Kvůli klukovi chce jít na mizernou školu

78489
19.12.18 14:39

zase po 100+1 diskuse na stejné téma - jak máš špatné, čti inteligentní dcery a jak tě neposlouchají a nechtějí být prodavačkou, jako ty :zed:
jdi se už vycpat, nebo běž raději péct cukroví :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14996
19.12.18 14:40

Díky za mé rodiče, co mi do ničeho nekecali :*

Je dospělá a dokáže se za sebe rozhodovat. Jestli špatně, to ať si zjistí sama, ne? :nevim: i špatná zkušenost je dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
19.12.18 14:41

A zase :zed: :zed: :zed: už aby byla dcera pryč, ta bude mít svatý klid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332

A ty si myslíš, že jí v 19 letech tímto přesvědčíš? Nebylo by lepší jí nechat být a ona si na to přijde sama. Pokud na lepší školu má, tak na ní pak může přestoupit, dodělat při práci. Svými zákazy dosáhneš pouze toho, že se sbalí a odejde od Vás. Taky jsem měla přítele co za to nestál. Rodiče mi to v klidu řekli, že jim nepřijde moc vhodný, ale přijít jsem si na to musela sama. Díky tomu, že mi to řekli v klidu a do ničeho mě netlačili, jsem o tom sama začala přemýšlet a došla jsem k názoru, že mají pravdu a našla si lepšího chlapa. Zakazovat mi ho, kdo ví jestli bych ho nezačala bránit a nebyla sním i jen na truc, že on je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale

Omg… Kdo si zakladatelku nepamatuje, tak je to ona vyučená matka, která pohrdá svou dcerou, protože dcera i tři hodiny v kuse čte a to je přece blbost nevhodná pro život… Fakt doufám, že je ta ženská troll

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
19.12.18 14:42
@eliskaj píše:
A zase :zed: :zed: :zed: už aby byla dcera pryč, ta bude mít svatý klid :nevim:

Asi tak. Jestli to není troll, tak opravdu chudák holka

• Citovat
  • Upravit
24995
19.12.18 14:43

dej jí pokoj konečně :zed: . ty jí musíš bud strašně nenávidět nebo jí strašně závidět. každopádně děkuju bohu za normální rodiče. tohle je tvoje xtá diskuse o tom, co všechno dcera v tvych očích nesplnuje a že ten její přítel je strašnej. ja byt jima odstehuju se co nejdál od tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
19.12.18 14:43

Jako dospele dite chces omezovat tim, ze ji nedas penize na prihlasku na vejsku? 8o ti ti za tim klukem zdrhne spis a navic jeste nebude mit zadnou skolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
19.12.18 14:44

Urcite ten kluk je neperspektivni?Donut ji dat i do Prahy s příslibem ze se pak rozhodne.jinak pokud obor je neperspektivni ani Londýn ji nepomuze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
19.12.18 14:46

Aha tak jsem nakrmila trolla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
19.12.18 14:48
@Tarinka píše:
Jako dospele dite chces omezovat tim, ze ji nedas penize na prihlasku na vejsku? 8o ti ti za tim klukem zdrhne spis a navic jeste ne****bude mit zadnou skolu...

jenze to je to co tato „matka“ :roll: chce. aby holka nejlip prodavala v mistni samoobsluze a byla stejne nestastna ze zivota jako ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
19.12.18 14:51

@me57h hlavně že ty máš super školu :mrgreen: V takové rodině to musí být očistec a ani se nedivím že holka doma není :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
19.12.18 14:53

Připadá mi, že o dceři mluvíš tak nějak s despektem „doma máme to, co máme“. To nezní pěkně. Myslím, že bys ji měla nechat být. Je dospělá, ať se rozhodne jak chce sama. Mám taky dceru v tomto věku, ale netroufla bych si jí radit ohledně výběru školy či partnera. Sama musí přijít na spoustu věcí. Chápu, že chceme děti ušetři mnoha zklamání a pádů, ale tak už to v životě chodí. Respektuj ji prosím jako svéprávnou osobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.12.18 15:02
@me57h píše:
Ahoj, řeším problémy s holkou. Podává si přihlášku na VŠ, ne sice moc perspektivní obor, ale snažíme se vyrovnat s tím, že máme doma to, co máme :oops: Problém ale spočívá v tom, že místo aby aspoň šla na dobrou školu, tvrdne tady v Ově, prý kvůli tomu, že chce bydlet s tím svým. Což jí rozhodně neschvaluji jednak je její kluk nevhodná partie do života, a jednak už tím tuplem nenajde uplatnění… Je fér jí nedat prachy na přihlášku? Říkala jsem, že kdyby šla do Olomouce nebo Prahy, tak klidně, ale Ova fakt ne-e :nevim:

Seriózně, v čem je proboha lepší Olomouc než Ostrava? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.12.18 15:03
@s.y.p.t.a píše:
Připadá mi, že o dceři mluvíš tak nějak s despektem „doma máme to, co máme“. To nezní pěkně. Myslím, že bys ji měla nechat být. Je dospělá, ať se rozhodne jak chce sama. Mám taky dceru v tomto věku, ale netroufla bych si jí radit ohledně výběru školy či partnera. Sama musí přijít na spoustu věcí. Chápu, že chceme děti ušetři mnoha zklamání a pádů, ale tak už to v životě chodí. Respektuj ji prosím jako svéprávnou osobu.

Ona je takový místní troll.
Trollí tu holky, jakože má dceru, která je moc chytrá a proti ji nenávidí atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí