Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Aha tak to jsem nepostrehla ze ma segra takove jmeno
me se libi to Ella ![]()
Můžu si k Vám zase pro radu?? Sem 35+2tt a cellý týden mě pobolívá v podbříšku. Nemá to intervali, je to stálá bolest jako při měsíčkách, někdy bolí normálně někdy bolí hooodně. Chytá mě to nevyspitatelně, ráno, v noci, odpoledne. Po teplý vaně se uleví. Prostě křeče v podbříšku a při většině to mám v zádech, v zadu na kříži. Délka tý bolesti je taky vždy jiná, někdy to jsou třeba dvě hodiny v kuse, někdy půl hodiny. Kámoška mě pořád děsí předčasnym porodem a císařem, už mám nervy.. Když si zajedu na nějakej vyhledávač, a dam bolest v podřišku… tak na mě všude vyjedou potraty na začátku těhu. takže nevím nic.. Nemáte ty samé zkušenosti? Děkuju
@Denousek25 to jsi ani postřehnout nemohla
taky se mi Ella líbí ale nevim porad chtěla bych něco strasne originál ![]()
Aha ja myslela ze si to tam psala a ze jsem to nejak prehledla
Je to pekne jmeno a zda se mi originalni zas tak ho nepotkavam
ja mam pro holcicku klasiku natalku je to nadherne a roztomile a pro kluka po tatinkovi filipek ![]()
@martinkova mohli by to byt i poslicci… ja je mela asi tak od 30tt. ruzne intervaly, v kteroukoliv denni dobu.. ale radeji to prober i s dr v poradne
@Denousek25 nene nepsala no asi mas pravdu ale já uz to vidim ze by ji vsichni rikali elisko
ale i tak jako je to pekne jmeno no jeste uvidim ejste mam do listopadu cas ![]()
Too joo to jeste treba najdes jeste nejake jine jmeno
ale tot fakt neni spatny kdyby nahodou
ja mam termin az v prosinci ![]()
No u každého je to jiné, u mě je to hematom, ale já jsem 22tt, ale u tebe si též myslím, jestli to nejsou poslíčci. Raději běž k doktorovi.35tt už to není sranda.
Tak sem si tam volala, a prý to sou ukázkový poslíčci. Nemám dělat vubec nic, ani úklid, ani sex, ani nějaký porcházky. Zítra jí to mám všechno ještě říct a podle toho prohmatání mi řekne více
.. a taky, že to budu mít až do porodu, tak sem teda štastná, protože je to otravný ![]()
@martinkova bud rada ze Te to chytlo az v 35tt ja si to „uzivala“ od 30tt, ale vysledek je k nezaplaceni ![]()
Too jo to uz by mohl byt nemuzu se dockat pri tom se i bojim ze budu mit nejake urvane miminko a ze to nebudu zvladat
ale tesim se az to budu chovat v naruci
pristi utery se dovim co v sobe nosim
prvni to bylo na 60%holcicka pak ze to vypada ze tam neco plave pak nam to utajil tak snad ted uz budu vedet
![]()
@Denousek25 jsem na tom stejně já jak byla na echu tak nam nechtělo roztáhnout nožky ale dr ríkala že to vypadá na holčičku a od te doby mi to nikdo nepotvrdil takze nevim na cem jsme ![]()
Joo tez vas chce mimi napinat
to je hezky ze mozna mate holcicku ja bych si ji moc prala ale nevim nevim uvidime
ale uz jsem si zvykla i na chlapecka mluvim na nej jak na kluka radsi at si zvyknu i na tuto moznost
![]()
@Denousek25 ty já taky chtela jedine holcicku tak doufám ze se mi to vyplní ale i za chlapečka budu ráda
hlavně že budeme zdraví ![]()