Nezařazené těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140
10.7.13 08:48

Tak uvidime treba se postesti ja uz se to dovim v utery ale hlavni je at je zdrave a hodne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
10.7.13 12:27

@Denousek25 tak tak si pak musime napsat jak jsi dopadla :D já snad v pondeli :D snad mi to potvrdí a rekne ze uz je vse tak jak má byt protoze minule rikal ze se mu zda ze se mi zkratil cipek a mam min plodove vody tak mam strach :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
10.7.13 12:59

ivonnečka

Jo ty v pondeli tak to urcite pisni jak si dopadla moc me to zajima :D joo tak snad budete v poradku a vse bude ok budu drzet palecky :) snad ja bude ok tak od zacatku tehu si pripadam jak netehotna nic me netrapi jen ze zacatku unava tod vse :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
10.7.13 21:20

@Denousek25 napisu urcite no snad to bude ok jsem z toho na nervy jinak jak rikas ty mam to same jen ze zacatku unava jinak nebyt pohybu tak nevim do ted ze jsem tehu :D :D :D akorat ted nas zacal doktor strasit skrz ten cipek a plodovku tak mam strachh :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
11.7.13 09:24

ionnečka

Jo taky mas takove klidne tehotenstvi to je hezky ty uz se mas ze aspon citis pohyby ja se jich snad nedockam :( doufam ze uz co nejdrive jinak me jebne bez tak mam placentu ve predu tak ho hned tak neucitim.tak doufam ze jen strasi a ze ted rekne ze je vse v poradku budu na tebe myslet a drzet pesticky :lol: me rikal ze mam zase delohu nizko a na posledni prohlidce nic nerikal tak uz je asi vse vporadku doufam teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
11.7.13 12:46

@Denousek25 a ty jsi kolikaty tyden?? já citila pohyby poradne od 17tt ale jinak uz v 15tt jsem citila takový dloubání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
11.7.13 12:49

Ivonnečka

Tak od utery podle menstruae 20t a podle doktora 19t a zatim ni myslela sem ze citim neco ale asi to nebylo ono bo uz tak 5 dni zase nic :,( je uz tak brzy to se mas teda nuf asi jsi i hodne chuda ne? i kdyz ja tez nebyla tlusta ale brisko sem trohu mela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
11.7.13 13:08

@Denousek25 ty jo tak to se divim :think: protoze já chudá nebyla nikdy mela jsem 80 kg kdyz jsem otehotnela pak jsem teda 10 zhodila a ted mam 75kg ale já hlavne citim pohyby kdyz si lehnu a jsem treba tak pul hodky v klidu :) ale kazdej to má opravdu jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
11.7.13 13:13

Ivonnečka

Ja kdyz jsem otehotnela mela jsem 70kg ted jsem pribrala 3 kg a kdyz lezim tak nic akorat kdyz se najim tak tam pak citim tukani a pohyby ale myslim si ze pracuji streva a prdici hihih tak uvidime davam tomu jeste tyden snad uz neco zacnu citit :lol: asi fakt mam placentu ve predu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
11.7.13 18:31

@Denousek25 urcite to v nejblizsi dobe prijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
11.7.13 19:12

Ted jsem si dala ruku na podbrisek a cekala jestli se bude neco dit a citila jsem uplne stouchance doruky pak klid pak zase a ted uz je klid to by mohlo byt ono :) nikdy jsem to s roukou necitila bo jsem myslela ze zto prvni budu citit v leze jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
11.7.13 21:00

@Denousek25 no vidíš urcite je to ono :)) já uz teda mam takove kopance ze se mi vlní bricho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
12.7.13 12:42

Jo myslis ze je to ono snad tedy jo dneska zatim nic necitim :( jee to uz se tez tesim az se mi bude vlni :lol: :lol: :lol: normalne a mam jednu stranu napuchlejsi nez druhou podbrisek i pupik ze by bylo mimi na te strane rikala sem to doktorovi a ten mi na to nic nerekl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
12.7.13 17:48

@Denousek25 určitě je to ončo ;-) Mě uštědřil první kopanec ve 13tt, a pak se to v 15tt rozjelo naplno. ani mi to nikdo nechtěl věřit, že tak brzo a tak hodně :). Prckovi to zůstalo a dělá i v tom břiše strašný věci!!! :D už jedu 36tt tak snad to uteče, protože už melu z posledního,, už nemužu vubec! Ještě se mi hlásej poslíčci, mám věčně přetažený vazy na děloze, a hlavně!!! se už strašně těšim až bude venku!! :) Já ho tam miluju už teď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
12.7.13 18:06

martinkova

Jo urcite joo hura pred chvilkou sem dopila kafe a asi se prcek probral par pohybu jsem zase ucitila :lol: :lol: joo tak brzy ja ale tomu verim proc by to nebylo mozny snad kazda zena vi co citi v sobe :mrgreen: joo ja si myslim ze budu mit klidase v brisku snad bude i takovy az bude na svete :lol: :lol: je 36t zavidim uz chci tez prcka drzet v naruci a mazlinkat tak at uz to mas brzy za sebou a vse dobre dopadne hihi ja uz ho ci ju tez ted silene miluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí