a po těch zkušenostech se taky bojím aby to nepřišlo znovu. Ale každý jsme člověk a zakazovat druhému co může a nemůže je nelidské a sobecké. Nejlepší je nastavit si pravidla na začátku vztahu a pokud se to dodržuje je na půl vyhráno
taky mám o třináct let mladší ženu…
@geilens myslela jsem to tak s tim postavenim, ze to dokazu, ale pak se hrozne chytneme a jeden z nas odejde z mistnosti. Vetsinou ja, protoze vim ze to nema smysl resit. On si bude stat za svym. Vzdyt nerespektuje svoji mamu. Je ji schopny i dost vynadat. To same s jeho babi se kterou zijeme. Jo mame kam jit, k nasim
@klukjakobuk píše:
Taky mi dva vztahy skončili nevěrou, teď máme dvě děti a po těch zkušenostech se taky bojím aby to nepřišlo znovu. Ale každý jsme člověk a zakazovat druhému co může a nemůže je nelidské a sobecké. Nejlepší je nastavit si pravidla na začátku vztahu a pokud se to dodržuje je na půl vyhránotaky mám o třináct let mladší ženu…
@klukjakobuk píše:
Taky mi dva vztahy skončili nevěrou, teď máme dvě děti a po těch zkušenostech se taky bojím aby to nepřišlo znovu. Ale každý jsme člověk a zakazovat druhému co může a nemůže je nelidské a sobecké. Nejlepší je nastavit si pravidla na začátku vztahu a pokud se to dodržuje je na půl vyhránotaky mám o třináct let mladší ženu…
Me ze zacatku nejak nevadilo ze musim jezdit vsede s nim. Kamaradek jsem stejne moc neme
la, protoze jsem se prestehovala jinam, fb jsem zrusila protoze protoze me tam bejvalej pomlouval a tak. Ale ted je to jine. Jsem doma na materske zavrena ve dvou mistnostech a kontakt s lidmi mi chybi.Ales postupem casu je to horsi a horsi.
@zizalka1991 už nejsi anonymní
Tak si s přítelem sedni a v klidu si promluvte, proč se k tobě tak chová. Jesli už s tebou manipuluje takto po 4 letech vztahu, tak jak to asi bude vypadat v budoucnosti
uvažovala jsi někdy nad tím?
@Lima69 píše:
@zizalka1991 už nejsi anonymní
Tak si s přítelem sedni a v klidu si promluvte, proč se k tobě tak chová. Jesli už s tebou manipuluje takto po 4 letech vztahu, tak jak to asi bude vypadat v budoucnostiuvažovala jsi někdy nad tím?
Zapomela jsem to odkliknout…to jsem zkousela ale neuspela jsem. Bud za jeho chovani muzu ja nebo on se chova normalne a ja jsem histerka ktera zbytecne histerci. Hodne mi pripomina meho dedu, a babi mi je hrozne lito. Nechci takle dopadnou, ale na druhou stranu ae bojim odejit
@Enmamma toho se prave bojím ze to bude jenom horší. I jeho rodině to přijde normální. Ženská se má podrobit.Ale je tohle důvod k rozchodu? Bojím se udělat ten krok