Night club - práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1449
12.1.13 09:29
@AngelLilly píše:
@Muna Studovat můžeš třeba deset škol a nezaručí ti to, že práci mít budeš. A názor, že je lepší dát dítě do ústavu, než aby se muselo stydět za maminku :zed: Styděla bych se být tvým dítětem.

to ja bych radsi vyrustala v ustavu nez s matkou ku*vou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
12.1.13 09:30
@Muna píše:

A kdo říká, že se bude k*rvit? 8o Ale je to škoda, že si v ústavu nevyrůstala ty sama, protože pak bys rychle změnila názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.1.13 09:31
@AngelLilly píše:
@kattkka všaks e koukni do diskuze co jsem sem hodila odkaz copak milá muna tam píše ;)

uz jsem koukla. Takze vlastne ma jenom gympl :poblion: :poblion:.Muna prezentuejs se jako clovek ktery ma vysokou a ty mas GYMPL :poblion: :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.1.13 09:32
@Muna píše:

Hloupa jsi na to dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.1.13 09:33
@AngelLilly píše:
A kdo říká, že se bude k*rvit? 8o Ale je to škoda, že si v ústavu nevyrůstala ty sama, protože pak bys rychle změnila názor.

i kdyby tak aspon nespoleha na socialni system, ktery tu neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1449
12.1.13 09:34
@AngelLilly píše:
@Muna Nooo tak teda to co o Tobě tady čtu taky není nic moc :nevim: https://www.emimino.cz/…rankovani/4/A máš jen gympl, tomu teda neříkám extra studování :mrgreen: Se tu prezentuješ jak ředitelka zeměkoule :roll:

sorry ja jsem ta hezka, tak nemusim pracovat :mrgreen: omlouvam se :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1449
12.1.13 09:36
@kattkka píše:
uz jsem koukla. Takze vlastne ma jenom gympl :poblion: :poblion:.Muna prezentuejs se jako clovek ktery ma vysokou a ty mas GYMPL :poblion: :poblion:.

kdybys nesla na ucnak, mohlas ho mi taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.1.13 09:37
@Muna píše:
sorry ja jsem ta hezka, tak nemusim pracovat :mrgreen: omlouvam se :jazyk:

To si protireci. Takze sama roztahujes nohy :pankac: :pankac: a soudis zakladatelku to je trochu moc. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
12.1.13 09:37
@Muna píše:
sorry ja jsem ta hezka, tak nemusim pracovat :mrgreen: omlouvam se :jazyk:

jejda ty máš teda prdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
12.1.13 09:38
@Muna píše:
Volila bych radsi toto nez aby se ma dcera za me musela stydet ze delam v bordelu. Mejte se tu, tanecnice a barmanky :pankac: kazdemu co vyhovuje. Ja radsi studovala nez abych musela nalejvat prasakum. Ze nekdo dobrovolne voli opacny styl, je nad me chapani.
Peace!

Víš, ona se někde dá těžko sehnat práce i s vejškou!! Já mám maturitu a dobrou práci, o to nic… Ale věř mi, že znám spoustu lidí, co mají výšku a práci bud nemůžou sehnat, nebo stejně dělají někde v marketu… a to taky studovali, aby nemuseli dělat třeba takovou práci a stejně se jí nevzhnuli…
A určitě by se všude chlubila, kde dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
12.1.13 09:38
@Muna píše:
kdybys nesla na ucnak, mohlas ho mi taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jenomze mit jenom gympl je na houby remesla jsou porad v kurzu :pankac: a ze to nejde skloubit s peci o dite je vec dalsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1449
12.1.13 09:39
@kattkka píše:
To si protireci. Takze sama roztahujes nohy :pankac: :pankac: a soudis zakladatelku to je trochu moc. :cert:

ja mam doma hodnycho chlapa co vydela, asi tak, je videt ze podle svych nohou soudis i cizi :mrgreen: jsi k smichu osobo. mej se hezky a bez brzo spat at jsi navecer do prace vyspala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.13 09:40

No musím říci, že ty děti uritě naví, že je jejich maminka tím, čím je.Je pravda, že některé jsou tam pro peníze a samy říkají, že se z toho jen špatně vyskakuje, ten příjem je opravdu markantní. Pracovní doba od 21.00 většinou do 5-6 ráno podle klientů. Ráno vypraví děti do školy, školky a fungujou normálně. He úplně jedno jestli v místě bydliště, právě naopak. A je to vlastně jedno, jsem z malé vesnice a švagrovka dělá ve velkém městě a nikdy bych nevěřila kolik mých známých bordel navštívilo..-) :-) Vzorní otcové od rodin… A pak jsou tam takové, co je to prostě baví, vesměs opravdu vysokoškolačky. Prostě přivýdělek.
A nad názory dítě do ústavu… se holky nerozčilujte. ta slečna očividně dítě nemá, nebo nevím jaký má k němu vztah, ale já kdyby byla krize, bych se nechala ojet klidně celou armádou, jen abych jej zabezpečila a ochránila. A super dát do ústavu, tak se toho fakt hodně přiučí a určitě o něj bude lépe postaráno než doma s maminkou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, co sice dělá v bordelu, ale jinak je s ním každou volnou chvilku. Až budeš mít děti, tak si na to někdy vzpomeň. :-) :-) :-)Ale nic nevyčítám, podle mě je to jen názor ještě nevyspělé ženy, nebo prostě vychováné ve víře, že než sex a jiné věci, tak raději smrt.

• Citovat
  • Upravit
Barushe

@Muna 8o neříkej, že si myslíš, že s gymplem budeš mít nějakou extra práci :lol: já mám taky jenom gympl a teda se děsím, co budu po mateřský dělat.
Kdybych neměla manžela, jsem nahraná. Asi svoje dítě/děti nemiluješ dostatečně, protože já, kdybych neměla peníze a děti by neměli co jíst a střechu nad hlavou, já bych to udělala právě pro ně. Obětovala bych se, aby mohli být se mnou a já s nima, s tím, kdo je miluje a ne někde v děcáku :roll: asi fakt moc chytrá nebudeš :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
8781
@Muna píše:
ja mam doma hodnycho chlapa co vydela, asi tak, je videt ze podle svych nohou soudis i cizi :mrgreen: jsi k smichu osobo. mej se hezky a bez brzo spat at jsi navecer do prace vyspala :mavam:

Njn takže tě živí chlap a ty se tady chvástáš jakoby jsi měla zaměstnání za statisíce. Takže radši mlč a šoupej nohama. Protože ty kdyby si tomu svýmu doma neroztáhla nožky tak máš taky holou zadnici. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat