Night club - práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1811
12.1.13 20:01
@Jitka1976 píše:
Víš co mě naučil život? Neříkej hop, dokud nepřeskočíš…já taky měla hodnýho chlapa co vydělal…pak milenka…dluhy…bez práce…opět práce…opět milenka…hádky…konec…samoživitelka…
Nikdy nevíš jak dopadneš…a najednou budeš sama se 4 dětma…nepřeju ti to, pokud máš fajn život, užívej si ho…ale nevykřikuj své štěstí do světa…může se ze dne na den zhroutit jako domeček z karet, stejně jako třeba zakladatelce…

Vidim to stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
12.1.13 20:06

@Wennulka tomu se rika „vlastni nazor“ :pankac:

at si kazda dela co chce, no ne?

• Citovat
  • Upravit
3491
12.1.13 20:24
@Jitka1976 píše:
Víš co mě naučil život? Neříkej hop, dokud nepřeskočíš…já taky měla hodnýho chlapa co vydělal…pak milenka…dluhy…bez práce…opět práce…opět milenka…hádky…konec…samoživitelka…
Nikdy nevíš jak dopadneš…a najednou budeš sama se 4 dětma…nepřeju ti to, pokud máš fajn život, užívej si ho…ale nevykřikuj své štěstí do světa…může se ze dne na den zhroutit jako domeček z karet, stejně jako třeba zakladatelce…

Moc hezky napsané :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
12.1.13 20:25

A pod vsechny ty uslintane stastnoucke denicky jim taky pisete at nevykrikuji sve stesti do sveta, nebo jenom sem tehle konkretni uzivatelce pote, co napsala?

• Citovat
  • Upravit
8781
12.1.13 20:27

@LouLou Já teda nevím, ale ty jsi zřejmě nečetla hulvátské příspěvky od té uživatelky, protože pokud ano, tak tvůj příspěvek nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
12.1.13 20:29

Ale jo, cetla.jen by me zajimalo, jestli tenhle pohled na vec maji ty posledni prispevatelky jen ted, protoze se to hodi do kramu, nebo jestli takto radi vzdy a vsude

• Citovat
  • Upravit
24320
12.1.13 20:29
@LouLou píše:
A pod vsechny ty uslintane stastnoucke denicky jim taky pisete at nevykrikuji sve stesti do sveta, nebo jenom sem tehle konkretni uzivatelce pote, co napsala?

Kdybys cetla vsechno byla by jsi v obraze. A pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
12.1.13 20:32
@LouLou píše:

Uslintané šťastňoučké deníčky nekomentuji…a už jsem tu v jedné diskuzi jiné pisatelce psala něco podobného…tuším se vytahovala, že oproti zakladatelce, která měla problémy s manželem, má ona dokonalého muže, který ji miluje a že si ona uměla vybrat…tak jsem jí napsala, že tohle si může dovolit tvrdit až na smrtelné posteli, protože do té doby je vše relativní…super chlap se může změnit v hajz***, o práci můžu přijít během pár hodin stejně jako o majetek…dítě…A jestli si Vy myslíte, že nemám pravdu a máte spolu s Vaší kamarádkou Munou zajištěné štěstí a chlapa do konce života, jste buď velmi mladé nebo velmi naivní…bez urážky… :srdce:

Příspěvek upraven 12.01.13 v 20:33

• Citovat
  • Upravit
8781
12.1.13 20:32
@LouLou píše:
Ale jo, cetla.jen by me zajimalo, jestli tenhle pohled na vec maji ty posledni prispevatelky jen ted, protoze se to hodi do kramu, nebo jestli takto radi vzdy a vsude

Myslím si, že Jitčin názor je fajn a chápu jak ho myslí. Tady jde totiž o to, jak se uživatelka M vyjádřila celkově a jakým to podala stylem a pak vlastně vyšlo najevo, že ona nedosáhla ničeho z toho co psala a čím útočila na zakladatelku diskuze. Prostě M působí jak nějaká kočena s frňáčkem nahoru, která nic nedokázala sama, ale jen se přiživuje na muži a tady ve virtuálním životě si hraje na něco co není a dělá ramena ( alespoň v této diskuzi ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
12.1.13 20:33

@LouLou Ano,vlastni nazor jsem v teto diskusi vyjadrila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
12.1.13 20:37

Svuj nazor jsem napsala uz na zacatku diskuse. A nemenim ho jak se mi hodi. Stojim si za tim co jsem napsala a nemusim tady nikoho urazet abych to dokazala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1449
12.1.13 21:37

No to jsem si pocetla pane :potlesk: kattko dekuji za nahlaseni meho nevhodneho prispevku. Priste si dam pozor na vyjadrovani. Je skvele jednou za cas narazit na uzasneho cloveka ktera nam pomuze v osobnim rozvoji. Premysela jsem ktery z tech tvych prispevku zminujicich me nahlasit, ale to bych musela asi vsechny. Dekuji tez rozumnym zenam co daly zakladatelce radu k veci, jakkoli s nima muzu nesouhlasit. A vam co jste zacaly rozebirat me jako matku, vam se muzu leda zasmat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.1.13 21:48
@Muna píše:
No to jsem si pocetla pane :potlesk: kattko dekuji za nahlaseni meho nevhodneho prispevku. Priste si dam pozor na vyjadrovani. Je skvele jednou za cas narazit na uzasneho cloveka ktera nam pomuze v osobnim rozvoji. Premysela jsem ktery z tech tvych prispevku zminujicich me nahlasit, ale to bych musela asi vsechny. Dekuji tez rozumnym zenam co daly zakladatelce radu k veci, jakkoli s nima muzu nesouhlasit. A vam co jste zacaly rozebirat me jako matku, vam se muzu leda zasmat :mrgreen:

Co prosim??? Ja nic nehlasila. Takze sklidni hormon. :cert:.Kdo to nahlasil nevim ale udelal dobre protoze to co jsi napsala se dotklo vice zen.
A kdyz jsme u toho ja se nedivim, ze kdyz nekam vyjedem do ciziny jsme vyzirky kdyz si nejaka spachtla udela 4 decka a sama neni schopna se o ne starat.Coz holky narozdil od tebe se o sve deti staraji jenomze ty toho nejsi schopna. A na nas narod se spatne svetlo vrha kvuli takovym hlupakum jako ty.

Příspěvek upraven 12.01.13 v 21:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
12.1.13 21:50

Napiš mi sz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
12.1.13 22:17

Já mám skvělého manžela, vzorného tatínka pro děti.. A přesto bych si nikdy netroufla tvrdit, že se nemůžeme dostat do situace, kdy budu bez peněz, sama, na dně.. Jako nejsem naivní, ač jsem mladá, nejsem blbá. (Ale samo jsme si slíbili, že umřeme v 90letech ve spánku, společně, budeme se držet za ruce :lol: ).

Ono řešení dělat v night klubu se jeví jako lákavé - hodně peněz.. Holky, co to dělaly, pak měly problém jít dělat někam „jen“ za cca 12 čistého, byly zvyklé na jiný příjem…

A nezkusíš třeba napsat, z jakého města jsi, nebo popř. jaké město máš blízko, třeba by někdo o práci věděl, náhoda je blbec.. Víš jak, líná huba holý neštěstí. Třeba by se něco pohnulo! Moc bych Ti to přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat