Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nemůže to být plíseň? Protože jestli ti na to radí mazat mastný krém, spíš se zhorší.
Za mě je to ekzém. Zkusila bych prvně sudocream a potom až to přestane být Červené a uschne to tak teprve promazavat.
Za mě ekzém, trpím na to celý život. Zkus koupit ovesnou koupel(třeba v DM) a koupat ji v tom každý den. Ten Sudocrem je taky dobrý nápad. Nejdříve se ložiska musí vysušit pak teprve promastovat. Vyhýbat se přímému sluníčku na poškozena místa. Držím palce ať je líp.
Jak rychle se to rozleza?
tam vidim puchyrky, takze bych si to klidne spletla s oparama, ale ze by se sekla pani doktorka? Atopicky ekzem podle me vypada hodne jinak
mam ho ja i deti
U nás atopický exem vypadal stejně. Stačí víkend u mých rodičů a má za ty 2 dny fleky po skoro celém těle a prostředek i mokvá. Mažu dexerylem a to mu i stav udržuje ok. Nejčastěji má celé ruce, nohy, hlavně lýtka, při extrému břicho a žádá. Ale u nás je to jídlem, hlavně vitamín c (citrusy) a džus plus čokoláda, ty máš ale asi kojence že?
Hodně se řeší na Instagramu Topicrem CICA. Všichni s ekzémem to tam chválí jako nějaký zázrak. Ale není to moje zkušenost.
Skús na to jitrocel. Vonku je ho neúrekom.
Okrem hojenia tlmí aj bolesti, štípance od komárov a podobne.
@FlorenceF Jenkins píše:
Jak rychle se to rozleza?tam vidim puchyrky, takze bych si to klidne spletla s oparama, ale ze by se sekla pani doktorka? Atopicky ekzem podle me vypada hodne jinak
mam ho ja i deti
Je to v takových kruzích. Jak plíseň. Šla bych přímo na kožní.
@Russet píše:
A jeJe to v takových kruzích. Jak plíseň. Šla bych přímo na kožní.
Souhlas, takove male dite si zaslouzi zalecit a pak treba udrzovat ovesnyma koupelema nebo proste dle fantazie, ale tohle neni hezke ![]()
Asi taky zalezi jaka Dr ti to rekla? jestli pediatricka, tak bych jedinou dalsi radu od ni chtela zadanku na kozni prip. alergologii ![]()
@llida píše:
Asi taky zalezi jaka Dr ti to rekla? jestli pediatricka, tak bych jedinou dalsi radu od ni chtela zadanku na kozni prip. alergologii
Určitě bych to konzultovala s kožním lékařem než na emiminu.
@llida píše:
Asi taky zalezi jaka Dr ti to rekla? jestli pediatricka, tak bych jedinou dalsi radu od ni chtela zadanku na kozni prip. alergologii
Přesně tak naše Dr si spletla atopak s plísní napsala malému mastičku a po namazání jsme skončili na pohotovosti s oteklym dítětem nikdy víc takové věci 100% vyhledat kožní ![]()
Děláš si neplacenou reklamu na kdoví jaké šmejdské produkty. Nenamáháš se ani s funčkím eshopem, natož s relevantními informacemi o složení a chceš aby to lidi mazali na nemocné děti?
To jako vážně?
Na profilu plácáš cosi o certifikaci a kde dokládáš ten certifikát? To co předvádíš je nejenom hodně hloupý marketing, ale taky lživá reklama, ne-li podvod.
Nauč se respektovat základní legislativu.
do té doby zmiz
@Ou
Dobrý den,
děkuji za upozornění. Příspěvky budou smazány a stejně tak jejich zakladatel.
Hezký den
Terka
Maminky, stalo se Vám to někdy? Podle paní doktorky se jedná o ekzém, ale já si to nemyslím. Pořád se to zhoršuje, nic na to nepomáhá. Začíná se to rozlézat po celém těle… 😭 Dcera je pořád vysmátá a nějak jí to nevadí, ale mě to děsí. 😰 Mléko má HA a nikdy předtím na něj žádnou reakci neměla. Děkuji Vám