Nezaplacený paušál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11689
16.11.14 15:46
@j.a.n.i1 píše:
Jojo, tohle je, když zablokují jak odchozí, tak příchozí hovory, to je za tu 1000,–, ale v podmínkách mají, že to mohou udělat po 21 po splatnosti, což nebude zakladatelky případ a co mám zkušenost, tak se to většinou blokuje ještě později.

Ano zakladatelka to stihne bez zablokování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.11.14 15:47

@Melody 4 nemyslím, ale píšu, jakou mám zkušenost.. už se mi to stalo dvakrát nebo třikrát.. pokaždý když nezapaltím dýl, napařej litr a udělaj mi z paušálu twist… nikdy se mi tudíž nestalo, že bych nemohla volat, nebo se někdo nedovolal mě a to fakt platím podle plotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
16.11.14 15:47

Zavolej na zak. linku nebo zajdi do prodejny a domluv se s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101780
16.11.14 15:49

@Melody 4 A jinak můžete mít pravdu obě, myslím tebe i @Krrysa protože T-mobila míval (a předpokládám, že to tak má doposud) zákazníky rozčleněné na různé sorty podle spousty parametrů, platební morálkou a historií počínaje, přes útratu a nevím čím konče a neblokoval všechny stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
16.11.14 15:50
@telezska píše:
Ahooj mám dotázek mám paušal u T-mobile.. a měnila jsem banku a pozdě jsem na úřad donesla nové číslo účtu a tak mi nestihly poslat mateřskou.. a řekly že může přijít během měsíce ale spíš ať počítám že to pošlou až někde 4.12… a splatnost paušálu mám k 24.11.. a tak do se stane když ho zaplatím až někde 5.12.?? je nějaká veliká pokuta? nebo vypnou paušal?? nemám s tímto zkušenost tak se ptám.. děkuji.. :)

já to poslala minule se špatným variabilním symbolem a ke konci měsíce mi přišlo na mail a sms s upozorněním že jim nedorazila platba… taky si myslím, že by ti mohli nejvíc přičíst těch 150,– ale spíš né…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101780
16.11.14 15:50
@Claire7 píše:
Zavolej na zak. linku nebo zajdi do prodejny a domluv se s nimi.

To povětšinou nemá moc smysl, protože jak na infolince, tak na prodejně jsou malí páni na nějaké zásahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala-eva
16.11.14 15:55

T-mobile už nikdy víc nechci… měla jsem normálně kredit u t-mobilu, ale potřebovala jsem tarif. U t-mobilu mi ze všech operátorů dali nejhorší nabídku. Po tom co jsem řekla že odcházím najednou začli vylepšovat (takhle si váží zákazníků, že vám dají ejhorší nabídku a pak začnou vylepšovat, když řeknete, že odcházíte) ale stejně byla lepší u Vodafonu, protože mi šlo hlavně o internet. Díky tomu, že jsem si to zařídila přes Plnou Peněženku a Tarifomat, jsem zpět dostala 150kč a ještě mi dali první měsíc tarifu zdarma :)

• Citovat
  • Upravit
101780
16.11.14 15:57

@mala-eva No vidíš, já jsem třeba u T-mobile, protože k čemu je mi krásná nabídka, když se doma nedovolám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.14 15:59

Pocitej radsi s pokutou 1000kc, ale myslim si ze pokud se ti to ted stalo jednorazove a penize tam cca do 10.12 budou dostanes 150kc. Zalezi na tom kdy ti přijdou penize..cim driv tim lip!! Pokud jsi z Prahy..doporucila bych ti zajet si primo na hlavni pobočku TM na Roztyly na odd. reklamaci a stiznosti a vylicit tvuj problém. Je mozne na uvedene oddeleni napsat i email, cim driv tim lepe..kontalt pres infolinku. Pokud mas stalou aktivni a vcasnou platebni morálku lze v systému nastavit prodlouženi splatnosti jednorazove. Pokud platis pozde pravidelne jako zde nektere holky pisi, vyhověno nebude :,( na twist se to prevadi dlouhodobym neplatičum). Mej se :pankac:

• Citovat
  • Upravit
31672
16.11.14 16:04

T mobile teda nemám, ale co znám jiný operátory, tyhle velký, tak ti to většinou jednorázově moc neřeší, pokud jde o 2 týdny. stejně tak elektrárny, a tak..to nejsou svině, co čekají na každý den zpoždění. zkusila bych se s nimi normálně předem domluvit, že zaplatíš jednou později. pokud jsi doteď platila spolehlivě, nebudou chtít přijít o zákazníka kvůli nějaké pokutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101780
16.11.14 16:06

@slavuska1 Jojo, souhlas, oni jsou rádi, že ty peníze dostanou a drobné zpoždění je nijak výrazně nebolí. My třeba u Vodafonu i ukecali zrušení té pokuty :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
16.11.14 16:37

Pravidelně zapomínám, posílám tak týden po splatnosti, někdy i dýl a nikdy nic :mrgreen: občas jen přijde sms s upozorněním, právě při tom týdenním zpoždění většinou… Už jsem platila i 2 měsíce zároveň a v pohodě :lol: T-Mobile

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
16.11.14 16:52

Jak se říká Líná huba, hotové neštěstí. Když se něco náhodou stane, automaticky volám operátorovi a domlouvám se. Stalo se mi, že jsem odeslala peníze na špatný účet - paušál si platím každý měsíc přes internet banku. Všimla jsem si toho, zavolala do příslušné banky, zda ten účet existuje, atd. Nebo jsem zapomněla zadat variabilák. Zavolala jsem na infolinku, oznámila, z jakého účtu to přijde a bylo vyřešeno. Nikdy jsem neměla jinak nikdo problémy. Zkrátka je hlavní to oznámit / domluvit se. Zda Ti výjimečně třeba neposunou splatnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.11.14 17:39

Nic, 10 dnů se nic neděje, ani ti nepošlou upomínku placenou, jen upozornění, že máš zaplatit. A upomínka je 130 placená, ta dojsde, pokud budeš v prodlení déle. Úplně v klidu, nic se neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
16.11.14 19:58

Tak jsem tam volala… a říkali mi že po 10 dnech posílají upomínku a pokud se to do 21 dní nezaplatí účtujou si 130,–.. a když je to déle jak měsíc tak už jsou nějaké penále prý z procent paušálu… takže uff… nedostanu ani těch 130… :D i když ty by mě asi nezabili… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák