Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak uvidime treba se postesti ja uz se to dovim v utery ale hlavni je at je zdrave a hodne
![]()
@Denousek25 tak tak si pak musime napsat jak jsi dopadla
já snad v pondeli
snad mi to potvrdí a rekne ze uz je vse tak jak má byt protoze minule rikal ze se mu zda ze se mi zkratil cipek a mam min plodove vody tak mam strach :/
Jo ty v pondeli tak to urcite pisni jak si dopadla moc me to zajima
joo tak snad budete v poradku a vse bude ok budu drzet palecky
snad ja bude ok tak od zacatku tehu si pripadam jak netehotna nic me netrapi jen ze zacatku unava tod vse ![]()
@Denousek25 napisu urcite no snad to bude ok jsem z toho na nervy jinak jak rikas ty mam to same jen ze zacatku unava jinak nebyt pohybu tak nevim do ted ze jsem tehu
akorat ted nas zacal doktor strasit skrz ten cipek a plodovku tak mam strachh ![]()
Jo taky mas takove klidne tehotenstvi to je hezky ty uz se mas ze aspon citis pohyby ja se jich snad nedockam
doufam ze uz co nejdrive jinak me jebne bez tak mam placentu ve predu tak ho hned tak neucitim.tak doufam ze jen strasi a ze ted rekne ze je vse v poradku budu na tebe myslet a drzet pesticky
me rikal ze mam zase delohu nizko a na posledni prohlidce nic nerikal tak uz je asi vse vporadku doufam teda ![]()
@Denousek25 a ty jsi kolikaty tyden?? já citila pohyby poradne od 17tt ale jinak uz v 15tt jsem citila takový dloubání ![]()
Tak od utery podle menstruae 20t a podle doktora 19t a zatim ni myslela sem ze citim neco ale asi to nebylo ono bo uz tak 5 dni zase nic
je uz tak brzy to se mas teda nuf asi jsi i hodne chuda ne? i kdyz ja tez nebyla tlusta ale brisko sem trohu mela ![]()
@Denousek25 ty jo tak to se divim
protoze já chudá nebyla nikdy mela jsem 80 kg kdyz jsem otehotnela pak jsem teda 10 zhodila a ted mam 75kg ale já hlavne citim pohyby kdyz si lehnu a jsem treba tak pul hodky v klidu
ale kazdej to má opravdu jinak ![]()
Ja kdyz jsem otehotnela mela jsem 70kg ted jsem pribrala 3 kg a kdyz lezim tak nic akorat kdyz se najim tak tam pak citim tukani a pohyby ale myslim si ze pracuji streva a prdici hihih tak uvidime davam tomu jeste tyden snad uz neco zacnu citit
asi fakt mam placentu ve predu
Ted jsem si dala ruku na podbrisek a cekala jestli se bude neco dit a citila jsem uplne stouchance doruky pak klid pak zase a ted uz je klid to by mohlo byt ono
nikdy jsem to s roukou necitila bo jsem myslela ze zto prvni budu citit v leze jen tak
@Denousek25 no vidíš urcite je to ono
já uz teda mam takove kopance ze se mi vlní bricho ![]()
Jo myslis ze je to ono snad tedy jo dneska zatim nic necitim
jee to uz se tez tesim az se mi bude vlni
normalne a mam jednu stranu napuchlejsi nez druhou podbrisek i pupik ze by bylo mimi na te strane rikala sem to doktorovi a ten mi na to nic nerekl ![]()
@Denousek25 určitě je to ončo
Mě uštědřil první kopanec ve 13tt, a pak se to v 15tt rozjelo naplno. ani mi to nikdo nechtěl věřit, že tak brzo a tak hodně
. Prckovi to zůstalo a dělá i v tom břiše strašný věci!!!
už jedu 36tt tak snad to uteče, protože už melu z posledního,, už nemužu vubec! Ještě se mi hlásej poslíčci, mám věčně přetažený vazy na děloze, a hlavně!!! se už strašně těšim až bude venku!!
Já ho tam miluju už teď ![]()
Jo urcite joo hura pred chvilkou sem dopila kafe a asi se prcek probral par pohybu jsem zase ucitila
joo tak brzy ja ale tomu verim proc by to nebylo mozny snad kazda zena vi co citi v sobe
joo ja si myslim ze budu mit klidase v brisku snad bude i takovy az bude na svete
je 36t zavidim uz chci tez prcka drzet v naruci a mazlinkat tak at uz to mas brzy za sebou a vse dobre dopadne hihi ja uz ho ci ju tez ted silene miluji