Nevydrží sedět v kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3157
15.7.14 15:19

Vyzkoušet nějaké úplatky, lízátko, cokoliv, co nedostává běžně a zaujme ho to.. I tak si myslím, že pokud jsi zvládla s 15 měsíčním nakoupit ve 4 obchodech tak nemáš důvod si stěžovat.. Do toho já bych nikdy nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.7.14 15:34

@marmelada78 Já jsem jen chtěla něco na sebe, protože nic nemám. Kdybych měla nemusela bych lítat do tolika obchodů… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
15.7.14 16:48
@Kobetka píše:
Všem moc děkuji za příspěvky, ulevilo se mi, že v tom nejsem sama. Do popruhů ho vždycky poutám, ale asi máme nějaké špatné, protože se mi z nich vždycky vyvleče…Vyzkouším co bude v mých silách a budu se snažit být co nejvíc v klidu a nepanikařit :)

mě se malá z popruhů, co jsou u kočáru taky dostala, proto jsem koupila zvlášť kšíry, máme od Canpol Babies, stály pár korun a je to super vynález :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.7.14 16:53

@Verca1989 tak my je zkusíme, děkuji za tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.18 23:41

Náš malý neseděl v kočárku snad od tří měsíců… nejdřív klečel, pak stál a pak už jen řval, tak jsem ho tam nedávala.. nosila jsem… vyslechla jsem si mnoho řečí, že když ho to nenaučím teď, už ho budu muset nosit nejmíň do tří let, že se mu nenarovnají zádíčka, že ho mám přikurtovat do kočárku a nechat vyřvat na zahradě a on si zvykne… mno… samé kraviny… šátek je super, do MHD asi tak 100% praktičtější, než kočár. Kdybych nebyla v jeho 11M těhotná, ani bych nezjistila, že už kočár zvládá mnohem lépe. začala jsem opět vozit, od té doby se to jen zlepšuje… bude mu rok a pul, kočárek má rád, vydrží v něm mnohem déle, než jeho stejně starý bratranec, který byl na kočárek (lehce násilně) zvykán od malička. Sám si na požádání sedne golfek, dokonce se sám vyškrábe i do vysokého kočárku, když mi chce dát najevo, že už bychom měli jet… kdybych chtěla něco změnit na uplynulých měsících, tak by to nebylo šátkování, ale vypustila bych ty mnohé marné pokusy o jízdu kočárkem, které jsem pod tlakem všech radilu absolvovala a vracela se s dítětem v jedné a kočárkem ve druhé ruce, zbytečně vystresovná… mnoho zdaru všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí