Kvůli klukovi chce jít na mizernou školu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
19.12.18 21:36
@bublinek píše:
Promiň, ale neměla bys jí podpořit. Třebaže s jejími volbami nesouhlasíš? Říct jí to, ale pak jí nechat …
Co má za SŠ? A co děláte vy, rodiče?

Madam je prodavačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
19.12.18 21:37
@divine woman píše:
Madam je prodavačka.

nene :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
19.12.18 21:38

@bublinek Myslím, že to psala v předchozí diskusi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
19.12.18 21:42
@divine woman píše:
@bublinek Myslím, že to psala v předchozí diskusi. :mavam:

díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.12.18 22:07

Snažíte se vyrovnat s tím, že máte doma, to co máte. Proboha, co jste to za rodiče? Opravdu chudák holka. Řeknu ti jak to dopadne. Pokud jste na ní takový, rychle se sebere a od stěhuje se a ty budeš ráda, že ti apson napíše na vánoce šťastné a veselé.
Moje matka je něco podobného nebo možná ještě něco horšího. 3 roky se sní nebavím, taky neschvalovala moje názory, rozhodnutí, přítele. Furt dělala nějaký podrazy. Je mi bez ní lépe, konečně volné dýchám a jestli nechceš dopadnout stejně, měla by jsi přehodnotit svoje chování, jinak o svoji dceru přijdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.18 22:48
@me57h píše:
Mi všichni říkají, jak je to hrozná škola. Navíc představa, že bude bydlet s tím klukem, se mi ani trochu nezamlouvá.

heozná škola ? No mám několik známých co školu i přímo filozofii studovali a nikdo si nestěžoval, ale lepší je říct že je to hrozná škola než že mě vyrazili bo jsem to flákala ( jak ta kámoška od tvé znamé )

• Citovat
  • Upravit
6119
20.12.18 16:59
@bublinek píše:
nene :D

Jojo. Prodavačka, které vadí, že dceru zajímají blbosti, jako jsou jazyky, a její kluk je nevhodný, protože hodně čte a má dlouhé vlasy a protože už spolu jsou několik let, určitě jim to nevyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
20.12.18 17:25

Já myslela, že je to nějaký technik, který na humanitní vědy pohlíží s opovržením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
20.12.18 17:50
@me57h píše:
Ahoj, řeším problémy s holkou. Podává si přihlášku na VŠ, ne sice moc perspektivní obor, ale snažíme se vyrovnat s tím, že máme doma to, co máme :oops: Problém ale spočívá v tom, že místo aby aspoň šla na dobrou školu, tvrdne tady v Ově, prý kvůli tomu, že chce bydlet s tím svým. Což jí rozhodně neschvaluji jednak je její kluk nevhodná partie do života, a jednak už tím tuplem nenajde uplatnění… Je fér jí nedat prachy na přihlášku? Říkala jsem, že kdyby šla do Olomouce nebo Prahy, tak klidně, ale Ova fakt ne-e :nevim:

Vypisuješ tady x let, jak je tvoje dcera hrozná. Tvoje dcera není hrozná, je intelektuálně úplně jinde než ty, proto ji nerozumíš. Několik let studuje sama jazyky a pořád je s jedním klukem, s kterým ty ses neobtěžovala ani seznámit. Nechápu, kde bereš to sebevědomí ji odsuzovat za něco, o čem nic nevíš. Hlavně, že ty to víš nejlíp. Asi si myslíš, že ji vidíš do hlavy. V jiných diskuzích jsi psala, že dcera chodí na brigády, takže tvůj příspěvek ani souhlas nepotřebuje. Neučí se jazyky, aby mohla někam zdrhnout, nebo se chovat nadřazeně, prostě ji to asi baví. Pokud s ní budeš dál jednat jak s nesvéprávnou, nerespektovat ji, lízt jí do soukromí a budeš na ni jen nadávat, tak se odstěhuje co nejdál a pochybuju, že ji ještě uvidíš. Divím se, že už to neudělala dávno.
Ps: mnohem horší je, co má doma ona ooops

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
20.12.18 20:30

Kdo říká, že s ní jednám jak s nesvépravnou? Pořád ji z velké části živím, takže mě bude poslouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
21.12.18 07:21
@me57h píše:
Kdo říká, že s ní jednám jak s nesvépravnou? Pořád ji z velké části živím, takže mě bude poslouchat.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
21.12.18 10:25
@me57h píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dost dobrej fór, když bude chtít začne makat a vybodne se na tebe. Podle příspěvků stejně jako matka a moc nestojíš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
21.12.18 10:29

V naší rodině bylydeti vždy podporovány jak jen to šlo. Ve studiu, v koníčcích atd. Je krásné, když další generace je vzdělaná či vzdělanější než ta předchozí. Zakladatelko, nikdy tě nepochopím… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
21.12.18 10:39
@me57h píše:
Živis ji,protože studuje a je to tvoje povinnost. Poslouchat tě nemusí. Školu a obor si většina lidí vybírá podle toho co ho zajímá, baví,v čem je dobrý. Mnohdy se stane,že se tím potom neživí ( jako já,taky mám humanitní obor) ale že by to bylo k ničemu,to rozhodně ne. Pokud bude dobrá, uplatnění najde. Spíš než kdyby po prvním semestru skončila na technice,protože pro to prostě nemá vlohy.
Ostravská je stejně dobrá jako jiné univerzity. Sama jsem uvažovala o Olomouci nebo Brně,a nakonec jsem šla do Opavy,protože tam studoval můj přítel a chtěla jsem být s ním. Zrovna náš obor měl v Opavě vyšší úroveň než třeba v Olomouci.
S přítelem už je nějaký čas,tak ať s ním bydlí. Jak jinak se nejlíp osamostatnit a zjistit zda jim to bude klapat dál.
Nech ji už žít a podpoř ji. Pokud vůbec víš co to je.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí