Nezařazené těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140
18.7.13 16:37

Ja ve 20+2 jsme mely 330g tak ze je to v norme asi:o) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.7.13 12:39

Já mám toho prcka nějakýho malýho :-/.. už takhle ze začátku byl menší pak to krásně dohnal,, na 28tt byl zase o celý týden menší ale na 32tt do krásně dohnal, a ted na 35tt zase o týden menší, a na ult. jdu v úterý tak jsem zvědavá jestli to dohnal nebo ne.. Ale je to divný, že je to prcek, protože manžel má metrák a já měla 63 a ted 76 kilo :D tak neivm, pokom by měl být menší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.7.13 20:35

Achjo.. tak muj Adámek je zase malej :-/ na 37+3 tt má teprva 2700g, hlavička odpovídá 36tt, břiško 35+3 a stehení kost odpovídá 35tt :-/.. Nijak se to řešit nebude, protože je donošené akorát menší.. A jediné co mě netrápí jsou otoky :D ťuk ťuk, ale zatím mi vubec neotékaj nohy ani ruce :). Na porod nic nevypadá, ale já už bych si klidně porodila. kdo to má tahat. A zse sem přibrala :-O ještě půl kila a překonám 80!!! začínala jsem na 63 :D.. jak jste na tom vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina.ch66
23.7.13 21:07

Ahoj, chtěla bych malinkou radu od vás zkušenějších maminek :) Jsem poprvé těhotná v 7 tt, pracuji jako prodavačka v menších potravinách, chtěla bych v práci vydžet alespoň do 6 nebo 7 měsíce z finančních důvodů, velká dřina v práci moc není někdy musím nosit těžké věci ale tomu se dá vyhnout spíš mě kolegyně straší že začnu špinit protože máme v práci zimu a navíc mám na starosti mléčné výrobky tak jsem v té zimě někdy delší dobu, prý to tam nikdo nevydržel dlouho, můžete mi prosím říct svůj názor na moji situaci, Předem Vám moc děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
64
23.7.13 21:22

Ahoj Marti.. já bych to tam neriskovala.. na tohle sem pes. Hele sama sem šla z práce hned jak sem se o těhu dozvěděla. Dělala jsem šičku v Johnsons Controls, takže 8 hodin stání na jedné noze, věčně stres, šikana, peníze jsem tam měla úplně pohádkový, ale nechtěla jsem nic riskovat. Pak bych si to vyčítala. Měla by jsi se poradit s doktorem co si o tom myslí. Možná do toho 4tého měsíce bys to dala, ale jak nastanou ty „těhu“ problémy (záda, otoky, poslici) tak to tam nedáš. :-/ neporadim.. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina.ch66
23.7.13 21:36

@martinkova : Jo díky já chci taky dávat na sebe pozor, ale velmi vazne me tlaci ty finance jinak bych sla hned pryc ale diky za radu uvidim co rekne doktor ;)

• Citovat
  • Upravit
762
1.8.13 07:19

Ahojky holky tak jak se vam dari nejake novinky tady to nejak utichlo :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.8.13 11:23

@Ivonnečka docela peklo na talíři :D.. sem 38+5 a melu z posledního. V noci fakt nespim, a ten porod beru jako bilé svěětlo na konci tunelu :D.. vubec z něj nemám strach, to je na tom to nejlepší :D.. asi že sem prvorodička a nevím do čeho jdu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
2.8.13 08:08

Taky jsem jako prvorodička jela do porodnice z úsměvem, ovšem nevěděla jsem do čeho jdu. Nechci radit, ale pořádně se vyspi, energii a sílu budeš potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
2.8.13 18:09

@martinkova jej to uz mas za pár já jsem teda 27tt ale taky mi ty horka davaji zabrat uz :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
2.8.13 21:56

@Ivonnečka mě hlavně strašně vystřelilo bříško!!! Já sem celou dobu neměla nic, všichni mě (s prominutím) už srali jak mi dokola říkali, že mám malý bříško, i deprese sem z toho měla :D ted vystřelilo a je veeeelký. Teda pro mě je obří, ale stejně poslouchám, kde ho schovávám :-/.. No a tělo se tomu vubec nestihlo přizpůsobit a je to fuška.. v úterý jdu na natáčky a ultrazvuk a do poradny to budu 39+3 tak sem zvědavá jestli se něco nepochystá :D. Zjistila jsem, že nějaký vyvolávání vubec nemá smysl, uklid, sex, horká vana vyvolávaj pouze jestli na to to tělo za dobu těhu není zvyklé. Já celý těhu lítám jak pometlo, pořád jen uklizim, teplý vany taky.. takže se ani nebudu snažit vyvolávat :D nechám tomu volný pruběh :) přece jen nebudu těhotná 10× do roka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Polymorf
5.8.13 15:43

Ahoj, já jsem na tom stejně, partner má přes metrák a já měla taky 63 jako ty, ale při narození jsme byli oba prcci, kolem 2,8 kg. Teď mi malou dlouho neměřili, ale ve dvacátém týdnu byla taky o týden zpožděná. Tak jsem zvědavá na 32.týden co mi řeknou. Nabrala jsem ale jen 2 kila, tak nevím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
64
6.8.13 13:09

Dneska 39+3tt a na kontrole o 17 dní menší, ale prý pohoda. v sobotu mám termín, jestli se nic nerozběhne, tak v uterý mám přijít a ve středu vyvolávačka.. Tak snad malej dostane rozum. A co mě zarazilo tedka, sem přijela dom, byla jsem čurat a špinim, to by odpovídalo na hamiltona, ale nic mi neřekl, a v papírech taky nic nemám, že by ho dělal, tak nevíte co to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
10.8.13 18:18

Ahojky holky tak nám to pekne letí mi budeme zacinat 29 tt ale jsem nejaka nervozni protoze dr. zase rikal ze se mi zkratil cipek myslite ze to je tim ze se mala uz tlaci dolu? mam strach abych nerodila predcasne :/ jinak kdyz chodim tak me obcas pichne dole v,, pipce,, muze to byt ten cipek? a mam to radsi nejak resit nebo je to normalni jsem z toho uz na palici jinak uz me festovne boli zada tak nevim jak to vydrzim do porodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
10.8.13 18:19

@martinkova a tobe drzim palečky snad se malej umoudřil a sel po dobrem :)) hlavne dej pak vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí