Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj monzed, já to měla podobné jako ty, sliznice zvýšená, bolest prsou a hlavně bradavek. Doktor říkal, že to spíš je planý poplach, ale raději počkal 10dní. Já to do té doby nevydržela a tak sem si furt dělala testy, které nevycházely, až 8den před kontrolou mi vyšel duch, ale nešel skoro ani vidět. Pak mi doktor potvrdil, že jsem a i 3dny potom, se to lépe ukázalo na testu. Každé tělo je jiné, uvidíš, nestresuj se, jistě se dočkáš.:)
@lalali píše:
Ahoj monzed, já to měla podobné jako ty, sliznice zvýšená, bolest prsou a hlavně bradavek. Doktor říkal, že to spíš je planý poplach, ale raději počkal 10dní. Já to do té doby nevydržela a tak sem si furt dělala testy, které nevycházely, až 8den před kontrolou mi vyšel duch, ale nešel skoro ani vidět. Pak mi doktor potvrdil, že jsem a i 3dny potom, se to lépe ukázalo na testu. Každé tělo je jiné, uvidíš, nestresuj se, jistě se dočkáš.:)
Moc ti děkuji. Dneska už je to s bradavkama k nevydržení jak mě bolej. Bolej mě už ze strany.Tak si pockam do 9.7. a do tej doby na to nesmím myslet.
![]()
@Ivonnečka píše:
@monzed ahojky a dala ti vyvolávacku?? nebo te nechala jen tak cekat jako mozne to porad je ale spis bych se priklanela k tomu ze asi ne protoze si myslim ze hodnotu hcg uz by jsi mela v krvi zvysenouale budu drzet palce aby to dopadlo jak si prejes dej urcite vedet jak jsi dopadla
Ahojky děkuji za odpověd. Nebvím co to je vyvolávačka??? nic takoveho mě doktorka neříkala řekla že budeme čekat.
a to mě štve. A taky říkala že každý má jiné tělo a u každého se projevuje hormon jinak a každý ho má jinak videt.
@monzed nemás za co no vyvolavacka je injekce ktera ti ma vyvolat menstruaci a kdyz ani pres to menstruace neprijde tak je to tehotesvi mozne ale uvidis asi vi co dela zkousej testovat protoze ty bradavky vypadaji nadejne ![]()
@Ivonnečka píše:
@monzed nemás za co no vyvolavacka je injekce ktera ti ma vyvolat menstruaci a kdyz ani pres to menstruace neprijde tak je to tehotesvi mozne ale uvidis asi vi co dela zkousej testovat protoze ty bradavky vypadaji nadejne
Děkuji. Test si nechci dělat nemám na to se koukat pořád že tam není čárka.
Doktorka mě akorat řekla že tam něco muže být ale nechce plašit tak chce ještě počkat. Před dvěma dněma jsem měla sex a po tom jsem trošku dva dny špinila tak nevím jestli to bylo k tomu nebo je něco špatně. Doufám že na ultrazvuku vnitřním pozná mimoděložní a nebo cistu.
@lalali Já mám s kyčlema problém už od puberty, posílali mě jen na rentgeny, ale všechno v pořádku, že prý to jsou vazy nebo jadýrka :-/. ted v těhu je to úplně strašný! protože musim spát jenom na boku, tím pádem na kyčlích a strašně mě bolej. Taky se jen převaluju z boku na bok, ležim na tý co zrovna bolí mín :-/ jen doufám, že to u porodu nebude dělat problémy, takhle bolavý kyčle. Sem 35tt, takže sem se nevyspala už pěkných pár měsíců, protože mě to už začlo trápit taky ve 20t.
hodně sil, a at to utika ![]()
Ahoj holky
asi je blbost abych u prvního těhotenství cítila pohyby teprve v 15. tydnu že? Včera mi jakoby něco „ťukalo“ v podbřišku
bylo to spíš víc vlevo a dneska zase vpravo… přirovnala bych to k tomu když mám tik třeba v oku akorád že to bylo v břichu a ťukalo to asi jen 2× nebo 3× po sobě jinak ne
asi už mi z toho hrabe ![]()
No, tak to se mám na co těšit, v noci se už krz ty kyčle ani nevyspím. Taky se otáčím ze strany na stranu.Do toho ještě ta blbá placenta.Se strachem chození na wc.Jsem 20tt a furt jenom ležím. Tu postel už úplně nenávidím:(
Já se zakoukala pod lupou, abych to vůbec viděla a byl tam duch, strašně slabej, ale byl. Já myslím, že budeš těhu, to jinak není možné, nebo tě bolely prsa i u menzesu? Ten sex bych zatím vynechala, dokut nebudeš vědět co a jak.
@lalali píše:
Já se zakoukala pod lupou, abych to vůbec viděla a byl tam duch, strašně slabej, ale byl. Já myslím, že budeš těhu, to jinak není možné, nebo tě bolely prsa i u menzesu? Ten sex bych zatím vynechala, dokut nebudeš vědět co a jak.
Moc děkuji. No při menzesu mě bolela prsa ale jinak. Bolela mě celá prsa ted mě bolej jen z boku a ty bradavky. A prsa mam nalité už dlouho a to nebejvá. když je po se trošku zmenší ale ted to je už dva týdny co je mám pořád nalité. Dám sem určitě vědět jak jsem dopadla.Jste tu moc hodný a dík za rady a za to že jsem si o tom mohla s někým pokecat.Je to těžké to mít v sobě a nevědět na čem člověk je.
![]()
Tak holky, zítra už jdu na preindukci… to jsou nervičky.. Už aby malá byla na světě.. ![]()
PetulaM držím palce, aby si to už mala čím skôr za sebou a všetko bolo v poriadku.. ![]()
holky čo podla vás znamená častejšie tvrdnutí brucha, ja som včera mala asi 10X ale stále do 1 min to povolilo. jake mate vy s tým skusenosti?
@elmka děkuji..
Jinak s tím tvrdnutím moc neporadím, mě moc bříško netvrdne..jako sem tam jo ale tak často ne.. Spíš mám bolesti nahoře v břiše, takové křeče, to mi doktorka říkala, že to jsou kontrakce, i když jsem si myslela, že kontrakce jdou spíš do podbřišku.
U první dcery jsem měla do podbřišku a teď zase nahoře křeče… ![]()
@PetulaM Peti prosim vas, jak píšete o těch křečích nahoře v břiše, není to pocit jako by jste snědla ježka? Strašně často mě to takhle nahoře píchá, a pořád chodim za manželem a povidam mu, že sem zase asi snědla ježka. Děkuju ![]()
Ahoj holky, tak to máme za sebou, dne 25.6.2013 ve 13:25 se nám narodila Nikolka s mírami 3550g a 51cm. Porod byl vyvolávaný, malá byla na světě pět hodin od zavedení tabletky.