Nezvladatelný předškolák

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
28.9.19 08:42
@Anonymní píše:
@ospalámyš přesně tak jsem ráda, že se tu někdo najde kdo mi rozumí a nepřijde mi normální, aby dítě s telefon nebo tabletem bylo doma z všeho. tez si myslím že by mel mít tablet v podstatě jako pochvalu/odměnu za něco a to na dobu určitou rozhodně ne na x hodin denne

Neprekrucuj zase. Ani jedna maminka tu nema dite, ktere spi a ji a chodi na zachod s tabletem. A ani o tom to neni :roll: hlavne ale uzivani elektroniky tak malymi detmi je plna zodpovednost rodicu, takze tady nefluses po svem diteti, ale po sobe :lol:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
28.9.19 08:48
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 ve školce hodný je to ano.kdyz přijede od otce tak hodný není, hodný je až po nějaké době co ho trošku zkrotim.otec má plnoleté děti takže tam je sám. ale co to mění na situaci, že by se měl trošku jinak chovat? nepřijde mi normální po babičce a dědovi házet kameny a řešit to tak, že se severu od dítěte, nechám ho u vody a odejdu.to je trošku nestandardní, ale dobry no.pak je jasný proč to dělá i doma, když tam je mu to povoleno.ja bych mu alespoň v ten moment vysvětlila proč se takové věci nedělají, ale ok..je to normální a tím pádem pak nejsem normální já, když je to přeci jen malé dite co si hraje.az tedy na mě vytáhne nuz tak se nesmím ničemu divit, protože babička mu nuz půjčí, aby si mohl s ní krájet brambory (příborový bych pochopila, ale klasický ostrý???).takže se tedy dle Vás musím naucit žít s tím, že diteti jak se něco nelíbí tak bude ubližovat. toto je pouze v případě že přijede od svého otce.kdyz je u mé matky s tím klukem není jediný problém takže ve mě asi ten problém nebude.nebo,že bych byla úplně odlisna i od své matky? pak teda jsem asi od Nekud spadla zřejmě z nebe..zase je fajn vědět, že když chci aby bylo dítě hodně a já s ním neměla problém tak mu mám dovolit vše a když si pak nic po sobe nechce uklidit tak maminka nakluse a pěkně to po něm uklidí…no jestli to takhle funguje u Vás tak teda pevne doufám, že nebudu mit tu čest se s Vámi nebo Vašimi dětmi potkat

Na otce svadis vlastni selhani, dokonce na jeho rodice. Jinak babicka a deda se chovaji velmi rozume: haxis kameny, chlapce? Mohl bys nas zranit. My se bojime kamenu, takze odchazime…nazorne mu predvedli, ze pokud se bude chovat agresivne, tak zustane sam. Nejhorsim nasledkem agresivity totiz neni, ze se najde jeste vetsi sila, ktera mu da na zadek, ale ta osamelost. A to je pristup jak k detem, tak k dospelym. A cim driv si to dite (ktere jeste neni otupele a ma prirozenou potrebu spolecenstvi a blizkosti) osaha, tim spise pozdeji agresivni nebude. Pro nej je sice tvoje hnusota trest, ale on nechape, proc ses na nej hnusna porad. Ty ho sama posles k otci a pak jsi na nej za to nastvana. Takhle to citi.

Ja bych te sr.ala jeste vic :jazyk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.19 10:33

@PaníKadrnožková co se týče házení kamenů po babičce a dědovi tak to oni právě neřeší, seberou se a odejdou.oni mu nevysvětlí proč to nemá dělat, že se může něco stát. to se právě snažím mu já vysvětlovat. oni mají na to odpověď, že je to malý dítě které může vše což já sem jiného názoru. ano malé dítě to je, ale takto se chovat nemůže a proto mu to vysvětlím a neřeším to tak, že ho nechám v tom pokračovat, nechám ho u vody a odejdu. maximalne sem na něj chvíli naštvaná. to asi úplně v pořádku není. protp když se u nás doma něco takového děje tak se mu snažím vysvětlit že to dělat nemůže, že se může něco stát. a jestliže mu to řeknu 5× a dělá to dál, tak mu placnu a danou třeba hračku mu severu a je klid, ale určitě to neignoruju jako babička s dědou. na druhou stránku ať mám se synem dohady jaké mám že bych ho nenechala samotného u vody a ještě na místě takovým jako že na něj nevidím. i,když je doma ve vaně tak se přijdu minimálně jednou na něj podívat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.19 10:34

@PaníKadrnožková a zase ono je těžké, když mu vysvětlituju, že takové věci se nedělají, že se může něco stát a vzapeti u otce mu takovou věc dovolí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.19 10:40

@PaníKadrnožková já nic neprekrucuju, ale bohužel tak to je.to má od otce ať si říká kdo chce co chce. s tabletem přišel od tatínka s tím, že tedy od nás k Vánocům dostal nový. ze začátku to šlo, ale dnes už to nejde, když bez tabletu neudělá nic, kdybych měla video ráda vám ho sem dám, aby jste viděli to jak si to vymýšlím a dělat ze všech okolo jen ty nejhorší. zase je fakt jednodušší je abych měla od dítěte klid tak mu povolíme vse a, že třeba obedva hodinu vždyť o co jde hlavní je že přece obedva..opět řešení otce a jeho rodiči a že jsem toho byla svědkem několikrát. naopak jsem dostala vynadají, že se mi nelíbí, když dítě obedva za pochodu, ale dle mého názoru to tak nejde.na jídlo je mít klid, v klidu u něj sedět najíst se.ale každý to nějak má. co vím tak i ve školce ty děti musí sedět a jíst a ne, že od jídla odchází, hranou si s hračkami apod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML