Nezaplacený paušál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3088
16.11.14 20:02
@telezska píše:
Tak jsem tam volala… a říkali mi že po 10 dnech posílají upomínku a pokud se to do 21 dní nezaplatí účtujou si 130,–.. a když je to déle jak měsíc tak už jsou nějaké penále prý z procent paušálu… takže uff… nedostanu ani těch 130… :D i když ty by mě asi nezabili… :D

No vidíš, všechno je o komunikaci a domluvě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
16.11.14 20:08

@telezska neprpcitala jsem celou diskizi, tak nevim, zda uz ti to nekdo neradil. Pracovala jsem u konkurence, pokud zakaznik vedel, ze zcela vyjinecne nestihne zaplatit z vazneho duvodu, coz tvuj je, potom bylo mozne nastavit odklad platby. 14 dni neni tak dlouha doba, mohli by ti vyhovet. Samozrejme se posuzovala platebni moralka klienta atd. Rpzhodne si tam zavolej, vyhnes se zpoplatnene upomince. Bude te to stat jen hovor na infolinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
16.11.14 20:21
@marrlinka píše:
@telezska neprpcitala jsem celou diskizi, tak nevim, zda uz ti to nekdo neradil. Pracovala jsem u konkurence, pokud zakaznik vedel, ze zcela vyjinecne nestihne zaplatit z vazneho duvodu, coz tvuj je, potom bylo mozne nastavit odklad platby. 14 dni neni tak dlouha doba, mohli by ti vyhovet. Samozrejme se posuzovala platebni moralka klienta atd. Rpzhodne si tam zavolej, vyhnes se zpoplatnene upomince. Bude te to stat jen hovor na infolinku.

Infolinka je zdarma a již tam tazatelka volala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
16.11.14 21:23
@Maty1989 píše:
Infolinka je zdarma a již tam tazatelka volala ;)

Myslela jsem, ze ji to bude stat jen cas, po ktery bude volat. Spatne jsem to napsala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
16.11.14 21:25
@marrlinka píše:
Myslela jsem, ze ji to bude stat jen cas, po ktery bude volat. Spatne jsem to napsala ;)

Tak to pak jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.11.14 07:13

Mam podobnou zkusenost, jako pise marrlinka… taky jsem obcas byla ve zpoždění s platbičkou a většinou v pohodě. :cert: :lol: :cert: jednou jsem dokonce byla tušim ve zpoždění více než 14 dní a jen upomínka přišla :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
22.11.14 16:21

Nečetla sem celý ale zavolej tam dá se jednou nebo 2 krát do roka posunout splatnost. Teda dřív to šlo :lol: aspoň tak si to kamarádka vychvalovala :nevim: jinak oni dávaj nějakou rezervu, takže bys to měla snad stihnout i bez těch 150 kč, kdyby to už nedávali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák