Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sooník Je to vzala jsem si mrtveho muze.Ten film mam moc rada…
http://www.csfd.cz/…er-and-child
Není to ten hledaný, ale je v podobném duchu, mohl by se líbit
Nedokážu si vzpomenout na název filmu nebo seriálu, který jsem viděla jako malá. Je možné, že byl nějaký britský nebo německý, nebo severský..český nebyl určitě…byl o holce (bruneta), která ztratila svou matku a teď s otcem nějak jako putují v pohádkovém světě a je tam nějaká zlá královna, jako ze sněhurky (možná matčina sestra) a ta dcera jí zabije na bále otrávenou sponou do vlasů (taková ta, která se zoubkama zasune do účesu). Vybavuju si i něco s nějakým zrcadlem, těch pohádkových předmětů měla ta holka myslím víc (asi byly po matce). Jinak to byl hraný film/seriál a byla to spíše moderní pohádka-žili v normálním světě (auta, škola), ale byl tam i ten skrytý pohádkový svět.
Ahoj všichni.. vzpomela jsem si nedávno na asi českou pohádku kterou jsem viděla když ksem byla menší, okolo roku 2005, měla víc dílu, tuším kolem 7…nepamatuji si na název ani moc dej ale byla o mladé dívce co ji její rodiče vydávali za kluka..byli na ni zlí tak od nich nakonec odešla do světa.. pak potkala nějakého prince (?) kdyby měl někdo tušení tak děkuji za každý tip ![]()
@Trenýrka Asi vím, co to bylo…říkali jí Honza, protože se styděli za holku..myslím, že se to jmenovalo Štěstí…nebo to alespoň bylo v názvu
snad to nějak pomůže
Ahoj všichni, prosím poradíte mi název filmu, pamatuji si jen útržky. Jednalo se o romantické drama, kdy starší muž, který hrál asi nějaké vysoce postaveného mafiána, měl velmi mladou manželku a jeden z jeho členů (mladý), kterého si sám najal se do jeho ženy zamiluje, ona zpočátku tajně do něj také a pak vím, že jsou spolu na útěku a manžel ji hledá i s dalšími mafiány…
Já myslím, že nezemře na AIDS, ti mafiáni ji za trest dají do bordelu a píchají jí drogy, ještě ji myslím pořežou. Šílenej film.
Ahoj, taky mám jeden film, který bych ráda dohledala. Je to už určitě 15 let, šlo to někdy v noci na ČT2:) Bylo to o vztahu staršího chlápka s mladou slečnou, v podstatě jen kecali, ale hlavně kamera byla pohled toho muže - až úplně na konci se v zrcadle objevila jeho tvář. Mám pocit, že to bylo francouzské nebo se odehrávalo ve Francii, ale jistá si teda nejsem. Víte někdo?
Ten film se jmenuje Pomsta. Toho starýho manžela hrál Anthony Quinn. Ten film je určitě přes 15 let starý, Costner je tam ještě fešák.
@Sojkka píše:
@Zentiva2 … a ona zemře na AIDS. Pomsta
Super díky, to je ono, já to včera tak dlouho hledala🙉 🙉 🙉
@Sooník píše: Více
Ahoj, ten film se jmenuje: Vzala jsem si mrtvého muže. Taky ho mám ráda.