Nezařazené těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
30.6.13 10:58

Ahoj monzed, já to měla podobné jako ty, sliznice zvýšená, bolest prsou a hlavně bradavek. Doktor říkal, že to spíš je planý poplach, ale raději počkal 10dní. Já to do té doby nevydržela a tak sem si furt dělala testy, které nevycházely, až 8den před kontrolou mi vyšel duch, ale nešel skoro ani vidět. Pak mi doktor potvrdil, že jsem a i 3dny potom, se to lépe ukázalo na testu. Každé tělo je jiné, uvidíš, nestresuj se, jistě se dočkáš.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.6.13 11:04
@lalali píše:
Ahoj monzed, já to měla podobné jako ty, sliznice zvýšená, bolest prsou a hlavně bradavek. Doktor říkal, že to spíš je planý poplach, ale raději počkal 10dní. Já to do té doby nevydržela a tak sem si furt dělala testy, které nevycházely, až 8den před kontrolou mi vyšel duch, ale nešel skoro ani vidět. Pak mi doktor potvrdil, že jsem a i 3dny potom, se to lépe ukázalo na testu. Každé tělo je jiné, uvidíš, nestresuj se, jistě se dočkáš.:)

Moc ti děkuji. Dneska už je to s bradavkama k nevydržení jak mě bolej. Bolej mě už ze strany.Tak si pockam do 9.7. a do tej doby na to nesmím myslet. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.6.13 11:06
@Ivonnečka píše:
@monzed ahojky a dala ti vyvolávacku?? nebo te nechala jen tak cekat jako mozne to porad je ale spis bych se priklanela k tomu ze asi ne protoze si myslim ze hodnotu hcg uz by jsi mela v krvi zvysenou :) ale budu drzet palce aby to dopadlo jak si prejes dej urcite vedet jak jsi dopadla :)

Ahojky děkuji za odpověd. Nebvím co to je vyvolávačka??? nic takoveho mě doktorka neříkala řekla že budeme čekat. :( a to mě štve. A taky říkala že každý má jiné tělo a u každého se projevuje hormon jinak a každý ho má jinak videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
30.6.13 11:50

@monzed nemás za co no vyvolavacka je injekce ktera ti ma vyvolat menstruaci a kdyz ani pres to menstruace neprijde tak je to tehotesvi mozne ale uvidis asi vi co dela zkousej testovat protoze ty bradavky vypadaji nadejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.6.13 12:48
@Ivonnečka píše:
@monzed nemás za co no vyvolavacka je injekce ktera ti ma vyvolat menstruaci a kdyz ani pres to menstruace neprijde tak je to tehotesvi mozne ale uvidis asi vi co dela zkousej testovat protoze ty bradavky vypadaji nadejne :)

Děkuji. Test si nechci dělat nemám na to se koukat pořád že tam není čárka. :zed: Doktorka mě akorat řekla že tam něco muže být ale nechce plašit tak chce ještě počkat. Před dvěma dněma jsem měla sex a po tom jsem trošku dva dny špinila tak nevím jestli to bylo k tomu nebo je něco špatně. Doufám že na ultrazvuku vnitřním pozná mimoděložní a nebo cistu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
30.6.13 14:38

@lalali Já mám s kyčlema problém už od puberty, posílali mě jen na rentgeny, ale všechno v pořádku, že prý to jsou vazy nebo jadýrka :-/. ted v těhu je to úplně strašný! protože musim spát jenom na boku, tím pádem na kyčlích a strašně mě bolej. Taky se jen převaluju z boku na bok, ležim na tý co zrovna bolí mín :-/ jen doufám, že to u porodu nebude dělat problémy, takhle bolavý kyčle. Sem 35tt, takže sem se nevyspala už pěkných pár měsíců, protože mě to už začlo trápit taky ve 20t. ;-) hodně sil, a at to utika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
30.6.13 15:27

Ahoj holky :mavam: asi je blbost abych u prvního těhotenství cítila pohyby teprve v 15. tydnu že? Včera mi jakoby něco „ťukalo“ v podbřišku :D bylo to spíš víc vlevo a dneska zase vpravo… přirovnala bych to k tomu když mám tik třeba v oku akorád že to bylo v břichu a ťukalo to asi jen 2× nebo 3× po sobě jinak ne :D asi už mi z toho hrabe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
30.6.13 17:37

No, tak to se mám na co těšit, v noci se už krz ty kyčle ani nevyspím. Taky se otáčím ze strany na stranu.Do toho ještě ta blbá placenta.Se strachem chození na wc.Jsem 20tt a furt jenom ležím. Tu postel už úplně nenávidím:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
30.6.13 17:39

Já se zakoukala pod lupou, abych to vůbec viděla a byl tam duch, strašně slabej, ale byl. Já myslím, že budeš těhu, to jinak není možné, nebo tě bolely prsa i u menzesu? Ten sex bych zatím vynechala, dokut nebudeš vědět co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.6.13 19:39
@lalali píše:
Já se zakoukala pod lupou, abych to vůbec viděla a byl tam duch, strašně slabej, ale byl. Já myslím, že budeš těhu, to jinak není možné, nebo tě bolely prsa i u menzesu? Ten sex bych zatím vynechala, dokut nebudeš vědět co a jak.

Moc děkuji. No při menzesu mě bolela prsa ale jinak. Bolela mě celá prsa ted mě bolej jen z boku a ty bradavky. A prsa mam nalité už dlouho a to nebejvá. když je po se trošku zmenší ale ted to je už dva týdny co je mám pořád nalité. Dám sem určitě vědět jak jsem dopadla.Jste tu moc hodný a dík za rady a za to že jsem si o tom mohla s někým pokecat.Je to těžké to mít v sobě a nevědět na čem člověk je.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
1.7.13 09:19

Tak holky, zítra už jdu na preindukci… to jsou nervičky.. Už aby malá byla na světě.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
1.7.13 11:05

PetulaM držím palce, aby si to už mala čím skôr za sebou a všetko bolo v poriadku.. :)
holky čo podla vás znamená častejšie tvrdnutí brucha, ja som včera mala asi 10X ale stále do 1 min to povolilo. jake mate vy s tým skusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
1.7.13 11:29

@elmka děkuji.. :) Jinak s tím tvrdnutím moc neporadím, mě moc bříško netvrdne..jako sem tam jo ale tak často ne.. Spíš mám bolesti nahoře v břiše, takové křeče, to mi doktorka říkala, že to jsou kontrakce, i když jsem si myslela, že kontrakce jdou spíš do podbřišku. :think: U první dcery jsem měla do podbřišku a teď zase nahoře křeče… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.7.13 12:45

@PetulaM Peti prosim vas, jak píšete o těch křečích nahoře v břiše, není to pocit jako by jste snědla ježka? Strašně často mě to takhle nahoře píchá, a pořád chodim za manželem a povidam mu, že sem zase asi snědla ježka. Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
1.7.13 13:22

Ahoj holky, tak to máme za sebou, dne 25.6.2013 ve 13:25 se nám narodila Nikolka s mírami 3550g a 51cm. Porod byl vyvolávaný, malá byla na světě pět hodin od zavedení tabletky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí