Nevyznám se v dceři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.12.18 22:33

@terien Ono je tezke, jakou variantu si mam vybrat. Odnese to vzdy holka. Kdyz mu to reknu, on ji za to z nejakeho sveho duvodu vynada. A pak ona bude nastvana na me, ze jsem mu to rekla, kdyz jsem mu to rikat nemela. Zas kdyz mu to nikdo nerekne, tak to zas odnese holka, protoze ji do koupelny porad bude chodit kontrolovat.
Oni si nesmi ani cistit zuby elektrickym kartackem, ktery ma tedy ode mne, protoze jsou pry nevdecne za ten od nej, i kdyz na dceru ma pry moc tvrde stetinky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.18 22:37

Zakladatelka

@kacenka.sks píše:
No jasne,protoze te pozadala o pomoc a ty jsi ji „pomohla“ tim,zes ji navrhla at mu napise SMS…tak kdyz ji doslo,ze ji nepomuzes,rekla nech to byt..

Ne ne. O zadny sms rec nebyla. Ja ji nerikala, aby mu napsala. Ptala jsem se ji, ze jestli ji je to blby to tatovi rict. Ona rekla, ze jo. Tak jsem ji navrhla, ze mu to tedy reknu ja. A to nechtela.

• Citovat
  • Upravit
34473
23.12.18 22:38
@Anonymní píše:
@terien Ono je tezke, jakou variantu si mam vybrat. Odnese to vzdy holka. Kdyz mu to reknu, on ji za to z nejakeho sveho duvodu vynada. A pak ona bude nastvana na me, ze jsem mu to rekla, kdyz jsem mu to rikat nemela. Zas kdyz mu to nikdo nerekne, tak to zas odnese holka, protoze ji do koupelny porad bude chodit kontrolovat.
Oni si nesmi ani cistit zuby elektrickym kartackem, ktery ma tedy ode mne, protoze jsou pry nevdecne za ten od nej, i kdyz na dceru ma pry moc tvrde stetinky.

8o hele bez komentáře, tebe bych za mámu nechtěla. Pro mě je máma synonymem bezpečí, zastání, vrby které můžu všechno říct a vždycky mi pomůže. Ty v tom necháš vymáchat vlastní děti a ještě si připadaš jako oběť. Abyses jednou nedivila co všechno z tvých dětí vypadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.18 22:46

Zakladatelka

@terien píše:
8o hele bez komentáře, tebe bych za mámu nechtěla. Pro mě je máma synonymem bezpečí, zastání, vrby které můžu všechno říct a vždycky mi pomůže. Ty v tom necháš vymáchat vlastní děti a ještě si připadaš jako oběť. Abyses jednou nedivila co všechno z tvých dětí vypadne.

Asi te nechapu. Mne by nedelalo problem zastat se svych deti. Problem je v tom, ze at udelam cokoli, tak to podle me odnesou oni. Kdyz mu to reknu i pres nesouhlas dcery, tak si to vybije na ni svyma recma o mne, ze ji navadim.
Bud tu situaci neumim vysvetit nebo ja nevim. :oops:

• Citovat
  • Upravit
53518
23.12.18 22:48
@Anonymní píše:
Asi te nechapu. Mne by nedelalo problem zastat se svych deti. Problem je v tom, ze at udelam cokoli, tak to podle me odnesou oni. Kdyz mu to reknu i pres nesouhlas dcery, tak si to vybije na ni svyma recma o mne, ze ji navadim.
Bud tu situaci neumim vysvetit nebo ja nevim. :oops:

Jak si vyloží chlap, když mu řekneš, že dcera už nechce asistenci v koupelně? Jestli se urazí, je to bl.beček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.12.18 22:49
@Anonymní píše:

Proč by jí nadával? Že žalovala? Bojíš se o sebe nebo o dceru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.18 22:51

Zakladatelka

@kacenka.sks píše:
No a ted si představ, jak musi byt jim, kdyz v tom ziji. Tu koupelnu urcite vyres ty,chapu ji,ze se to tatovi stydi rict. A jinak ja bych premyslela nad stehovanim tebe nebo manzela.

Dum je muj, ja se urcite stehovat uz nebudu. Byla jsem pryc 2 roky, za tu dobu si pro sebe nic nehledal. Ceka asi na vystehovani soudem, ktere mam uz podane. Ja to zkusila se vratit zpet proto, ze jsem si rikala, ze uz ma pritelkyni, tak pujde bydlet s ni. Ale bohuzel, asi budu muset cekat az na ten soud, nechce se odtud hnout.

