Nezájem rodičů o dítě

Anonymní
12.10.22 21:57

Nezájem rodičů o dítě

Partner má rodiče, kteří o něj už podle mě moc nejeví zájem. Partner je dospělý chlap má 33 let. Jeho rodiče na všechny naše otázky ohledně bydlení, vztahu dalších věcí odpovídají to je vaše věc nebo do toho se plantat nebudu nebo mě je to jedno. Často je to s takovým nezájmem jak k partnerovi tak i ke mě a i k našemu dítěti. Mám pocit, že by se mohla tchýně víc ptát a zajímat o vnuka tak i o dospělého syna. Nebo taky jejich oblíbené to je váš život, vaše věc. Další věty musíte sami atd. Říkají to skoro na všechno, kde se to trochu hodí. Doknce mi jeho matka napsala že sním nebydlí a já sním bydlím a ona ho vidí jednou za čas.
Vím jsme dospělí, ale stejně je to dost nezájem. Je to běžné? Ja teda chci být mému dítěti celý život oporou, pomáhat mu, ale nesnažit se být na obtíž. Mě připadá, že jeho rodiče to mají vše na háku. Prosím anonym rodinne vztahy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2721
12.10.22 22:00

Ideální tchýně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.22 22:01

@Sedmnactnulajedna to je ironie?
Nebo to je fakt ideál? ;)

• Citovat
  • Upravit
3998
12.10.22 22:04

Naprosto ideální tchýně, bez ironie, myslím to vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
12.10.22 22:05

A co s tím chceš dělat? Nijak vám neškodí, nic špatného vám nedělají, zájem se přece nedá vynutit. Ber je jaký jsou, budeš spokojenější. Ne každý má smysl života v dětech a vnoucatech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
12.10.22 22:08
@lamicina píše:
Naprosto ideální tchýně, bez ironie, myslím to vážně.

Naprosto souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
12.10.22 22:11

Moje tchýně taky nemá zájem. Když se neozveme my a nestrčíme jim děti až pod nos, tak je klidně půl roku nevidí. Teď už je mi to jedno, kluci jsou už větší, celkem samostatní, ale když byli malí a my chtěli někam jít, platili jsem si chůvu. Už mě to ani nemrzí, kluci k nim teď už ani nechtějí jezdit. Na druhou stranu, jejich povinnost to není, svoje si už odchovali. :nevim: takže jim to nijak nevyčítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
12.10.22 22:13

Tchýně to maj těžký, když se zajímají, tak je to špatně. Když se nezajímají, tak je to taky špatně. Respektive, když do života kecají, tak je to špatně, když do něj nekecají, tak je to taky špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
12.10.22 22:15
@Anonymní píše:
Partner má rodiče, kteří o něj už podle mě moc nejeví zájem. Partner je dospělý chlap má 33 let. Jeho rodiče na všechny naše otázky ohledně bydlení, vztahu dalších věcí odpovídají to je vaše věc nebo do toho se plantat nebudu nebo mě je to jedno. Často je to s takovým nezájmem jak k partnerovi tak i ke mě a i k našemu dítěti. Mám pocit, že by se mohla tchýně víc ptát a zajímat o vnuka tak i o dospělého syna. Nebo taky jejich oblíbené to je váš život, vaše věc. Další věty musíte sami atd. Říkají to skoro na všechno, kde se to trochu hodí. Doknce mi jeho matka napsala že sním nebydlí a já sním bydlím a ona ho vidí jednou za čas.
Vím jsme dospělí, ale stejně je to dost nezájem. Je to běžné? Ja teda chci být mému dítěti celý život oporou, pomáhat mu, ale nesnažit se být na obtíž. Mě připadá, že jeho rodiče to mají vše na háku. Prosím anonym rodinne vztahy
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kdyby se vás na vše ptali, co děláte, jak děláte, proč děláte a do všeho mluvili, tak bys založila diskusi, „urýpaná tchýně je zvědavá a do všeho ryje, furt se jí musíme zpovídat z každého pr.du“ -
  • je vidět, že ty tchýně opravdu mohou dělat co chtějí, a budou pořád špatné - nemají to fakt jednoduché :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
12.10.22 22:16
@Anonymní píše:
Vím jsme dospělí, ale stejně je to dost nezájem. Je to běžné? Ja teda chci být mému dítěti celý život oporou, pomáhat mu, ale nesnažit se být na obtíž. Mě připadá, že jeho rodiče to mají vše na háku. Prosím anonym rodinne vztahy

Mně to fakt běžné nepřipadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
12.10.22 22:16

Jezis bud rada! To je zlata tchyne, co by za to jini dali! Az se mi nechce verit, ze nejaka takova opravdu existuje! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
12.10.22 22:17
@Anonymní píše:
  1. nevypisovat si s tchanovci blbosti, jenom to dela zlou krev
  2. muze to byt od nich jenom truc - po vytucnene vete mi to tak pripada
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.22 22:19
@Netopýr1 píše:
Moje tchýně taky nemá zájem. Když se neozveme my a nestrčíme jim děti až pod nos, tak je klidně půl roku nevidí. Teď už je mi to jedno, kluci jsou už větší, celkem samostatní, ale když byli malí a my chtěli někam jít, platili jsem si chůvu. Už mě to ani nemrzí, kluci k nim teď už ani nechtějí jezdit. Na druhou stranu, jejich povinnost to není, svoje si už odchovali. :nevim: takže jim to nijak nevyčítám.

Jo je to divný.
Půl roku nevidí vnoučata takže nevidí ani partnera?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.22 22:20

Z toho si nic nedělej, partnerův táta taky nemá s paní zájem. Za celý rok, co nové bydlime nepřijeli ani na kafe. Nezavolaji. Mají hrozně práce. Ale macechy dcera se přestěhovali do nového a do týdne už byli na kafíčku, pořád jim hlídají dětí… Ať si trhnou..

• Citovat
  • Upravit
2922
12.10.22 22:21
@Anonymní píše:
Jo je to divný.
Půl roku nevidí vnoučata takže nevidí ani partnera?

Ne, ani partnera, ani mě, ani vnoučata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová