Night club - práce
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Muna píše:
kdybys nesla na ucnak, mohlas ho mi taky![]()
![]()
JEnomze ja ne nej nechtela nebot je ti k nicemu a nevis jestli si neco nedodelavam dalkove tak prosim ticho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AngelLilly píše:
@Muna Nooo tak teda to co o Tobě tady čtu taky není nic mochttps://www.emimino.cz/…rankovani/4/A máš jen gympl, tomu teda neříkám extra studování
Se tu prezentuješ jak ředitelka zeměkoule
Pěkně…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala jsem ale ještě před dětma. udělala jsem i 8-9tis za směnu, ale to spíš vyjímečně. pruměr tak 4-5tis. ale bylo pár dní kdy nebyla ani koruna. s tim jak má ženská vypadat-naopak větší kšefty měly holky který vypadaly „normálně“,krev a mlíko, žádný vyzáblý barbínky. není to o vzhledu ale o přístupui-pokud se umíš mile usmát atd máš větší šanci. pak ještě hodně vydělaly holky, který vypadaly na 13 (od tý doby tvrdim že většina chlapů jsou v podstatě pedofilové, jen se drží v rámci pravidel) většinou to byly čerstvý 18 co utekly nebo byly vyhozeny od rodičů a dodělávaly školu. vyber si větší club, kde je i vyhazovač, určitě v jinym městě než kde bydlíš (kolik lidí jsme pak potkala po pár letech a na jakejch pozicích…) pak je taky dobrej system když se jdou všechny holky příchozímu představit a on se pak domlouvá s barmankou kterou chce. pokud je to tak že co si ulovíš je tvoje je to o hubu-viděla jsem pár holek s jizvama na tváři (namontovaly se jiný holce do kšeftu). a nejvíc pak dělaly stálý zákazníci, mě se hodně chlapů vracelo pravidelně
- Citovat
- Upravit
@Muna píše:
ja mam doma hodnycho chlapa co vydela, asi tak, je videt ze podle svych nohou soudis i cizijsi k smichu osobo. mej se hezky a bez brzo spat at jsi navecer do prace vyspala
Muj chlap taky vydela jenomze celej zovot na prdely sedet nepotrebuju ja si nestezuju jenom vim co je to hledat praci.Ja nohy roztahovat nepotrebuju anrozdil od tebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Muna
tady nadáváš zakladatelce, jaká je hrozná máma, když chce pro své dítě něco udělat (ikdyž je to věc nehezká). A že si udělala dítě… Vůbec nevíš jak to bylo, mohla být s chlapem dlouho, tak se rozhodli pro miminko a on se na ně pak vybodl. Nevíš jak se jí jaká situace stala… Ale co ty píšeš v tamté diskuzi? Že jsi dítě měla ve 20 a první měsíce se o něj nestarala… Taky jsi teda byla matka pěkně na hovno! A vidíš, ted říkáš, že jsi dobrá máma…
Tak ona si prostě prochází tímhle obdobím a taky jí může být líp! Nikde není psáno, že bude dělat prostitutku do konce života!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem VŠ, práci jsem hledala dlouho a to jsem učitelka, manžel má slušný příjem, jsem spíše puritánka. Manžel je můj první chlap od mých 14 let, kdy jsme začali spolu chodit, nikdy jsem jiného neměla, ale pokud by bylo nutno a já byla sama a neměla jak dti zabezpečit a nic jiného už by nešlo, tak bych do toho taky šla. Pro děti vše!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Muna píše:
@kattkka mely premyslet nez si upichly deckoproblem chudoby matek samozivitelek je o tom ze samy jsou z chudych pomeru, rodina jak pisete se asto ani nemuze postarat. Mely chodit do skoly, necim bejt a pak teprv porizovat mimisky, je to o osobni zodpovednosti. I s deckem se da dostudovat. ovsem prace v baru je snadnejsi no. Takovym zenam bude asi vlastni i urcita pohodlnost a omezeny intelekt.
je mi z tebe
myslím že snadnější to není, ale aby matka uživila svoje dítě který miluje udělá cokoliv. to chápu. a jsme šťastná za to že já tohle neřeším. ale tebe nechápu…
jinak zakl. držim palce, neporadím ale chápu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavne ze jsis muno poridila decko omylem a kdyz jsi nevedela jak skoncis
ty ses mamo na dve veci chudaci deti takovou matku mit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dělala jsem ale ještě před dětma. udělala jsem i 8-9tis za směnu, ale to spíš vyjímečně. pruměr tak 4-5tis. ale bylo pár dní kdy nebyla ani koruna. s tim jak má ženská vypadat-naopak větší kšefty měly holky který vypadaly „normálně“,krev a mlíko, žádný vyzáblý barbínky. není to o vzhledu ale o přístupui-pokud se umíš mile usmát atd máš větší šanci. pak ještě hodně vydělaly holky, který vypadaly na 13 (od tý doby tvrdim že většina chlapů jsou v podstatě pedofilové, jen se drží v rámci pravidel) většinou to byly čerstvý 18 co utekly nebo byly vyhozeny od rodičů a dodělávaly školu. vyber si větší club, kde je i vyhazovač, určitě v jinym městě než kde bydlíš (kolik lidí jsme pak potkala po pár letech a na jakejch pozicích…) pak je taky dobrej system když se jdou všechny holky příchozímu představit a on se pak domlouvá s barmankou kterou chce. pokud je to tak že co si ulovíš je tvoje je to o hubu-viděla jsem pár holek s jizvama na tváři (namontovaly se jiný holce do kšeftu). a nejvíc pak dělaly stálý zákazníci, mě se hodně chlapů vracelo pravidelně
presne
- Citovat
- Upravit
Zakladatelko,
tahle práce není pro každého. Ne každá dokáže spát s chlapen jen kvůli prachům. A o zjevu a čistotě určitých mužů radši nemluvím. Jinak pokud opravdu chceš pracovat v této branži, tak si najdi nějaký menší club nebo privát. Míň holek, menší konkurence. Jinak nemusíš být nijak velká krasavice, ono je jedno, jestli hubená nebo tlustá, důležité je, jestli máš ten určitý šmrnc, kterým přitáhneš toho chlapa. P.S ale opravdu dobře si to rozmysli, jestli přeci jen bys nenašla třeba nějaké jiné východisko. Znám hodně holek z této branže a hodně jich skončilo blbě.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tohle me vazne dostalo.Dat deti do ustavu? Ty budes mit v hlave asi dobre vymleto. Nevis do jaky situace se muze clovek dostat. Kazdy nema chlapa nebo rodinou ktera pomuze.Je to prace.Kdyz na to ta mamina ma zaludek tak proc ne.Dela to pro deti ne pro sebe. O tom to je. Obetovat se pro sve dite. Postarat se o nej. A ze by se melo stydet? Nemusi vubec vedet co mama dela.Kdyz ma tuhle praci, o deti se stara tak proc soudit? Ja bych spis soudila matky, ktere se o sve deti nestaraji a kaslou na ne. A ze jich je dost. Kdybych nemela jinou moznost, udelala bych to.Pro sve dite bych udelala cokoliv. Zivot bez dcery si nedokazu predstavit. Takze s temahle nazorama asi takhle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, nechceš prvně zkusit livechat? Nevyděláš tam asi až takový prachy, ale pro začátek… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A i kdyz ma clovek skolu, neznamena to, ze si najde praci.Tak jednoduchy to neni. A resit kdo co ma za skolu a ze se mela lip ucit je dost mimo. Zivot neni pericko a kazdej nema chlapa, domecek a klidnej zivot.Kdyz je zenska s ditetem sama nema to jednoduche o to vic kdyz nema nikoho kdo by ji pomohl. Proto hleda vychodisko jak se co nejlip postarat.Kdyz nekdo dela v night clubu tak je hned ku**a? Muze to byt slusna zenska, ktera nemela jinou moznost. A myslim si, ze to neni zrovna prijemna prace do ktere se kazdy den tesi.Ale jak sem napsala. Nedela to pro sebe…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem v Nightclubu dělala, dokonce ve více - peníze v pohodě, kolektiv s holkama nejlepší (až se mi po té zábavě kolikrát stýská)
všechno se dalo nějak zkousnout nebo přežít prostě. To jsem ještě neměla dítě, teď bych tam asi nešla ![]()
M.
- Citovat
- Upravit
Muno - to snad nemyslíš vážně ty své příspěvky…
, sama jsi měla dítě neplánovaně ve 20, máš jen gympl…atd…pokrytče…
Samoživitelky nejsou jen matky, co měly brzo dítě atd…nebo mají nižší vzdělání, mohou to být i ženy s VŠ, z dobrých rodin třeba ale s hypotékou na krku, na kterou se manžel vykašlal, je tolik různých osobních příběhů…nesuď, nevíš, co se někdy může stát Tobě…