• Citovat
  • Upravit
9173
23.12.18 22:56
@Anonymní píše:
Dum je muj, ja se urcite stehovat uz nebudu. Byla jsem pryc 2 roky, za tu dobu si pro sebe nic nehledal. Ceka asi na vystehovani soudem, ktere mam uz podane. Ja to zkusila se vratit zpet proto, ze jsem si rikala, ze uz ma pritelkyni, tak pujde bydlet s ni. Ale bohuzel, asi budu muset cekat az na ten soud, nechce se odtud hnout.

Nedokážu si tuhle domácnost představit, soužití ve čtyřech plus děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.12.18 22:57
@pannda píše:
Nedokážu si tuhle domácnost představit, soužití ve čtyřech plus děti…

Hlavně jsou 3! roky po rozvodu. A dva roky ho nemůže dostat z domu. Já bych si promluvila s nextkou. A to důrazně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.18 22:58
@Russet píše:
Proč by jí nadával? Že žalovala? Bojíš se o sebe nebo o dceru?

Mne on nic nerekne. Rekne dceri, ze si to vymyslim zase ja. Ja se spis bojim, abych neztratila JEJI duveru. Kdyz bych vedela, ze ji nic nebude vycitat nebo tak, tak nemam problem. Ale u nej tu jistotu nemam.
Mozna nad tim moc premyslim. :?

• Citovat
  • Upravit
53518
23.12.18 22:59
@Anonymní píše:
Mne on nic nerekne. Rekne dceri, ze si to vymyslim zase ja. Ja se spis bojim, abych neztratila JEJI duveru. Kdyz bych vedela, ze ji nic nebude vycitat nebo tak, tak nemam problem. Ale u nej tu jistotu nemam.
Mozna nad tim moc premyslim. :?

Jo. Místo toho myšlení bych nextce vysvětlila, že se má sbalit a táhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.18 23:03

Zakladatelka

@pannda píše:
Nedokážu si tuhle domácnost představit, soužití ve čtyřech plus děti…

Ve 3. Ja, muj pritel a ex. On si sem tu svou nastehovat ani nemuze, kdyz je to moje bydleni. Bohuzel i takove souziti prekonava a pryc se dobrovolne nechysta.
Ano, je to souziti na palici. :? :( Aspon pro me. Ale proc si mam platit za dalsi bydleni, kdyz si platim za tohle. Ex mi dava jen pulku na energie.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.18 23:08

Zakladatelka

@Russet píše:
Jo. Místo toho myšlení bych nextce vysvětlila, že se má sbalit a táhnout.

Kezby. Ale zatim se mu nechce a ja ho vyhodit nemuzu, zvlast, kdyz mame ve stridavce deti. Musim cekat na soud, a ani pak tak neni jisty, ze se vystehuje. Leda pak budu muset dum prodat.

• Citovat
  • Upravit
917
24.12.18 00:03

Nemyslím si,že dcera s vámi manipuluje. Myslím, že má z něho strach. Když jste bydleli každý zvlášť tak to bylo pro ni podle mě lepší. Měla svůj pokoj (myšleno klid), teď nemá ani soukromí??
A jestli je ex takový jak píšete v ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ bych mu o tom neřekla (nemyslím to o té koupelně). Dceři bych řekla, že aby se zamykala nebo aby se nebála mu to říct sama.
Myslím, že ji asi psychicky deptá. Tím, že ji řekne, že ho to bude dlouho mrzet a činí ji tak starosti, že i někdy pláče je známka jeho manipulace a psychické poruchy. Dětem se neříká, že je rodiče nemají rádi nebo obráceně. Řešte to s dcerou, zjistěte jaké to je. Že má 12 neznamená, že to je jen nějaká puberta, je to člověk jako každý jiný a jestli ji znáte, že je to hodná holka, tak ji důvěřujte a v klidu si promluvte.
Znám smutný případ: rozvedli se a měli střídavou péči. 12 letý syn neustále slyšel od otce, že ho maminka nemiluje a on tak trpěl, že se zastřelil. :,( Je to už hodně let, ale stále když mu zapaluji svíčku, tak u toho pláču, bylo by mu už 22 :(
Proto s ní mluvte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
24.12.18 00:06
@terien píše:

Trchu dost necitelné néé?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect