Night club - práce
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dělám v jednom takovém podniku, nejsem sice společnice ale jsem často v kontaktu s našema holkama. a proč jdou do této práce? nemohou najít práce, vydělají si tu víc než kdyby někde dělali. pokud chceš víc vědět písni do zprávy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wobludka píše:
@blorchi @Wennulka nene, rozhodně si nemyslím, že zakladatelka lže! Jen říkám, že tento motiv (zajistit dítěti základní životní potřeby) je v mírové evropě poměrně netradiční a pokud není obdobný styk běžnou kratochvílí zakladatelky (takových žen je spousta - a nemám potřebu to nijak hodnotit), je jistě spousta jiných způsobů, jak situaci řešit.znovu vás prosím, abyste argumentovaly a nesnižovaly se k osobním útokům
mírová evropa neznamená že všichni jsou šťastný a spokojený… i v mírové evropě se vyskytuje týrání, zneužívání, vraždy a nevím co všechno ještě. a nikdo ti nepomůže! když nikdo nic neudělal ve věci týrání dětí ani po x hlášeních ze školy, na sociálce atp tak myslíš že někdo pomuže matce která je „jen“ v nouzi? a tvuj výčet zpusobu by mě taky zajímal, znám x matek co jsou v háji, práci neseženou, takže není z čeho platit nájem a je to začarovanej kruh. z cca 50 holek co se v klubu střídaly tam byly asi dvě co to dělaly prtže je to bavilo/byly zazobaný a rozmazlený a nevěděly co by. když jsem skončila na ulici, neměla kam jít a ani korunu tak mi taky nic jinýho nezbylo když jsme se chtěla zvednout ze dna. já se odrazila po pár měsících, někomu to trvá dýl, a samozřejmě jsou takový co tam zustavaj prtže si zvykly na velký peníze
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@wobludka pletes se. meli jsme spatny zivotni obdobi. padli jsme na hubu. a ja v noci vydelala na to abychom meli dalsi noc zaplacenou ubytovnu a jidlo pro deti. trvalo to hodne dlouho nez se nam podarilo nasetrit i na najem a kauci a zacit tak nejak normalne zit.
Abych to uvedla na pravou míru - mě ta vlastní činnost nijak nepohoršuje, takže proč ne. Zaujal mě jen motiv - pro většinu holek to jsou finanční důvody, ale nikoliv existenční. A jak jsem už psala - věšina z nich byla spokojená, tedy do doby, kdy na jejich výdělcích začali parazitovat jiní, na to je potřeba dát si pozor. Protože těžko pak můžeš hledat pomoc tam, kde by jsi ji za normálních okolností hledala. A pak se člověk může dostat do situace horší, než byla na začátku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Muna
Mozna by pomohlo odebrat deti, v ustavu by hlady nechciply kdyz je matka neuzivi, leda za cenu prodavani vlastni dustojnosti.
Proboha to snad nemyslis vazne? To si zenska a matka? ![]()
Prezentujes se tu jako inteligentni studovana a tve prispevky odpovidaji opaku. Je mi s tebe na bliti ![]()
Ponizujes tady holky co musi takhle pracovat. Jak vis, ze se do tak spatne situace nekdy nedostanes?
Do spatne situace se muzeme dostat vsechny, nikdo nemame 100% nic jisteho, ale dat dite do decaku muze dobrovolne jen zly clovek ne matka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaH píše:
Proboha to snad nemyslis vazne? To si zenska a matka?
Prezentujes se tu jako inteligentni studovana a tve prispevky odpovidaji opaku. Je mi s tebe na bliti
Ponizujes tady holky co musi takhle pracovat. Jak vis, ze se do tak spatne situace nekdy nedostanes?
Do spatne situace se muzeme dostat vsechny, nikdo nemame 100% nic jisteho, ale dat dite do decaku muze dobrovolne jen zly clovek ne matka.
Vsak si precti jeji prispevky v jine diskuze. Takovyhle zensky by nemeli mit deti.Svet je nespravedlivy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka píše:
Vsak si precti jeji prispevky v jine diskuze. Takovyhle zensky by nemeli mit deti.Svet je nespravedlivy.
Souhlasim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka píše:
Prectu, ale budu muset pozdeji ted jsem na mob.
.
Abych neco neprehledla co pani dokonala pise
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blorchi k osobnim utokum se nesnizujem, ale hodnoceni ksichtu to bylo slusny?
mno ja ten tvuj videla taky…a radsi uz psat nebudu ![]()
- Citovat
- Upravit
Zajímavá diskuse. Musím říct, že jsem nad tím sama už přemýšlela. Tedy né, že bych to šla dělat, ale nad tou situací, co bych dělala, kdybych skončila sama, bez peněz, muže, pomalu bez střechy nad hlavou a nemohla sehnat práci, tak jsem si tak sama v sobě ujasnila, že v největší nouzi, bych do toho prostě šla. Nedovedu si totiž představit, že nemám dětem co dát jíst a sedím doma s hlavou v dlaních. To radši zvoním na dveře prvního bordelu. Tohle jsem si tak něják v sobě kdysi ujasnila. Ani nevím proč jsem nad tím přemýšlela.
Pravdou je, že když tady čtu ty šílený příběhy, tak i když vím, že já a můj muž spolu budeme na pořád
, tak studuju, učím se pracovat s různými poč. programy atp., prostě na sobě makám, abych měla větší rozlet, kdyby náhodou. Nikdo neví, kudy se život bude ubírat, ať už je v současné chvíli jakýkoliv.
Zakladatelko, pokud není zbytí a cítíš se na to, udělej to. Třeba jen na měsíc. Hledat lepší práci můžeš pořád, je to stále lepší než přijít o děti a zůstat na ulici. Držím pěsti, ať to zvládneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příspěvky zcela mimo téma nebo obsahující urážky jsem smazala. Zakladatelce nepomůžou, jen jimi zbytečně snižujete kvalitu diskuze.
Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@admin píše:
Příspěvky zcela mimo téma nebo obsahující urážky jsem smazala. Zakladatelce nepomůžou, jen jimi zbytečně snižujete kvalitu diskuze.Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Muna píše:
ja mam doma hodnycho chlapa co vydela, asi tak, je videt ze podle svych nohou soudis i cizijsi k smichu osobo. mej se hezky a bez brzo spat at jsi navecer do prace vyspala
Víš co mě naučil život? Neříkej hop, dokud nepřeskočíš…já taky měla hodnýho chlapa co vydělal…pak milenka…dluhy…bez práce…opět práce…opět milenka…hádky…konec…samoživitelka…
Nikdy nevíš jak dopadneš…a najednou budeš sama se 4 dětma…nepřeju ti to, pokud máš fajn život, užívej si ho…ale nevykřikuj své štěstí do světa…může se ze dne na den zhroutit jako domeček z karet, stejně jako třeba zakladatelce…
- Citovat
- Upravit