Nezařazené těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1511
10.8.13 18:21
@Ivonnečka píše:
Ahojky holky tak nám to pekne letí mi budeme zacinat 29 tt ale jsem nejaka nervozni protoze dr. zase rikal ze se mi zkratil cipek myslite ze to je tim ze se mala uz tlaci dolu? mam strach abych nerodila predcasne :/ jinak kdyz chodim tak me obcas pichne dole v,, pipce,, muze to byt ten cipek? a mam to radsi nejak resit nebo je to normalni jsem z toho uz na palici jinak uz me festovne boli zada tak nevim jak to vydrzim do porodu :D

dr si te pohlida. A to jak te pichne je proto ze se ti mimi tlačí dolu. Ja to mám furt, nic příjemného to neni no :D vse bude ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
10.8.13 18:23

@Misi-nnka no hlídat si mě hlída ale nejak mi neleze do hlavy proc se porad zkracuje dr po me rve ze neodpocivam pritom ja opravdu nic nedelam max umyju nadobi a jdu na prochazku :/ tak me to celkem stresuje a ve 29 tt se tlaci dolu to asi neni moc dobre ze? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
10.8.13 18:32

A beres magnezium??? Me se taky zacal asi ve 32,33 tt zkracovat čípek na 18 mm a řekla mi taky at odpocivam a dala mi magnesko 4× 1 tabletu. A ja na to nejsem ( brat neco pravidelne ) takže jsem to teda ani nebrala no :oops:. Pak jsem byla asi ve 35 tydnu na špičku prstu to bylo pondělí kdyz me propousteli z nemocnice ( tam jsem ležela se žaludkem - strašný křeče! :,( ) a v pátek jsem byla volne pro prst u moji dr. To budes mít dobry uvidíš. Me takhle melej tlačí dlouho taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
10.8.13 18:41

@Misi-nnka jojo beru kazdy den jeden sacek snazims e to dodrzovat ted jsem i koukala do karty a nejak se v tom nevyznam mam tady napsane nejdriv 46mm a po mesici a neco uz jen 39mm tak to je asi ten cipek ze? takze to asi neni jeste takova hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.8.13 19:27

@Ivonnečka mě to taky pořád bolelo a podbřišek, pořád sem si stěžovala v poradně doktorce, ale vždycky mi řekla, že buď roste děloha, nebo že jenom malej naléhá na dno a pod. S čípkem si hlavu nedělej, odpočívej a normálně donosíš :). Já mám dneska termín a teda žádný vzrúša se nedějou. Když neporodim, tak v úterý do poradny a dyžtak mi daj ve středu vyvolávačku, mužu se rozhodnout sama. Tak držte palečky ať se prcek umoudří a pujde sam, jinak pujdu do vyvolávačky a u toho tuplem chcipnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
10.8.13 20:16

Ne to je dobry :) Zadnej stres. Ja se taky nestresuju, vůbec. Ono to nějak dopadne, hlavne dobře to se neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
11.8.13 11:04

@martinkova dekuju za povzbuzení :) a drzim palečky aŤ se prcek umoudří a máš ho co nejdřív ve své náručí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
15.8.13 10:17

@martinkova ahooj tak co jeste jste 2v1? já doufám že už nééé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.8.13 18:37

@Ivonnečka no kupodivu jo. od středy od půl čtvrtý ráno!!!bolesti, hned za dvě hodiny pravidelnost 5 minut. sprcha nic takového nepomáhalo, pokaždý síleli. ve čtvrtek sem měla jet na natáčky, tak sem počkala do osmi rána a jela na natáčky, které vubec nic neukázali, po prohlídce doktorkou taky prý vubec nic, že se nechystá. Celej čtvrtek sem trpěla jak pes s kontrakcema po 5ti minutách!!! v nemocnici mi pořád říkali, že to jsou poslíci, i takhle dlouhý. jelikož to bolelo celej včerejšek tak sem jela do porodky dneskav jednu ráno, natáčky už něco malo ukazali a prohlidka nic, žádná změna na porodních cestách. KATASTROFA! takže mě s těma bolestma co trvali už 30 hodin poslali domu. celou noc ze včera na dnešek sem byla opět vzhuru, protože to se nedá ani usnout. Dneska kolem půl páté odpolko mi ty bolesti přešli na další level, šílená bolest, až sem se z toho šla poto.. a při tom mi odešla hlenová zátka. Od té doby mám ty bolesti strašně veliký a hlavně nepravidelný!! takže se mi tam ani nechce jet, aby mě po třetí neposlali zase domu.. hlavně tam ze mě dělaj naprostou kravu ;-).. ale snad po týhle zátce už se ty cesty uvolněj. Prostě stávkujou, nic se snima neděje. Vyvolávačku mám dyžtak v pondělí. No jeslti porodim dřív tak dam vědět :) tak veselé těhulkování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
18.8.13 12:32

@martinkova jej chudero tak to je hnus tak snad to budes mit brzo za sebou drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.8.13 18:30

Holky, včera nás pustili z nemocnice :) Adámek měl 3090g a 49cm. Narodil se 17.8 ráno ve 3:24. Porod byl šílenej, problemovej, ale všechno to stálo za to :). Máte se fakt na co těšit holky, všechno pro ty prcky - jak bolesti, nepříjemnosti, nervy, spánkovej deficit… všechno to stojí za to!!! tak si vesele těhulkujte a přeju vám všem jenom to nejlepší :). Maminkování je fakt fuška, ale krásná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
22.8.13 08:49

Blahopřeju, to je skvělá zpráva. Ať se vám oběma daří. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
25.8.13 18:03

@martinkova jee moc gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
28.8.13 18:01

Ahojky holky jak se vám všem daří já jsem 31 tt a už umírám dává mi to celkem záhul už i břicho se mi hrozně zvětšilo tak už se i teším až to uteče ale ten strach z porodu je silnější takže na jednu stranu jsem rada ze mame jeste 9 týdnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.11.13 13:13

Dotaz

Ahoj holky. Mám dotaz. Poslední menzes jsem měla 6.10. a do ted jsem to nedostala mám asi tak týden spozdění. Dělala jsem si test a nic neukázal. Nevím co si o tom mám myslet.Byl to teda ten nejlevnejsi mama test za 33,–.Děkuji za radu.
a nevím jestli přínak kladny muže byýt to že když potrebuju na vc boli me v podbrisku a pak zase pohoda zadna bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí