Night club - práce
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@AngelLilly píše:
@Muna Studovat můžeš třeba deset škol a nezaručí ti to, že práci mít budeš. A názor, že je lepší dát dítě do ústavu, než aby se muselo stydět za maminkuStyděla bych se být tvým dítětem.
to ja bych radsi vyrustala v ustavu nez s matkou ku*vou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Muna píše:
A kdo říká, že se bude k*rvit?
Ale je to škoda, že si v ústavu nevyrůstala ty sama, protože pak bys rychle změnila názor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AngelLilly píše:
@kattkka všaks e koukni do diskuze co jsem sem hodila odkaz copak milá muna tam píše
uz jsem koukla. Takze vlastne ma jenom gympl
.Muna prezentuejs se jako clovek ktery ma vysokou a ty mas GYMPL
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Muna píše:
Hloupa jsi na to dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AngelLilly píše:
A kdo říká, že se bude k*rvit?Ale je to škoda, že si v ústavu nevyrůstala ty sama, protože pak bys rychle změnila názor.
i kdyby tak aspon nespoleha na socialni system, ktery tu neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AngelLilly píše:
@Muna Nooo tak teda to co o Tobě tady čtu taky není nic mochttps://www.emimino.cz/…rankovani/4/A máš jen gympl, tomu teda neříkám extra studování
Se tu prezentuješ jak ředitelka zeměkoule
sorry ja jsem ta hezka, tak nemusim pracovat
omlouvam se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka píše:
uz jsem koukla. Takze vlastne ma jenom gympl![]()
.Muna prezentuejs se jako clovek ktery ma vysokou a ty mas GYMPL
![]()
.
kdybys nesla na ucnak, mohlas ho mi taky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Muna píše:
sorry ja jsem ta hezka, tak nemusim pracovatomlouvam se
To si protireci. Takze sama roztahujes nohy
a soudis zakladatelku to je trochu moc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Muna píše:
sorry ja jsem ta hezka, tak nemusim pracovatomlouvam se
jejda ty máš teda prdu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Muna píše:
Volila bych radsi toto nez aby se ma dcera za me musela stydet ze delam v bordelu. Mejte se tu, tanecnice a barmankykazdemu co vyhovuje. Ja radsi studovala nez abych musela nalejvat prasakum. Ze nekdo dobrovolne voli opacny styl, je nad me chapani.
Peace!
Víš, ona se někde dá těžko sehnat práce i s vejškou!! Já mám maturitu a dobrou práci, o to nic… Ale věř mi, že znám spoustu lidí, co mají výšku a práci bud nemůžou sehnat, nebo stejně dělají někde v marketu… a to taky studovali, aby nemuseli dělat třeba takovou práci a stejně se jí nevzhnuli…
A určitě by se všude chlubila, kde dělá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Muna píše:
kdybys nesla na ucnak, mohlas ho mi taky![]()
![]()
Jenomze mit jenom gympl je na houby remesla jsou porad v kurzu
a ze to nejde skloubit s peci o dite je vec dalsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka píše:
To si protireci. Takze sama roztahujes nohy![]()
a soudis zakladatelku to je trochu moc.
ja mam doma hodnycho chlapa co vydela, asi tak, je videt ze podle svych nohou soudis i cizi
jsi k smichu osobo. mej se hezky a bez brzo spat at jsi navecer do prace vyspala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No musím říci, že ty děti uritě naví, že je jejich maminka tím, čím je.Je pravda, že některé jsou tam pro peníze a samy říkají, že se z toho jen špatně vyskakuje, ten příjem je opravdu markantní. Pracovní doba od 21.00 většinou do 5-6 ráno podle klientů. Ráno vypraví děti do školy, školky a fungujou normálně. He úplně jedno jestli v místě bydliště, právě naopak. A je to vlastně jedno, jsem z malé vesnice a švagrovka dělá ve velkém městě a nikdy bych nevěřila kolik mých známých bordel navštívilo..-)
Vzorní otcové od rodin… A pak jsou tam takové, co je to prostě baví, vesměs opravdu vysokoškolačky. Prostě přivýdělek.
A nad názory dítě do ústavu… se holky nerozčilujte. ta slečna očividně dítě nemá, nebo nevím jaký má k němu vztah, ale já kdyby byla krize, bych se nechala ojet klidně celou armádou, jen abych jej zabezpečila a ochránila. A super dát do ústavu, tak se toho fakt hodně přiučí a určitě o něj bude lépe postaráno než doma s maminkou
, co sice dělá v bordelu, ale jinak je s ním každou volnou chvilku. Až budeš mít děti, tak si na to někdy vzpomeň.
Ale nic nevyčítám, podle mě je to jen názor ještě nevyspělé ženy, nebo prostě vychováné ve víře, že než sex a jiné věci, tak raději smrt.
- Citovat
- Upravit
@Muna
neříkej, že si myslíš, že s gymplem budeš mít nějakou extra práci
já mám taky jenom gympl a teda se děsím, co budu po mateřský dělat.
Kdybych neměla manžela, jsem nahraná. Asi svoje dítě/děti nemiluješ dostatečně, protože já, kdybych neměla peníze a děti by neměli co jíst a střechu nad hlavou, já bych to udělala právě pro ně. Obětovala bych se, aby mohli být se mnou a já s nima, s tím, kdo je miluje a ne někde v děcáku
asi fakt moc chytrá nebudeš
![]()
- Citovat
- Upravit
@Muna píše:
ja mam doma hodnycho chlapa co vydela, asi tak, je videt ze podle svych nohou soudis i cizijsi k smichu osobo. mej se hezky a bez brzo spat at jsi navecer do prace vyspala
Njn takže tě živí chlap a ty se tady chvástáš jakoby jsi měla zaměstnání za statisíce. Takže radši mlč a šoupej nohama. Protože ty kdyby si tomu svýmu doma neroztáhla nožky tak máš taky holou zadnici. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit