Nezvladatelný syn 18+

Napsat příspěvek
Velikost písma:
607
10.1.22 21:16
@jarus98 píše:
Děkuji za komentář,
každopádně ano, Bilý kruh jsem již kontaktovala emailem. Tak uvidíme.
Já si právě myslím, že o domácí násilí nejde, jelikož k ničemu fyzicky nikdy nedošlo, každopádně psychické trauma z něho vážně mám, musím nasbírat alespon nějaké dukazy.
Děkuji moc :srdce:

Tady vás určitě BKB hned vyvede z omylu, ono domácí násilí a týrání není jen fyzické, ale i psychické nebo ekonomické.
I odborníci se shodují, že to psychický násilí často zanechává hlubší traumata, než „jen“ fyzický útoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
10.1.22 21:18
@jarus98 píše:
Děkuji za komentář,
každopádně ano, Bilý kruh jsem již kontaktovala emailem. Tak uvidíme.
Já si právě myslím, že o domácí násilí nejde, jelikož k ničemu fyzicky nikdy nedošlo, každopádně psychické trauma z něho vážně mám, musím nasbírat alespon nějaké dukazy.
Děkuji moc :srdce:

nasili muze byt i psychicky… nejen facka je nasily, ale i vydirani a to co vam dela je taky nasili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32

@JiříkMazlík
Děkuji za komentář,
on by si tu elektřinu hned zapl a doma by bylo neuveritelne peklo, takhle ho akorát vyprovokuji a kdo vi jak by to dopadlo, jednou jsem mu nesla oběd do pokoje a omylem jsem mu dala dvě vidličky misto nože a vidličky, to si neumite predstavit jak vyvaděl, že jsem pca slepa, vyjebaa apod. A to jsem mu nesla oběd až k PC do pokoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
@JiříkMazlík píše:
Tak vypni elektriku pro jeho pokoj. To už soused nepomůže. Nebo až bude pryč bych ten jeho komp zlikvidoval

ale ona se ho bojí, je evidentně o dost větší, silnější a už jí totálně nalomil psychiku, navíc podle toho, co z diskuse vyplynulo bych se odůvodněně bála, že ji v amoku zabije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.1.22 21:19
@Leenvecka píše:
nasili muze byt i psychicky… nejen facka je nasily, ale i vydirani a to co vam dela je taky nasili…

to jsem nevděla, děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
10.1.22 21:23
@jarus98 píše:

rikam kdyby cokoliv, volejte na Policii.. je to nasili a nenechte si to libit… je to sileny, ale nic jinyho nez vykazat a poslezet vyhodit z bytu pro vas neexistuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
10.1.22 21:24

Vem něco do ruky a zmydli toho h. ajzla do bezvědomí.

• Citovat
  • Upravit
1554
10.1.22 21:25
@mado píše:
@Asiina a co je těžkého na tom, dát pradlo do pračky? Dneska snad už žehli jen ti, co se hodně nudí a neví, co by dělali.
Jídlo si může objednat až domů, má peníze z brigád.
Nevím, co všichni máte s tím, že pokud chlapovi neuvaříte, nevyperete, žehlení je zbytečnost, tak bude úplně vyřízený.Tady je problem agresivní chování, ne nevyžehlené tepláky.

No jde o to, že paní to dělá všechno pro něj, i když se k ní chová takhle. Navíc píše, on by to nedělal a radši by chodil ve špinavém oblečení. Tak ať chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5976
10.1.22 21:26
@jarus98 píše:
Ano, to teda je problém, 3 starší sestry z něho mají taky strach! Na ně nemá problém fyzicky zautočit a tohle jako matka riskovat určitě nebudu!

No, nejjednodušší nápad je prodat byt, přestěhovat se a syna už k trvalému pobytu v novém bytě nepřihlásit a zbavíš se ho. Pak ho můžeš klidně vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
10.1.22 21:27

@jarus98 odkud jsi? A jak je ten parchant fyzicky zdatný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8449
10.1.22 21:28
@jarus98 píše:

Zajdi si na nejbližší služebnu policie a situaci jim popiš. Domluv se s nimi, kdy je budeš volat a tak. Dva pánové v uniformách by ho už srovnat měli. A samozřejme nepolevit a dotáhnout to do konce k vystěhování. Takhle přece žít nemůžeš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
10.1.22 21:29
@jarus98 píše:
@JiříkMazlík
Děkuji za komentář,
on by si tu elektřinu hned zapl a doma by bylo neuveritelne peklo, takhle ho akorát vyprovokuji a kdo vi jak by to dopadlo, jednou jsem mu nesla oběd do pokoje a omylem jsem mu dala dvě vidličky misto nože a vidličky, to si neumite predstavit jak vyvaděl, že jsem pca slepa, vyjebaa apod. A to jsem mu nesla oběd až k PC do pokoje.

A to je přesně to co máš nahrávat a hned volat PČR i několikrát denně.
A myslím že by i stačilo odnést tuto diskusi na pcr a začne se točit kolečko výslechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
10.1.22 21:38
@jarus98 píše:
@JiříkMazlík
Děkuji za komentář,

Tohle je bohužel přesná ukázka násilí, vydírání, napadání, manipulace tebou přes tvůj strach. A ty, protože si hodná, si dokázala vychovat tři holky, ale na kluka, který prostě dřív nebo později zkusí stát se „velitelem smečky“ si byla krátká a nedokázala ho vzít u huby, dokud to ještě šlo, když mu bylo deset, třináct, šestnáct…Jak už bylo psáno, na takový vojnu! Tam by mu nikdo papání do pokoje nenosil.
Heleď, my tu můžem placat slov milion, ale nejlíp ti fakt poradí v tom bílém kruhu bezpečí, rose nebo podobných institucích :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
10.1.22 21:42
@Leenvecka píše:
kluk neni chudak, ale rozmazlenej harant a fracek, ktery by zaslouzit zmlatit tak, ze by si par dni ani nedosel na zachod… fakt takovyhle chovani je presne to jak rika prislovi: skoda kazdy rany, ktera padne vedle… aby dospelej chlap parazitovat na vlastni matce a jeste ji tyral? kde to jsme. driv by takovyhle hovada srovnali na vojne.. dneska ta vojna tem klukum fakt hodne chybi..

Bombicka … asi byla chyba ve výchově…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
10.1.22 21:46

@Královna Kosmíru i kdyby byla, zakladatelce zemřel manžel (otec všech jejích dětí), zůstala na 5 děcek sama, chodí do práce ve třísměnném provozu… a ostatní děcka má normální, takže zas tak naprd asi ta výchova nebude.
Myslím, že toho měla za život naloženo až až, teď je na zhroucení, čemu pomůže ji ještě víc srážet?
Občas se to ani při nejlepší výchově prostě nepovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí