Nezájem rodičů o dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Capelucia
12.10.22 22:21

@lleennttiillkkaa ještě je možnost, že se tchyně zajímá a pomáhá, ale do života nekecá. To je top. Mě se taková poštěstila :pankac:.

• Citovat
  • Upravit
27265
12.10.22 22:22
@Capelucia píše:
@lleennttiillkkaa ještě je možnost, že se tchyně zajímá a pomáhá, ale do života nekecá. To je top. Mě se taková poštěstila :pankac:.

Já doufám, že jednou budu taky taková. Alespoň pro jednu ze svých snach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.22 22:24

@Netopýr1 bydlí daleko? A jakým životním stylem žijí?

• Citovat
  • Upravit
Capelucia
12.10.22 22:25

@lleennttiillkkaa taky doufám. Je to super. Teď ke tchyni jezdím radši než k mámě. Já z domu takovou podporu bez neustáleho mluvení do všeho neznám.

• Citovat
  • Upravit
653
12.10.22 22:25

Mam stejnou tchyni. Zavola svemu synovi jen, kdyz neco potrebuje a to neni zas tak casto. Mel studenej odchov. Je mi to vuci nemu lito, on nic jineho nezna, takze mu to divny neprijde. Ja nemam potrebu se tam vnucovat. Kdyz nas pozve, prijedeme, vypijeme kafe, pobavime se o pocasi a za chvilku odjedeme. Mame sve zivoty. Nepotrebujeme ji. Rozhodne lepsi jak aktivka, co by nam kecala do zivota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
12.10.22 22:28
@stinga píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kdyby se vás na vše ptali, co děláte, jak děláte, proč děláte a do všeho mluvili, tak bys založila diskusi, „urýpaná tchýně je zvědavá a do všeho ryje, furt se jí musíme zpovídat z každého pr.du“ -
  • je vidět, že ty tchýně opravdu mohou dělat co chtějí, a budou pořád špatné - nemají to fakt jednoduché :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tuhle mám já… u prvního kluka viděli nějakou fotku jak ho mám v nositku a hned: a to jste nerikali, ze jste kupovali nositko, a kdy, a jak dlouho… oni jsou hodni, ale tak vlezli a zvědaví až to se. re… o každém pr.du vědět, nejradši tlachat po telefonu o ničem několik hodin denně… no manžel vola beze me a stejne tak já ho nenutim do interakcemi moji rodinou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.22 22:29

@claarca nenadelame nic, jo mě připadá že je už nezajímají partnera problémy. Nevyslechne si ho. No my se bavíme o seriálech je televizní maniak :roll:

• Citovat
  • Upravit
78489
12.10.22 22:33
@Anonymní píše:
@claarca nenadelame nic, jo mě připadá že je už nezajímají partnera problémy. Nevyslechne si ho. No my se bavíme o seriálech je televizní maniak :roll:

ale tak tvůj partner má řešit své problémy s tebou, ne s maminkou, už je velký ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.22 22:35

@stinga jo to je jasný
Ale matka je jenom jedna. Měla by se zajímat. Nemyslím, že by chlap měl být mamincak.

• Citovat
  • Upravit
36404
12.10.22 22:36

Co bych za to dala, nám tchýně kecá do všeho. V tom to máš dobrý.
Ale zase ten nezájem o vás jako takový je blbý. Ale co naděláš. Nezmenis je. Prostě to ber tak jak to je. Nevnucuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.22 22:37

@JancaS84 jak kecá do všeho? Do čeho všeho?

• Citovat
  • Upravit
78489
12.10.22 22:39
@Anonymní píše:
@stinga jo to je jasný
Ale matka je jenom jedna. Měla by se zajímat. Nemyslím, že by chlap měl být mamincak.

já ti nevím, no každý jsme jiný, každá rodina jiná,
ale mně to přijde takové nemužné házet ve 33 letech své problémy na maminku, mně by takový chlap neimponoval - vždyť maminka se už o něho nastarala dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
12.10.22 22:43

Neporadím, jen souzním. jak už zde někdo napsal „studený odchov“, to přesně měl můj manžel. díky bohu, že aspoň on není „studený čumák“ jak jeho sourozenci. nemyslím to zle, opravdu srdečnost a zájem aby tam člověk pohledal. :nevim: řeší se jen praktické věci a co je třeba udělat. vnoučata jsou na prvním místě ta, která s nimi bydlí, vidí je každý den, to je pochopitelné. stále si zvykám. máme malé děti a jsme spolu 10 let. potřebovala bych tu jejich jinakost opravdu přijmout a nepozastavovat se nad tím. nepřemýšlet proč to tak mají. tááák by mi to ulehčilo život! :andel:
sranda je, že partneři sourozenců manžela jsou ze stejného těsta… no už se těším na blížící se rodinnou sešlost a pak na vánoce. ach jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
12.10.22 22:47
@Anonymní píše:
Jo je to divný.
Půl roku nevidí vnoučata takže nevidí ani partnera?

Děvče, a co kdybyste žili v cizině? To byste se taky nemuseli videt rok/y.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
12.10.22 22:50
@lamicina píše:
Naprosto ideální tchýně, bez ironie, myslím to vážně.

Souhlas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová