Night club - práce
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak jestli jsi šlapka i normálně a teď chceš spojit příjemné s užitečným, tak proč ne. Já pár takových holek znám (tahala jsem je z průšvihu
), a většina z nich byla jinak spokojená. Nicméně historka o tom, jak dítko doma umírá hlady, je nanejvýš originální, gratuluji, nejedno očko se tu zalesklo ![]()
Jinak vyjádřit nesouhlas s názorem Muny se dá i slušně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wobludka Pockej ty si myslis, ze zakl. lze jo? Ze je slapka a ted si chce jen potvrdit svou profesi? nebo jak to myslis?
Nesouhlas s Muny vyjadrit lze slusne, ale za jinych okolnosti. Precti si radne jeji prispevky.
- Citovat
- Upravit
Ze o tom premysli tak je slapka i normalne? To je teda nazor kteremu se muzu snad jen smat
Ocko se nezalesklo, takova je realita. Koukam, ze kazdy tady o zakladatelce vse ví. O ni, o jejim zivote, zamestnani. A tak to dopada kdyz se clovek zepta na nazor ostatnich a vzdycky se najde nekdo kdo zacne rýpat a soudit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AngelLilly píše:
@Muna Nooo tak teda to co o Tobě tady čtu taky není nic mochttps://www.emimino.cz/…rankovani/4/
Muno, takhle intelektuálně bohatý život, který vedeš, bych opravdu nemohla žít, na to bych opravdu neměla. Děláš minimálně ostudu diskuznímu fóru na emiminu a ve tvém reálném životě si to ani neumím představit, nemám až tak bujnou fantazii. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Muna píše:
@kattkka dite nema jen matku, ma i ostatni pribuzne, v nasi zemi funguje socialni system, neni treba prodavat telo jako v indii aby dite mohlo jist jednou denne suchy chleba. To dotycna nestihla ani ucnak dodelat? Mozna by pomohlo odebrat deti, v ustavu by hlady nechciply kdyz je matka neuzivi, leda za cenu prodavani vlastni dustojnosti.
Ty jsi ale milka, jdi si honit ego na někoho jinýho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AngelLilly píše:
@Muna Studovat můžeš třeba deset škol a nezaručí ti to, že práci mít budeš. A názor, že je lepší dát dítě do ústavu, než aby se muselo stydět za maminkuStyděla bych se být tvým dítětem.
Já bych se styděla být jejím jakýmkoli příbuzným. Brrr, to radši prostitutka než de*il jako muna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Muna
Fuj a ty tu házíš moudrosti? Zrovna ty? S chováním jaké máš ke svým dětem. Takové jako ty by neměly mít děti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Muna píše:
kdybys nesla na ucnak, mohlas ho mi taky![]()
![]()
A co jsi s gymplem? Nic, jsi úplný prd, to ti může lecketerá s učňákem konkurovat, alespoň něco umí, ty umíš prd, neumíš ani milovat a vychovávat svoje dítě. Z tebe je mi
, ne ze zakladatelky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě to neodsuzuju, každý se může dostat do špatné finanční situace, ale takovouhle práci? No, nevím, nešla bych do toho
Bála bych se nemocí nebo různých úchylů a tak… ![]()
- Citovat
- Upravit
@AngelLilly píše:
Njn takže tě živí chlap a ty se tady chvástáš jakoby jsi měla zaměstnání za statisíce. Takže radši mlč a šoupej nohama. Protože ty kdyby si tomu svýmu doma neroztáhla nožky tak máš taky holou zadnici.
Asi tak nějak, výstižně a pravdivě napsáno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blorchi @Wennulka nene, rozhodně si nemyslím, že zakladatelka lže! Jen říkám, že tento motiv (zajistit dítěti základní životní potřeby) je v mírové evropě poměrně netradiční a pokud není obdobný styk běžnou kratochvílí zakladatelky (takových žen je spousta - a nemám potřebu to nijak hodnotit), je jistě spousta jiných způsobů, jak situaci řešit.
znovu vás prosím, abyste argumentovaly a nesnižovaly se k osobním útokům
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wobludka pletes se. meli jsme spatny zivotni obdobi. padli jsme na hubu. a ja v noci vydelala na to abychom meli dalsi noc zaplacenou ubytovnu a jidlo pro deti. trvalo to hodne dlouho nez se nam podarilo nasetrit i na najem a kauci a zacit tak nejak normalne zit.
- Citovat
- Upravit
@wobludka píše:Tak napis jakej zpusob muze zakl. vyuzit? K osobnim utokum se nesnizujem, jelikoz vime, ze jsou dobre duse, ktere nahlasi vse, ze
@blorchi @Wennulka nene, rozhodně si nemyslím, že zakladatelka lže! Jen říkám, že tento motiv (zajistit dítěti základní životní potřeby) je v mírové evropě poměrně netradiční a pokud není obdobný styk běžnou kratochvílí zakladatelky (takových žen je spousta - a nemám potřebu to nijak hodnotit), je jistě spousta jiných způsobů, jak situaci řešit.znovu vás prosím, abyste argumentovaly a nesnižovaly se k osobním útokům
- Citovat
- Upravit
@wobludka chces argumenty? exmanzel se odstehoval loni, nicmene porad tady mel trvale bydliste, mesicne mi dal 3tis.pro deti…ja byla bez prace…na socialce mi nedali nic, prtz muz je prece osvc…nikoho nezajimalo, ze jeho nezajimame my…das za najem a spol nejakych 5mesicne, nejsi rozvedena, nemas prijem, nemas narok na nic…co asi tak udelas? ty jist „nemusis“, ale dite ano…asi tak
- Citovat
- Upravit