Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mischellka88 ja som mala skôr krče v podbrušku, ale stále to prešlo a na záchod sem chodila každy 4 -5 den až do 4 mesiaca, potom sa to už zlepšilo..
ale ked maš akekoľvek pochybnosti tak zajdi k lekarovi, ten ti presne povie, čo ti je a budeš budeš mať istotu, že je všetko v poriadku. ![]()
@elmka dekujeme, zatim je hodny, az na obcasne zlobeni briska, tak mu to snad jeste nejaky cas vydrzi ![]()
@remda maličký je nadherný a máte krasne jmeno taky chci danielka kdyz to bude kluk ![]()
Ahoj holky, tak 4.7. v 11:15 hod se narodila Natalka s vahou 3600g a 50cm. ![]()
@Ivonnecka dekujeme, tatka chtel Kubika nebo Dominika, ale to neni muj tip tak sem bojovala bud David po tatkovi nebo Daniel.. a Danielek to vyhral ![]()
@remda @martinkova dekuji holky, sice akutni sekci, ale mame to zasebou. ![]()
@PetulaM Noc gratuluju, přeju hodně zdravíčka. Hlavně že už je to za váma ![]()
@PetulaM píše:
Ahoj holky, tak 4.7. v 11:15 hod se narodila Natalka s vahou 3600g a 50cm.
Gratuluji ![]()
@elmka @Irča90 @Vendulca dekuji holky, nakonec jsme zkoncili u cisare, ale hlavne, ze vse dopadlo ok. A co vy?
@PetulaM: hlavně, že je vše ok
já mám ještě času
dneska jsme pozorovali poprvé jak se mi vlní břicho, asi dělá mrňousek salta
ale teda dívat se na moje břicho, je hrůza..připadám si jak chlap, mám ho strašně chlupatý :-/ prý to po porodu mizí, tak doufám že ano
@Irča90 to ja taky mela v tehu chlupate bricho i ted, ale to se strati. I ta pigmentova cara a vse. Mas videt moje bricho, jak kdybych tam mela jeste jedno.